Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka
Přesně!!! To jsi silná!
Ja to bohužel doma mít koupené musím, jinak bych jen zvracela, nebo umřela hlady. ![]()
Asi jak se předtím roztahovala, teď ti to bude tlačit více na ostatní orgány. Než si na ten pocit zase zvyknes… Ja občas taky něco cítím, chvilemi i MS bolesti.. Tak se vždycky taky vyděsím… A předevčírem jsem kychla a to jsem teda myslela, ze mi někdo zabodl do břicha nůž.. Tak doufám, že jsem prcka nevyprskla
tyjo, to letí… Za chvíli máš konec 1.trim
jupii. Ja dnes 9+2
@daudinka @Facelook ja to mam teda trochu obracene ze mi nejede nic a kdyz se mam najist tak nevim co a na nic nemam chut 🙈ale dulezity je ze miminka jsou v poradku
taky me picha v brise obcas pocit na MS tak se taky vydesim vzdycky 🙏 🍀prckove si vybiraj dobrutky no 😅nezdrave 😊to tak bude porad 😂
@Mattia.mattia hele, tak jsem to mela zezacatku. Mela jsem hlad, ale nevedela jsem, co chci a na nic jsem nemela chut
jeden den jsem to vyresila hranolkama s kecupem, to bylo takovy zvlastni obdobi ![]()
Tak mozna mam ruzny priznaky, kdyz o tom tak premyslim
jen jsou takovy mirny, ze mi ani jako priznaky neprijdou, coz je vlastne fajn ![]()
Jo prťata, samy nepravosti
a uz v brisku ![]()
No vidíte, to je najednou příznaků!
a příšerná zácpa… Pro mě, jako člověka s IBS a intoleranci laktózy něco nepředstavitelnyho… Teď si dám jogurt, kefír… A nic ![]()
Ahoj holky,
tak se hlasim po kontrole, v pondeli jsem mela HCG 78 a dneska 168, takze v pondeli mam jit na dalsi krev. Bojim se, ze je neco spatne, roste to pomalu 😞
@Blackcattt ahoj, snad neni
budeme na tebe myslet. Jako narostlo asi min, ale zatim to jeste nemusi nic znamenat. Uvidis v pondeli, jestli se zdvojnasobi, tak urcite bude vse v poradku. Dnes jsi kolikaty den po transferu? A ty jsi mela 5ti denni?
@daudinka dneska jsem 13 den po a meli jsme 5denni embryo. Dekuji za podporu, ale zacinam se bat:(
@Blackcattt je to asi trosku nizsi nez by melo ake treba to jeste naskoci 🙏 🍀myslime na tebe a posilam hodne sil♥️bud silna🍀a na dalsi jdes v pondeli?
Holky to jsem rada, ze tady taky nemate vicemene priznaky, ve skupine termin porodu brezen 2024 vsechny zvraci hned od rana a ja si prijdu divne, ze me skoro nic neni, jen zaludek trochu citim a nemam chut na kafe
dnes jsem 6+6 tt
Prsa me pobolivaji taky tak stridave nekdy min, nekdy vic a mela jsem vcera lehce zvysenou teplotu 37,1 stupnu. Pry je to bezny v tehu, ale necitim se fajn, takova slaba.
@Blackcattt hodne stestii🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
@Mattia.mattia dekuji
take budu doufat.. dalsi krev v pondeli 🙏🏻 a to mi jeste dneska manzel odletel do Ciny na 2 tydny, tak jsem tady na to sama, aspon ze mame psa, asi se pujdeme projit a zkusim prijit na jine myslenky:)
@Facelook tak to te lituju 🙈to se clovek s prominutim boji i zatlacit… aby se neco nestalo 🙏
@daudinka jooo najednou si taky rikam ze teda asi nejaky priznak mam 😅 🙏tady to ze nevis co si dat a clovek to žvýkám ale ani to nejim s chuti 😊a pali me zaha obcas a jablecny dzus je jediny na co mam chut 😊
@Blackcattt to me mrzi ze budes sama 😔 ale urcite je dobry napad se jit projit s pejskem aspon prijdes na cerstvy vzduch a jine myslenky 😊a pejskove ty jsou nejlepsim spolecnikem ♥️ vyslechnou a jsou pořad u tebe🐶
@Embryjka taky me to uklidnuje ze nejsem sama kdo si pripada bezpriznakove 😊 😅ale tady po rozhovoru se vsema pak zjistuju ze vlastne nejake mam 😊 ale minimalni 😅
Jsme skvela skupinka ♥️
@Blackcattt ja se porad drzim toho, ze sestricka mibtehdy rekla, nad 100 je to v poradku a to myslela 14 dni po transferu. A podle teto tabulky jsi lehce pod. Takze to jeste nemusi byt spatny. Radsi se priprav i na tu horsi variantu, ale nadeje jeste je ![]()
@daudinka prave to ted vstrebavam, ze muze byt i ta horsi varianta, doufam, ze nenastane, musim verit v zazraky, dnesni test pritom vypadal moc hezky
a moc diky za tu tabulku, ja uz jsem ji tu videla predtim (myslim nekdy kolem str. 153), ze jsi ji tu davala, tak jsem si ji uz tehdy stahla a prave podle ni se ridim ![]()
@Mattia.mattia mas pravdu, psi jsou ti nejlepsi spolecnici, aspon neodmlouvaji jako treba manzel 😅
Dekuju moc vsem za podporu, jste zlate ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.