IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
10.8.23 20:48

@Mattia.mattia ahooj :) to čekání je fakt hrozný.
5 embryí je zdravých, jedno ke konzultaci.. :) no, uvidíme, jak to všechno dopadne. :)
Jsem tady na emiminu teprve chvilku a trvá mi, než si všimnu, že mě někdo zmíní v příspěvku, tak se omlouvám, že neodepisuji hned. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
10.8.23 20:57

@Sarka81293 my mame zdrave 2 z 23 pekne se vyvijejicich, takze 5 zdravych je vic nez dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
10.8.23 21:08

@Blackcattt uz jsem dosla skoro k 50 strance.😄 o vikendu to snad docvaknu.. my jsme zatim jen objednani na 1. konzultaci a zatim cekam na vysledky genetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.8.23 21:16

@daudinka moc děkuji za uklidnění. Je to naše první ivf a když jsem si přečetla, kolikrát některé holky celé ivf podstupují, jsem z toho trochu nervózní. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.8.23 21:27

@majdulinka12 to me strasne mrzi :cry:preju hodne sil 🙏 ♥️ 🍀a at priste jde vse uplne nejlip jak muze ♥️ 🍀drz se a at to je brzy dobre jak fyzicky tak psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.8.23 21:35

@Sarka81293 ahojky :) to je v pohode klidne pis vsem 😊 stejne vzdycky vsechny cekame jak se dari vsem ♥️ 🍀vyslo vam to krasne my meli 20 punktovanych z toho jich bylo 15 bylo po odberu a do finale 5 dne dosli 4 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.8.23 22:21

@Adelaiida ahojky :) to nez proctes to bude na dlouho 😅 🙏 ale jsem rada ze se tady clovek muze zeptat na sebemensi blbost a nepripadam si blbe 🍀 a clovek se dozvi spoustu cennych informaci :) a vy teda cekate na genetiku a pak vam rekniu jaky bude dalsi postup? Nebo uz neco vite? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.8.23 22:27

@Blackcattt na UTZ na srdicko az za 14dni ve ctvrtek na svou gyndu. Jinak jeste jedem v utery na kontrolu do CAR kvuli tomu snizovani hormonu… tak tam bude taky asi UTZ a jinak porad spinim a brisko poboliva chvilkama tak je to jak na houpacce :nevim:
Ty si dej nohy nahoru a na praci se vykasli 😊tohle je dulezitejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
11.8.23 07:23

@majdulinka12
Je mi líto, že to teď nevyšlo :,( ale určitě to výjde příště.
Přeji hodně sil do nového pokusu :hug: teď si odpočineš a zregeneruješ tělo i mysl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
11.8.23 07:50

@majdulinka12 taky me to moc mrzi :hug: mela jsem biochemko a vim, jak se citis. Priste to uz urcite klapne :hug: biochemka jsou casta i normalne, tak je velka pravdepodobnost, ze nas to potkalo. To nizke hcg a slabe carky byly takovy naznak, i kdyz clovek nikdy nevi. Sestricka mi tenkrat rikala, ze hcg nad 100 je v poradku. U biochemka jsem mela 70 a za tri dny poskocilo na 90. Tak jsem vysadila utrogestan a nastesti pekne odeslo samo s menstruaci. Bud silna a drzim palce do dalsiho pokusu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.8.23 09:56

Ahoj holky,
@Sarka81293 bud v klidu, me vzali 11 fol., 8embrii a nakonec jsem mela 5. den na transfer 1 dobré a 1mrzáka…dali mi obě a zajimalo by mě, ktery to nakonec přežilo, třeba to byl ten. mrzák, vzmohl se a ted to bude nejsilnejsi mimino 🤣
Jinak dneska jsem byla na krvi k tomu 1.screeningu, ten mam ale až 4.9.
No a čekám na telefonat z car, aby mi řekli, jak s lékama, které mam brát do 12tt all, protoze na gyndu jdu až 6.9. A to budu uz 14tt(maj dovolenou)
Jinak si stále připadam netěhotná 😀, prsa boli na střídačku a pouze levé, při dotyku a občas nejake tlaky nebo tahy v podbrisku, to mam od začátku, to je vše.
Ted poslední týden teda mam často bolesti hlavy, skoro každý den a cim dal vic trpim na zacpu🙄
No a koupila jsem si teho kalhoty, protoze džíny už mě nekdy tlačí do podbříšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.8.23 11:44

@Kačenka13T ja to s tema prsama mam stejne 😊obcas boli a obcas nic… 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
11.8.23 11:51

@Mattia.mattia @Kačenka13T ja se taky porad necitim tehotne :D prsa vubec nic, ani se nezvetsily zatim, coz bych i ocenila. Mozna se mi vypouklo bricho, ale akorat vypadam tluste :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.8.23 12:11

Holky to vám závidím, že se cítíte netehotne… :mrgreen: ja z těch hormonů už 2 mesice nespim. Tloustnu jak prase, protože jen ležím a nic nesmím. Když se mi vyprázdní žaludek, tak je mi na zvracení. Takže pravidelně 3× v noci chodím jist.. Upozorňuji že jen sladký..ovoce, zelenina mě nezasyti.. Slaný mi nejede a z masa je mi zle 🙄 fakt úžasná životospráva. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
11.8.23 12:39

@Facelook zrovna se nad tim dnes rozciluju :lol: ze mam chut jen na sladky a hlavne na vsechno nezdravy sladky - tycinky, susenky, bonbony. Jako radsi to nekupuju, protoze bych se tim tlaskala od rana do vecera. Nechapu, proc telo chce hlavne to spatny 8o pritom by melo byt chytry :lol:

Jinak se taky cpu porad. V noci teda ne, nastesti mam tvrdej spanek a jen se vzbudim jednou za noc na curani. Ale jinak jsem schopna neco tlaskat kazdou hodinu :mrgreen: a to nejsem na hormonech.

Jinak dnes jsem 11+1 a od rana me teda dost picha v podbrisku, pritom me v nem naposledy pichalo nekdy zezacatku :nevim: tak jestli deloha zacala delat neco vic? Buhvi, co se tam deje. Takova divna tlaciva/pichava bolest, ani nvm, jak to popsat. Jakoby se to tam napinalo nebo pulsovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.