IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
11.8.23 20:31

@Blackcattt budeme držet pěsti ať je vše v pořádku, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.8.23 20:32

@Blackcattt ten testik opravdu vypada hezky, tak doufame s tebou 😊to mas pravdu pejsek neodmlouva 😂 😂 😂 a na prochazky ho nemusis nutit 😅 🐶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.8.23 11:31

@Blackcattt ahojky, jakpak si dopadla? Je vsechno v poradku? 🙏 🍀drzime pesticky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.8.23 18:48

@Mattia.mattia Promin, ze pisu az ted, volali mi az po 16 h, byla jsem jak na trni 🙈 asi se stal zazrak a vyskocilo mi to na 645 :dance: takze super a za dva tydny kontrola ultrazvuk :) mam mega radost :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.8.23 19:31

@Blackcattt to je nadhera :dance: mam za tebe hroznou radost :srdce: budeme se tesit na fotecku z ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
14.8.23 19:31
@Blackcattt píše:
@Mattia.mattia Promin, ze pisu az ted, volali mi az po 16 h, byla jsem jak na trni 🙈 asi se stal zazrak a vyskocilo mi to na 645 :dance: takze super a za dva tydny kontrola ultrazvuk :) mam mega radost :smiling_face_with3_hearts:

Jéé, no to je úžasný!! Já vím, že tu ani nepíšu, jen občas něco osrdíčkuju, a sleduju vaše příběhy, protože jsem tím sama na jaře procházela, ale tohle mi udělalo takovou radost :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.8.23 19:39

Přidávám se😊 mám po stimulce a zítra mě čeká odběr vajíček🫣 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.8.23 20:41

Holky vsem moc dekuji za podporu a mile komentare :srdce: snad vse pujde dal tak jak ma 🙏🏻
@daudinka moc dekuji a dam vedet, snad bude i fotecka 😊
@Rhian take mam velkou radost, ten proces je proste narocny, ale treba to nekomu nekdy pomuze ty nase komentare :)) @S2319 drzim moc palce na odber, at jich tam je co nejvice peknych zralych, dej nam potom vedet, jak to slo 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.8.23 20:49

Teplota při stimulace

Ahoj holky,

Prosím vás měli jste někdo teplotu 7 den stimulace? Mám přes 39 a nevím co s tím, asi koordinátorce v noci volat nemůžu… :,(

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
14.8.23 20:59

@Akhmezha pres 39 je nebezpecny, to ja uz nejsem ve stavu neco nekam psat. Vezmi si normalne prasky, jako bys nestimulovala. Paralen je pry bezpecny v tehotenstvi, tak by snad byl i pri stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.8.23 21:29

@Blackcattt
Ježíši moc gratuluju!!! Mám obrovskou radost :dance: :srdce:
Teď už bude vše jen pozitivní :srdce: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
15.8.23 07:01

@Blackcattt
Mám velikou radost, že to takto hezky dopadlo :hug: :dance: 14 dnů je dlouhá doba, ale uteče. Přeji ať odchaziš z kontrolky jen se dobrou zprávou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.8.23 09:22

@Blackcattt jupiii tak to mam obrovskou radost ♥️ ♥️ 🍀 🍀to je uzasna zprava ♥️tak to bude na uzt krasne mimi 🙏 😊a jsi hrdinka ze si to zvladla pres cely vikend psychicky 😊 🐶 posilam pozitivni energii at jde vse jak nejlip muze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.8.23 09:24

@S2319 ahojky :) preji hodne sil a odber at dopadne skvele 😊tesime se na dalsi dobre zpravicky 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
15.8.23 12:13

Odběr vajíček

Ahoj holky, tak mám za sebou dnes odběr.. transfer se odsouvá kvůli hyperstimulačnímu syndromu.. vajíček jsem měla 25 s tím, že k použití je 13 a nějakých 6 ještě dozraje.

Moje otázka je jak dlouho jste byli po odběru doma? Mám jít o víkendu do práce🙈 dělám 12ctky a prodavačku ( ne nestojím jen za kasou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.