Ivf březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2705
2.3.20 08:25

Dobré ráno holky. Tak já nevim. Posílám že včera i z dneška. Poraďte. Muzu se už trochu těšit nebo jen plašim? Mamatest je právě focen a dělám včera v poledne. :( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
2.3.20 09:52
@kveta112 píše:
Taky jdu v pátek 13. na UTZ. Kam chodíš?

Do Plzně na náměstí. Kam ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
2.3.20 11:33

@Vejalu Já bych se už na testy vyprdla a zkusila počkat do pátku, jak dopadne krev. :kytka: Ale dle mého to je na dobré cestě, dle hezkého ducha :P Jen otázka jak dlouho se v těle zdržují ty latky, co můžou test ovlivnit. Držím palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2705
2.3.20 11:51

@Mik.Martina děkuji moc. Doufám v to taky že to vyjde a bude vše vporadku. No dnes je to 14 dní od píchnuti ovitrelle a dle jeho letácku se zdržuje v těle cca 10 dní. Ale holky z mnoha diskuzí píšou že měly i déle a nebo právě kratší dobu v těle. Tak kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.3.20 14:48

@Vejalu tak holka já ti moooc gratuluju :srdce: mám radooooost :hug:
Nemyslím si, že je to Ovitrelle, ten jsem měla já osobně do týdne pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
2.3.20 15:26
@Vejalu píše:
@Mik.Martina děkuji moc. Doufám v to taky že to vyjde a bude vše vporadku. No dnes je to 14 dní od píchnuti ovitrelle a dle jeho letácku se zdržuje v těle cca 10 dní. Ale holky z mnoha diskuzí píšou že měly i déle a nebo právě kratší dobu v těle. Tak kdo ví.

Gratuluji. Budes tu jedna z prvních s miminkem na ultrazvuku. Na to se moc těším. Trochu mě to nakopne v tom nekonečném čekání na KET.

• Citovat
  • Upravit
2705
3.3.20 07:00

@peta19888 tak co stimulace vše proběhlo oukej? Začala jsi včera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 07:55

Ahoj holky, jste tady nektera, co bude teprve podstupovat stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.20 07:56

@k.pechacova ano, ja čekám na vysledky genetiky. Mame schůzku v pondělí 9.3. včetně UTZ a domluvy. :roll: je to moje první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 08:03

@Mik.Martina Tak to ja uz mám jedno IVF a KET za sebou, čekám na menses cca 14.3. a pak zacneme. Doufam, ze ted uz uspesne, uz toho mam za sebou hodne a v lete mi bude 39 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.20 08:15

@k.pechacova Tak to držím palečky :(, určitě se zadari do třetice všeho dobrého, člověk musí věřit, ikdyyz je to těžký :hug: A děti už nějaké máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 08:36

@Mik.Martina nemám, s partnerem se snazime uz skoro 4 roky, mam za sebou laparoskopie, hysteroskopie, mimodelozni, 2 potraty v 8 tydnu…no uzivam si. Tak uz mam z toho docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 08:37

@Mik.Martina a co ty Marto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.20 08:38

@k.pechacova A genetiku Vám dělali? Mě právě díky potratu ano. A vůbec nevím, co od těch výsledků teď čekat. :nevim: Jinak teda život ti dává zabrat :roll:. O to více si toho pak člověk váží, když to prijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.20 08:45

@k.pechacova Ja pár operaci skrz endometriozu, cysty me teda bohužel sebrali včetně vejcovodu, pak i vaječníku. Takze mam už jen jednu stranu, tam se mi bohužel už taky začali dělat nove cysty. Přítel spermio na dve věci :zed: A snažíme se teda 2 roky. Jeden potrat v 7tt. :roll: Ale statečně bojujeme, ikdyz už mam vyrazku z doktorů a všech vyšetření. Prijde mi, že mé spodní partie častěji vidí doktoři než ten můj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí