Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tady jsou to same krasne zpravy! Ja jedu z CAR a pristi ctvrtek mne ceka odber delozni sliznice.. Jsem zvedava, zda toto vysetreni neco prinese. Cas hrozne rychle leti.. za chvili bude zari a muj prvni KET😊 Aktualne uzivam estrogen, estradiol a od soboty progesteron.. Hormonalni naloz.. Kdyz si vezmu, ze jsem prestala brat kdysi antikoncepci, protoze mi nedelala dobre
Pripadam si jako slon.. otekla, tezke nohy 🙈 Asi to dobre znate.. 😊
@Sim7
Ať to ten odběr dobře dopadne ![]()
A v září to bude určitě tutovka ![]()
@Sim7 taky se pridavam
at ti to zitra dobre dopadne a zari je za rohem
drzim pesticky.
Taky jsem si rikala ze ta naloz hormonu je fakt velka a strasne mi vypadavaj vlasy ale fakt ve velkem. Tak jsem si nechala ostrihat vlasy na mikado
o 15cm
@Littlefool píše:
@Mattia.mattia držím palce, ať vám to klapne a máte i nějaké do zásoby.
A za pár týdnů jen a jen dobré zprávy.
Moc dekuji
![]()
Holky, tak naše bublinka má krásné srdíčko, bušilo jak o život, my dostali závěrečnou zprávu v car, balíček a hezké rozloučení
teď už pod kontrolou mého gyndaře
![]()
@Kloshet jee, parada
takze je to jedna prdolka
co jsi dostala v balicku? Ja tam budu mit jeste prvni screening a mozna teda i ten druhej.
@daudinka je tam jedno a krasny
jsem se ptala
doktorka se smala. Rikala ze ta hodnota hcg je v poradku. A jinak nevim co jsem dostala, uz jsme na ceste domu a je to v kufru
ale mam i 4 fotecky bublinky
jeji druha fotka ![]()
@Kloshet jee, tak to je pekny
ja dostala jen jednu
kocham se tim, jaky to je hezky flicek
a jsem teda zvedava, co jsi v tom balicku dostala
@daudinka tak. Mam tam ruzne brožurky, bepanthen, seba-med, vzorek praci prasek a avivaz, antikolikovou flašku, vzorek plenky, vložky
a tady fotecka ![]()
@daudinka krasna bublinka
jupi, mam takovou radost
a zase to bylo cele tak emotivni. Manzel sel se mnou, byl u ramen a doktorka nam to ukazovala, a jak jsme videli bušit to sedicko, tak jsem zacala brecet, a mezi vzlykama jen rikala porad dokola “diky bohu”. Manzel me mackal a brecel taky
no tohle v nas bude dlouho. A jsem dnes 7+4 ![]()
Ahoj kočky moje ❤️
Nějak chytře se mi povedlo se odpojit, nechodilo mi ani upozornění do mailu, tak jsem myslela, že se tu nic neděje a nepíše se. A teď!!! Hurá holky, moc vám všem gratuluji ❤️ ❤️ ❤️ ❤️mám z vás fakt obrovskou radost, že vše vyšlo dle predstav ❤️ ❤️to jsou parádní ultrazvuky
jak vám je, jak se cítíte, těhule?
![]()
Pozdravujte bubliny a těším se, jak se vše bude krásně dal vyvijet ![]()
Jinak ja zdravím ze Středočeského kraje, jsme sice každá asi odjinud, ale srazit se určitě jednou musíme!
Včerejší krev - HCG 1450.
ultrazvuk 27.7. Tak se modlim, at je na správném místě.
Ale na dvojky to prý nevypadá.. Hlavně, ať je jedna zdravá bublina v děloze
![]()
@Mattia.mattia Dekuji.. Jdu az pristi ctvrtek… Mikado uz tez mam.. musela jsem je zkratit.. Mimi je dulezitejsi.. co nadelame😊
@Kloshet píše:
Holky, tak naše bublinka má krásné srdíčko, bušilo jak o život, my dostali závěrečnou zprávu v car, balíček a hezké rozloučeníteď už pod kontrolou mého gyndaře
![]()
Tak to je skvělé, modlím se, aby u mě za týden bylo vše v pořádku, asi sebou taky vezmu partnera jako podporu…a včera jsem už též vyfasovala foto :smiling_face_with3_hearts:
@Facelook no nekecej!!!
skvela, ale skvela zprava!!
No to se mi ulevilo, ja uz mela o tebe strach, jak ses neozyvala, a on jen technicky problem
No tak tohle nemohlo dopadnout lepe. Parada
nevadi, i jedno je dulezite, stejne jsou ty dvojicky rizikovejsi a hrozi predcasny porod. Takhle mimiska v klidku donosis a muzes pak jit do dalsiho
ma to tak byt ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.