Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akhmezha ahoj u mňa 1. úspešný pokus (v poradí 5. cyklus/5. stimulácia..) 4 odobraté oocyty, oplodnili sa 2, 3. deň mi vložili 1 (máme dievčatko)a to druhé do 5. dňa nevydržalo; teraz mi odobrali 2 obe sa oplodnili, 3. deň mi jedno vložili a druhé sa 5. deň mrazilo
teraz som 10+3tt ![]()
@AnnaStu držím palce ať se zadari
zítra teprve jdu na moje první ET. Neřekla mi koordinátorka kolik nam zůstalo vajíček ale jelikož zítra máme na CAR dorazit tak snad tam něco z těch 12 oplodněných vajíček zůstalo
jinak s doktorem jsme se domlouvali na prodloužené kultivace, myslela jsem ze to bude 5. den, ale zítra je 4. tak nevím jestli embrya jsou horší kvality nebo proč nepockame ten 5. den ![]()
@Akhmezha 12 to je úplný sen
obvykle je vraj 3 a 5 ale ani 4. nieje vynimka čo som tak pozerala … a že som toho za tie roky načítala… velmi držím päste ✊🏼
Ahoj holky, za jak dlouho po transferu jste začali testovat? Jsem 3. den po transferu a už se nedočkam… ![]()
@Akhmezha budu mít první
Měla jsem hyperstimulační syndrom a skončila jsem v nemocnici na kapačkách takže se transfer odsunul🙈 máme v mrazáku 9 emryí 😁 😁 🤍
@S2319 2. den po OPU jsem také myslela ze budu mít hyperstimulak, nemohla jsem projít ani 100 metru bez bolesti, ale pak se to zlepšilo a nakonec 4. den mi zavedli jedno embryo. Také mám prvni IVF a další 7 embryí v mrazáku ale prý jsou trochu horší kvality než to zavedené ![]()
@AnnaStu naštěstí doma nemám testy jinak bych už testovala
zkusím se dočkat toho 14. dne …
Dobre ranko, dnes jsem mela dostat menstruaci a od zitra brat leky na ket.. Pro jistotu jsem zkusila mamatest a poprve v zivote 2 carky… Nemohu to nejak zpracovat… Je mozne, ze je pozitivni? Nikdy jsem nemela ani ducha.. Jsem 14 DPO..
@Sim7 Vau! Budu drzet palce, pozitivne rozhodne vypada
Tyto příběhy (otěhotnění před IVF, KET,..) jsou skvělé ![]()
@Sim7 Je pozitivni!
potichounku gratuluji a moc drzim palecky, at to vyjde ![]()
@Sim7 woow moc gratuluji!!!
můžu se zeptat, jak dlouho jste se snažili a důvod vašeho pokračovaní skrze IVF? Taky bych si moc přála, aby se povedlo přirozeně, tak mě tyto příběhy vždy nakopnou ![]()
Já tomu nemohu vůbec uvěřit.. Děkuji moc všem!! ![]()
Máme za sebou 2 roky v CAR.. 3 centra.. 4 IVF.. léčbu kortikoidy.. laparoskopii.. hysteroskopii.. Je mi 40 let.. nikdy jsem neviděla ani náznak druhé čárky.. Nějakým zázrakem se mi srovnaly i NK buňky po 5ti měsících braní kortikoidů a pauze jsem měla výsledky v pořádku.. Od července jsem začala k velkému množství doplňků na doporučení lékařky brát drmek.. Holky držte palce… Já si myslela, že jestli někdy dvě čárky uvidím, tak se budu radovat… Po tom všem to nemůžu vstřebat a bojím se ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.