IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
22.8.23 21:14

@Lotyyy na laparce jsem nebyla. Kdyz uz jsem s 8 mi brufenama za den nemohla vydrzet tak jsem naklusala na gyndu. Uz naposled mi doktor rikal, ze
S tim co popisuju to vypada na endo, ale normalni gyndar to nerozpozna. Tak nas odeslal rovnou do CAR, ze u endo nasazuji prasky coz je jako antikoncepce. Coz neslo dohromady s otehotnenim. Endo mi potvrdili v CAR. Mela jsem i mimodelozni tehu predtim. A tak dal… tak se nam toho seslo a prirozene by to pry asi nevyslo. Tak nezbylo nic jineho nez jit do IVF. A ty bojujes s Endo taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
22.8.23 21:46

@Mattia.mattia ano mam ji, jsem po operaci. Brali mi cystu na vajecniku + vejcovod, byl endometriozou zničeny. A teď čekám co bude…. IvF se ti povedlo na poprvé? Děsně se bojím ze ani to nepůjde :( snazime se rok a ani jeden pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
23.8.23 07:47

@Lotyyy neboj se :) my se taky snazili rok bez vysledku. A prvni transfer a // na testu. 🍀 nadeje je a ikdyby to nevyslo na poprve tak na podruhe to urcite vyjde. Hlavne se snaz byt v klidu ikdyz se to lehce rika a tezko dela 😊nejhorsi je cekani. To bylo pro me to co me stvalo 😊Porad se na neco ceka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.8.23 10:03

Ahoj holky, kolik jste prosím měli vajíček po odběru a kolik jich zůstalo do 5 dne? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.8.23 10:26

@Mattia.mattia ahojky, jak se dari a jak se citis? Uz mas za sebou prvni ultrazvuk? Drzim palecky, at je vse stale v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.8.23 10:29

@Akhmezha Ahoj, meli jsme 15 vajicek, z toho 11 zralych, oplodnilo se 8, vsechny dosly do 3.dne, ale do 5.dne jich vydrzelo 5, ale nakonec 2 nebyly vhodne k zamrazeni, takze celkove pouzitelne byly 3. Ty jsi ted byla na odber?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.8.23 12:58

@Blackcattt byla jsem v pondělí na odběr měla jsem 15 vajíček, oplodnilo se 12 dal zatím info nemám, ale dneska jsem začala cítit nějak blbě, mám břicho jak balon, když sedím tak je to v pohodě ale pokud potřebuji někam dojít tak je to hrozny. Volala jsem teď koordinátorce co s tím, a zatím čekám co řekne MUDr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
23.8.23 15:08

@Mattia.mattia to tě naprosto chápu, no už aby to bylo zamnou… ale jdu teprve do caru se domluvit od kdy začneme, naštěstí spermio i HP máme hotový. Někde jsem četla, že endometrioza nemá vliv na uhnízděni v děloze, tak doufám, že vajíčka budu mit pěkné a pujde to jak po másle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
23.8.23 19:57

@Lotyyy urcite to pujde jako po masle :) preju ti hodne stesti a at to dopadne na prvni dobrou 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
23.8.23 19:59

@Blackcattt ahojky, u me nastaly komplikace… v pondeli se uvidi jestli srdicko bije jak ma… minulou kontrolu bilo pomaleji bohuzel :( doufam ze u tebe je vsechno v poradku🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.8.23 07:46

@Mattia.mattia Ahojky, jezis to me moc mrzi :,( budu moc drzet palce, at je vsechno v poradku 🙏🏻 🍀 u me zatim zatim jako na houpacce, v jednu chvili jsem v pohode, za chvili googlim pravdepodobnost, ze nebude srdicko nebo neco takoveho, to cekani je psychicky narocne, mam strach, i kdyz se snazim myslet pozitivne. Prave jdu v pondeli taky na ultrazvuk, tak se ukaze, jestli tam prdolka je nebo neni. Doufam, ze bude i se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.8.23 08:06

@Blackcattt uplne te chapu u me to je taky jak na houpacce. Uz jsem byla i na predoperacnim vysetreni, kdyby nahoudou to nebylo v poradku.. poslali by me na revizi. A u tebe to HCG stouplo nakonec v pohode? Jak se citis? Citis neco? Me prijde ze krom prsou necitim nic… budu drzet v pondeli pesticky at tam je srdicko a bije krasne ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.8.23 08:21

@Mattia.mattia tak to jsme na tom stejne, nezbyva nez verit :srdce: to je silene, ze jsi byla uz i na predoperacni, ale k tomu doufejme nedojde, srdicko uz tam jednou bylo a bilo, tak to musi urcite jen silit 🙏🏻 jakou jsi mela hodnotu vis? a velikostne mimco odpovidalo?
U me to HCG vyletelo a pak uz si me nezvali na kontrolni krev ke sledovani, tak i z toho jsem nervozni, ze nevim, jak to stoupa. Jinak prsa me bolely dost, ted uz jen mirne, sem tam me boli bricho jako na MS, ale nemam spineni, takze spis mi nic neni, coz je fajn, ale chtela bych vedet, ze je mimi ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
24.8.23 08:46

@Mattia.mattia moc děkuji, jsi hodná… tobě hlavně teď hodně štěstí, at je miminko v pořádku. Můžu se zeptat na co ti přišli při kontrole, že máte takové podezření? Měla jsi nějaké komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.8.23 10:19

@Blackcattt @Lotyyy krvacela jsem odesel mi hematom a potom chvili klid a zase jsem zacala spinit. Velikost plodu odpovidala, ale tlukot byl pomalejsi… tak o pulku. Tak nezbyva nez jen doufat. @Blackcattt Tak si budem drzet pesti a budeme doufat v zazrak.🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.