IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
580
28.2.24 13:15

@laurine ahoj, pokus se vydržet 10 dní. Má se testovat až po 14, ale když budeš testovat dřív nic tam nevyjde a akorát tě to hodí do stresu a to pro to mimco není vůbec dobrý 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
2.3.24 12:17

@Myska1984 máš pravdu dnes jsem to zkusila a nic :,( Tak snad se ještě ukáže. Asi se začnu i modlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
2.3.24 23:27

@laurine moc držím pesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.3.24 08:35

Holky já do středy do kontroly snad nevydržím :roll:.
V sobotu test bílý, v sobotu večer lehce zašpinění na papíru, to samé včera lehce dopo, od té doby nic.
Běžně 4 dny před MS už špinim a to dost a zatím nic, klepu na dřevo.
A sú protivná, naštve mě kde jaká blbost od tech mých chlapů.
Držte pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
4.3.24 19:48

Tak silnější špinění na papiru :,( dost :,(
Je mi smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.3.24 09:00

Takže nic, hcg nula,.nikde nice :,( Je mi hrozně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
6.3.24 10:34

@laurine to mě moc mrzí, tohle je nejhorší se zase sebrat a vzpamatovat se a najít sílu jít dal :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
6.3.24 10:38

Holky pichali Vám nekomu na vyvolání ovulace Zivafert? Já jsem byla na KET poprvé bez hormonu jakoze v nativu jen podpora progesteron atd to znáte..takže netuším jak dlouho je to hcg z té injekce v těle..

Zkušenosti? Prý je to něco jako Ovitrelle :nevim:

Od včera cítím podbrisek a hlavně mi je furt zima ale hrozná..ledové ruce a takové ty ala zimnice ale bez nemoci.. třeba co 5-10 me úplně oklepe :mrgreen: co to jako je :lol: jsem dnes na home office a nabalena jsem jak na polárním kruhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.3.24 11:05
@kamaradka32 píše:
Holky pichali Vám nekomu na vyvolání ovulace Zivafert? Já jsem byla na KET poprvé bez hormonu jakoze v nativu jen podpora progesteron atd to znáte..takže netuším jak dlouho je to hcg z té injekce v těle..

Od včera cítím podbrisek a hlavně mi je furt zima ale hrozná..ledové ruce a takové ty ala zimnice ale bez nemoci.. třeba co 5-10 me úplně oklepe :mrgreen: co to jako je :lol: jsem dnes na home office a nabalena jsem jak na polárním kruhu
@kamaradka32 píše:

Od včera cítím podbrisek a hlavně mi je furt zima ale hrozná..ledové ruce a takové ty ala zimnice ale bez nemoci.. třeba co 5-10 me úplně oklepe :mrgreen: co to jako je :lol: jsem dnes na home office a nabalena jsem jak na polárním kruhu

Takto mě bylo posledních x dní. Přesně jak popisuješ. V noci jsem se budila zimou, pak zpocena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.3.24 11:07
@kamaradka32 píše:
@laurine to mě moc mrzí, tohle je nejhorší se zase sebrat a vzpamatovat se a najít sílu jít dal :?

Nemam to s kým ani rozebrat to jak se cítím. S chlapem to není ono, jako s nějakou kamarádkou. Dnes je na vzpamatování brzy. Dr.se mě ptal jestli do toho půjdeme hned tento cyklus. Nebyla jsem schopná nic říct. Slzy se mi valí jedná za druhou jako hrachy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
6.3.24 11:09

@laurine fakt, to mám teda poprvé, ale úplně enormně, normálně nemůžu vytáhnout mobil a prsty na počítat z pod deky, mám je ledové o nohy..no sranda jak si s námi ty hormony hrají..toto chlapi v životě nemůžou pochopit.. :)

Jak to budeš mít dal? Mas nějaké ke KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
6.3.24 11:13

@laurine je to jak píšeš, nejlepší by bylo s někým s kdo to prožívá / prožil taky..to úplně chápu … mě by nikdy nenapadlo ze budu v nějaké skupině číst tohle natož něco aktivně přispívat..ale po 4 letech to už člověk proste hrabe :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.3.24 11:26

@kamaradka32
Snažíte se o první? 4 roky, ty blaho.
Tak máme přes IVF 11 úžasného syna
Chtěli jsme druhé, od roku 2017 dvě mimoděložní a oba vejcovody pryč. Před Vánoci ET a teď KET a nic. Zamrazene už nic. Za necelé dva měsíce mám 40, takže času není moc. I dr. říkal. Jedině teď v březnu absolvovat stimulaci a druhou v dubnu a mít tak více vajíček, jestli to jde. A pak transfer v dubnu a případně později. Hlava mi z toho jde dnes kolem. Jela jsem těch 50 km od dr. v slzách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
6.3.24 11:34

@laurine Vy se od roku 2017 snažíte od druhé? To to je psycho.. 8o

Je to hrozne, člověka tlačí čas..musíš se proste vzpamatovat a nechat si udělat zásobu ať pak můžete jen transferovat :roll: nic jiného ti člověk neporadím..já před par lety obrecela každou MS teď už ne..teď mě sejme když “vyjde” jsou tam ty // a pak buď zmizí nebo zamkle atd..to si vždycky říkám, radsi ať tam ty // nejsou od začátku a objeví se až když to skončí porodem zdravého dítěte …to bohužel ale zařídit nejde :(

My máme doma chlapečka bude mu za 2 měsíce 6 let.. :srdce: je to naše největší štěstí a moc si přeje sourozence.. :kytka: ale od jeho 2 let..to proste nejde a když tak to skončí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
6.3.24 12:45

@kamaradka32
Jj po prvním porodu jsem nějakou dobu nechtěla. Nebylo to jednoduché.
Pak 2017 a 2020 mimodelozni. Pak mě to semlelo a nechtěla jsem ani slyšet a loni jsme si řekli že je poslední šance a zatím nic :,(
Ta touha po miminku je šílená, všude kolem vidím maminy s kočárky či břichem, vidím jich víc než kdy dříve. Asi jak se člověk na to zaměří.
Snad si ty ženy, které jen „projdou“ kolem chlapa a jsou těhotné, si toho váží tak moc, jak my moc potom toužíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.