IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
10.8.23 08:47

@Blackcattt
Jasně dám.. krev odevzdána a čekám na ultrazvuk..
Ale jen tak z pr**** jsem si ráno udělala test a vykoukl na mě duch po 3 minutách zřetelněji vidět.. přece kdyby to odešlo tak bych ho měla čistý..
Dávám foto.. snad to tam je vidět.. dělaný v 5:30 a foceny 6:40 :)
Držím pěsticky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
10.8.23 13:51

@Blackcattt
Můžeš píchat do paže nebo stehen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.8.23 13:59

@majdulinka12 ono se HCG jeste nejakou dobu v tobě drží, ikdyž už. třeba mimi.neni…jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.8.23 14:02

@Blackcattt ja jsem cetla, ze se to pak picha co nejvic do boku..myslis, ze budes pichat tak dlouho? Ja dnes 11tt a zatim mam jen svuj spek. Kterej me teda zacina cim dal vic stvat, ale rikam si, je to jedno, ted neni na hubnuti cas :zed: ale presvedcit hlavu po x letech, co se kazdy leto clovek snazi mit peknou postavu..no to je jedno :lol: hloupost resit. Kazdopadne jsem tim chtela rict, ze 11tt a bricho zadny (krom speku). Ja to mam do 16tt, tak predpokladam, ze zas tolik do te doby nenaroste, i kdyz buhvi, ze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.8.23 14:12

@Facelook ja to zkusim ukecat na tu 0,2. Jdu tam 12+4, tak kez by se do toho 16tt slitovala a dala mi aspon tu mensi davku, jestli ma lepsi jehlu, byl by to zazrak. Ja vim, ze je to blbost a ty to mas milionkrat horsi a zvladas to :hug: ja jsem asi hroznej posera, uz jsem z toho uplne vyschizovana.

Kazdopadne mam radost, ze se ti a mimi dari :dance: :srdce: je to zazrak, vid. Tolik starosti a komplikaci. Hlavne, aby to bylo vse dobre 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.8.23 16:18

@daudinka zkus, aspoň malinko by se ti snad ulevilo 🙏 není to vůbec blbost kocko, ja těch injekci uz právě moc nemam.. Léky polknu a je to…
Ale tím, že jsem zdr. sestra…jsem viděla v nemocnici mraky rozpichanejch břich a vím, jak to je pro lidi desne nepříjemný a kolikrat to fakt neovlivnis, at pichnes sebelip. Zlatá pera!!! Nevim, proc tam davaji tak tupý jehly 8o

Je to skvělé, že nám to vsem vychází a doufám, že do konce to dáme už bez komplikaci :srdce: zaslouzime si to!! Po tom všem.
Kam nám zmizela @Kloshet???
Už se těším na další fotky z ultrazvuku holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.8.23 16:19

@majdulinka12
Tak jak jsi dopadla?? :srdce:
Myslíme na Tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.8.23 16:58

@daudinka tak to zavidim, ze to mas jen do 16 tt, to jeste nebudes mit tak velke brisko 😊 ja to mam mit az do porodu a pak jeste minimalne sestinedeli 🙈 asi to budu smerovat do boku, jak pises, na stehnech to nemam moc kam, chodim hodne se psem 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.8.23 17:09

@Blackcattt ahojky 😊tak to rada slysim ze je to na dobre ceste ♥️ 🍀 🙏 jen tak dal at je ti cim dal lip a mimi at toste ♥️ 🙏 a vis jak se to rika 😅 lepsi jeden prd jak 10 doktoru 😂
U nas :) hematom pryc a mimi v deloze. Akorat teda mam klidovy rezim a bojim se kazdyho pichnuti. Obcas me picha dolu… tak to ne vzdy trochu vydesi 🙈 😊pristi tyden jdu jeste na kontrolu a bylo mi receno ze tech hormonu mam dost a ze to neni tak ze se to vysadi ale postupne se snizuji davky. Uvidime pristi tyden no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.8.23 17:40

@Facelook nijak HCG kleslo na 21.. takže vysadit léky a uvidíme co bude dál..
Všem děkuji za podporu a já se přidám do nové skupinky.. asi zkusíme ket máme jednoho mrazcka tak snad to vyjde tentokrát.. ale dám si chvilku zase pauzu.. :(

Všem gratuluji k čárkam a :srdce: :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.8.23 17:53

@Mattia.mattia jee tak to mam taky radost, ze je u Tebe vse v poradku :srdce: jen se setri a odpocivej, je dobre, ze mas klidovy rezim, uz bude jen a jen lip :wink: a kdy mas termin na ten prvni UTZ?

Ja si taky davam klidovy rezim, ale uz se mi to hodne zlepsilo, tak nevim, jestli nejit v pondeli do prace, ale asi radsi taky spocnu a nebudu to zbytecne pokouset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.8.23 17:55

@majdulinka12 to me moc mrzi, ze to jeste kleslo. Doufam a moc drzim palce, aby se vydaril dalsi KET :srdce: preji hodne sil, musi to byt hodne narocne, drz se ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.8.23 19:15

@majdulinka12
To je mi líto. :( doufala jsem…
Teď si pořádně odpočin, naber síly, udelej si něčím hezkým radost - zasloužíš si to! A až se na to budeš cítit, posílám spoustu energie a hlavně štěstí do KETu. Ten pravej prcek teprve čeká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.8.23 19:56

@Facelook
neboj už jsem si vybrala co si koupím 🤗..
Manžel mi to teda koupi.. za ty nervy.. děkuji za držení palečků a podpory..
Vím že se nám to někdy povede.. je to psychicky.. a už to na mě padá..
V září nastupují do nové práce tak aspoň nebudu mít tolik času moc přemýšlet.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.8.23 20:31

@Fanynka777 ahooj :) tak nakonec 5 zdravých a jedno je nějaké horší (ke konzultaci), nevím co si přesně pod tím pojmem mám představit.. je 5 embryí dost? Původně mi odebrali 20 vajicek, 15 bylo zralých, oplodnilo se jich 14 a do šestého dne vydrželo jen 6, tak jsem z toho byla trochu smutná.. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.