IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
16.8.23 14:53

@Kačenka13T
Ono je opravdu lepší jed i kdyby to nemělo nic znamenat.
Jednou mi doktor na pohotovosti řekl, že věří, že těhule mají 6 smysl a vycítí že se něco děje, takže by se ani nepozastavoval kdyby mu řekla, že má divný pocit, že je něco v nepořádku. Raději zkontrolovat než aby bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.8.23 22:13

Odběr vajíček

Dobrý večer holky, mám dotaz včera jsem byla na odběru a od asi 19.00 mám docela bolesti.. bolí mě docela močení a o stolici ani nemluvím. Je to normální?
Bylo odebraných 25 vajíček a hrozí hyperstimulační syndrom. Dostala jsem dostinex ten jsem si vzala po jídle večer, myslíte že můžu Ibalgin na bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
17.8.23 09:23

@S2319 ahojky ja mela po OPU 20ti uplne to same nemohla jsem se skoro vycurat a na stolici to bylo strasny… jedla jsem silny hovezi vyvar to mi bylo doporuceno ale bolelo me to snad 14dni. Postupne se teda bolest mornila ale prvni tyden des. Polud mas takove bolesti radsi zavolej do CAR a oni na tebe mrknou. 🙏 🍀 ja brufen mohla ale nemela jsem jine prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.8.23 12:50

Holky, jinak komu se povedlo otehotnet, holky z teto skupiny na zacatku roku zalozily tema pro tehotne, abychom to tu nespamovaly. Zatim jsem tam z tech novejsich sama, holky tam uz jedou posledni trimestr. Tak kdyz byste se tam chtely pridat, zkusim sem dat link. Nevim teda, jak se to dela, tak snad se to povede. Tehotne po ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.8.23 08:36

Počet embryí

Ahoj holky!❤️
Tak sice jsem skončila s hyperstimulačním syndromem v nemocnici, ame dnes mi volali z kliniky, že je k zamražení 9 embryí😍 během dneška jich bude prý ještě tak 5, necháváme tedy v všech 9 protože znovu bych na odběr už asi nešla🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.8.23 08:54

@S2319 no to mas uplne nadherny :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.8.23 08:57

@S2319 Tak to je parada!! :srdce: moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.8.23 14:33

@S2319 juuu tak to je krasa 😊 gratuluju 🍀 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.8.23 16:30

@daudinka @Blackcattt @Mattia.mattia moc děkuju holky😊
Teď se jen vyléčit z hyperstimulace a můžeme jít na transfer😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
20.8.23 21:11

@S2319 to uz bude jen chvilinka😊 a za chvilku // na testu a teseni se 🍀 ♥️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
20.8.23 21:49

Holky je tu ještě některá co má termín v únoru jak já nebo už jste všechny od března dál.

Jinak gratulují k novým přírůstkům a dobrým zprávám ať už to jsou //, HCG nebo :srdce:.
Zachvilku ty poklady budeme mít všechny u sebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.8.23 06:13

@Littlefool ja jsem teoreticky 29.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
21.8.23 21:54

Ahoj holky, tak jsem si to tu všechno procetla a to jsou tedy silné příběhy :srdce: všem co našli // moc gratuluji a držím moc palce ostatním, ať je cesta co nejkratší :srdce: …. Já budu začínat s IVF asi v půlce září a díky vam se uz tolik nebojím a věřím, ze to vyjde :srdce:
Lecim se s endometriozou, je tu taky někdo takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.8.23 09:24

@Lotyyy ahojky :) tak to jsi dobra ze si to precetla 😊cely ten proces je porad cekani na neco, aspon ja to tak vnimam. Jinak ja mam taky endometriozu (adenomyozu). Dezim pesticky at ti to taky brzy dopadne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
22.8.23 20:51

@Mattia.mattia dalo mi to fakt zabarat, ale jsme aspoň trochu v obraze :D … prosimte a jak dlouho se lecis s endo? Je to hlavní důvod proč ste šli do IVF? Byla jsi na laparce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.