Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Blackcattt ahojky, jakpak si dopadla? Ja blbe. Ceka me revize pokud neodejde samo. Plod se bohuzel nevyvíjí 😭 😓. Doufam ze u tebe jsou zpravy pozitivnejsi 🍀
@Mattia.mattia to mě moc mrzí
do kdy máš čas? a pak musíš pár měsícu čekat před dalším vkladem?
@Sim7 to je taky pořádná trnitá cesta, ale hlavní je, že bude štastný konec. moc ti to přeji ![]()
@Lotyyy mam cas do ctvrtka. Dnes jsem vysadila vsechen doping. Tak snad to pujde samo a bude jen kontrola 🙏zbytek se dozvim podle toho jak to pujde. Ale cekam ze bude 6ti nedeli tak jako tak. A dalsi se snad zadari a bude zdrave mimi ♥️
@Lotyyy diky za podporu 🍀
@Sim7 me taky 😓tak snad si s tim telo poradi a vse bude v poradku 🙏
@Mattia.mattia Ahojky, ani nevis, jak moc me to za Tebe mrzi
moc jsem drzela palce a verila, ze se to s tim srdickem zlepsi. Uplne me to dostalo 😭 posilam vsechnu pozitivni energii at vse zvladnes a naberes silu na dalsi krok na ceste za miminkem, protoze ono tam to zdrave mimi na Tebe urcite nekde ceka ![]()
Me se to ted ani nechce psat, jak moc mi to je lito, nase kontrola probehla dobre, byla jsem strasne nervozni, ale plod odpovida, jak by mel (jsem 6+6, podle utz 6+5) a videli jsme tlouct srdicko
o tom, jak rychle bije ale nic nerikali a predali me do pece gynekologa, takze dalsi prohlidka bude za necele dva tydny.
@Blackcattt náhodou jsem na tebe narazila - potkaly jsme se v jiné IVF skupině. Mám radost, ze se to podařilo a držím všech 40 pprstů, které teď mé tělo obsahuje, ať všechno pokračuje v pořádku ✊ ✊ ❤️
@Lenkalin jee dekuji, Tebe si taky pamatuji 😊 no napodobne, take preji zdravicko a at jde vse dobre 🍀
@Blackcattt děkuji, dnes jsem byla na plodovce, zítra budou výsledky, ale vše vypada v pořádku, princezna roste úplně ukázkově na den přesně a vypada to, že je vše na svém místě ![]()
@Blackcattt juuu tak to mam z tebe radost 🍀 ♥️tak rostete jako z vody a bez komplikaci. 🙏 🍀 a u nas to snad vyjde priste
@Mattia.mattia Určitě vám to vyjde příště… Většinou to pak jde rychleji…
Holky byla jste už některá na KET? Kvůli hyperstimulačnímu syndromu se bohužel musel odsunout transfer a vyvolávali mi ms dostinexem. Je potřeba před KET užívat ještě nějaké hormony?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.