Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky.. Amelgen ze mě taky padá po kilech.. A intimky v tehlech vedrech me za chvíli zabijou… ![]()
Padá to z vás občas lehce s krví? Resp. Jakoby člověk spinil…ja mam zase pocit jako na MS a nervy, že to odejde ![]()
@Facelook nn, ja nespinim zatim nastesti vubec. Ale lehky spineni by nemelo nicemu vadit. Kdyby jsi zacala krvacet, tak utikej k doktorce, ale jestli semtam lehce zaspinis, nemelo by to nic byt ![]()
@Facelook píše:
Holky.. Amelgen ze mě taky padá po kilech.. A intimky v tehlech vedrech me za chvíli zabijou…
Padá to z vás občas lehce s krví? Resp. Jakoby člověk spinil…ja mam zase pocit jako na MS a nervy, že to odejde
S krví ne, jen jak jsem ten jeden den zašpinila, tak pak v tom amelgenu bylo videt trochu zbytečků krve ještě druhý den ráno, aso jak se to dočisťovalo uvnitř…naštěstí už žádné dalsi špinění nepřišlo. Jen dnes jsem si všimla na toaleťáku, že tam zůstál takový menší, rosolovitý elastický hlen, tak snad to neni nic špatně. Plus se mi teď střídají dny kdy mě nebolí nic s těma, kdy mě zas píchne a zatlačí na různých místech v průběhu celého dne ![]()
Děkuji holky. Ach jo, to budou stále nervy… Já tu teď čtu o hematomech v děloze, že z toho se špini… A to ani nevím, jestli to v té děloze mam…
Nejradši bych si nechala udělat ten ultrazvuk dříve ![]()
@Facelook píše:
Děkuji holky. Ach jo, to budou stále nervy… Já tu teď čtu o hematomech v děloze, že z toho se špini… A to ani nevím, jestli to v té děloze mam…Nejradši bych si nechala udělat ten ultrazvuk dříve
Mě řikal na té pohotovosti, že špinění dosta často. je z.toho, jal se roztahuje. děloha, je to váe hodně prokrvené a občas tam muže něco prasknout, žilka…to mi potvrdil i můj doktor…a oba, včetně sester mi řikali nečíst diskuze a nenervovat se 😅, jaky jsi tt?
@Kačenka13T
Uff, tak snad to bude ono a ne žádná hrůza
dekuju moc!! ![]()
Ja vím, ale jako hysterickej zdravotník (poprvé tehotnej
).. Čtu vsechny diskuze a všechny příbalový letáky.. 😂 A taky máš stále bolesti jako na MS, nebo píchání po obou stranách? Se picnu, teď se zas děsím hematomu a mimoděložního.. Jsem fakt hysterka.
Podle poslední MS 5+3tt, transfer 2 embryí 28.6.
@Kačenka13T
Teď vidím, že uz jsem se na ty bolesti ptala.
Jsem fakt mimo, omlouvám se
@Facelook myslim,ze tak nejak hystercime vsechny
to je asi normalni. Je to pro nas proste moc vzacny a krehky. Mne zase pichalo jednu dobu silene jen na jedny strane u vajecniku. Taky jsem uz mela cerny myslenky. Ale kamoska rikala, ze ji zas porad pichalo na druhy. A mimis je v deloze hezky a v klidu si tam lebedi. Nic se nestrachuj
kdyby to bylo spatny, neudelas stejne nic. Pravdepodobne je vse v poradku a mimis si zaslouzi svuj klid
ma tam ted hrozne prace ![]()
Jinak mne ted uz skoro vubec nepicha, jen hodne zridka. A zrovna dnes se to nejak rozjelo cely vecer
tak premyslim, co tam vyvadi prdola.
@daudinka super, tak už jen 8 měsíců hysterie… A pak vlastně ještě zbytek života ![]()
Tak to jsem ráda, dekuju holky za zkušenosti. Snad se tam mají jak v bavlnce u nás všech… Ale nemuseli by takhle zlobit ![]()
Jsou to pracanti už od mala… Asi tam skládají postele a skříňky Ikea. 😂
@Facelook nemej strach z mimodelozniho, tak vysoke HCG na to neodpovida, to by stoupalo desne pomalu. Tak klid a uzivej si ze ti tam roste miminko ![]()
@Facelook píše:
@Kačenka13T
Uff, tak snad to bude ono a ne žádná hrůzadekuju moc!!
Ja vím, ale jako hysterickej zdravotník (poprvé tehotnej).. Čtu vsechny diskuze a všechny příbalový letáky.. 😂 A taky máš stále bolesti jako na MS, nebo píchání po obou stranách? Se picnu, teď se zas děsím hematomu a mimoděložního.. Jsem fakt hysterka.
Podle poslední MS 5+3tt, transfer 2 embryí 28.6.
Ja jsem 6+1, bolesti mam vpravo i vlevo, nekdy v třísle, kdyz ležim a převalim se moc rychle na druhý bok…ja jsem taky poprvé a nejsem zdravotník, ale přítel mě přezdívá doktor google 🤣
@Facelook píše:
Děkuji holky. Ach jo, to budou stále nervy… Já tu teď čtu o hematomech v děloze, že z toho se špini… A to ani nevím, jestli to v té děloze mam…Nejradši bych si nechala udělat ten ultrazvuk dříve
Hele, v klidu, já jsem slabě krvácela a špinila několikrát, i jsem volala na pohotovost, kde mi řekli, že s Utrogestanem a následně i Ascorutinem (volně prodejný a bere se při špinění a krvácení) už víc jištěná být nemůžu a beztak mi v raném těhu nepomůžou. Na UZ se pak žádná příčina neukázala, prostě asi větší prokrvení sliznice. Naopak pak cca v 11tt jsem měla 3 cm hematom a nekrvacela jsem vůbec, za dva týdny se vstřebal.
Ahoj holky, tak čím blíž je čtvrtek a můj UZ, tak jsem samozřejmě tím víc nervózní :-/
jeden den cítím podbříšek, druhej zase ne a hned se bojím, že je něco špatně
Prsa mě tedy bolí permanentně, to je asi můj největší příznak od začátku ![]()
Co vy, jak se máte?
@Kačenka13T
Také jsem to tak měla a mám. Jednou se cítím těhotně a potom jako by nic. Ale věřím, že je vše v pořádku.
Mám kontroly příští týden 25 a 26, ta doba je dlouhá. Největší obavy mám z 1.screeningu. Pak už si trošku oddychnu a jak budu cítit pohyby tak už to bude zase o kousek lepší.
Ahojky holky
mam na vas dotaz. Jaky byl ubytek oplodnenych vajicek u vas a jaky den? Myslim jako kazdy den po oplodneni. To cekani je fakt strasne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.