Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak u mě nakonec z 21 odebranych, jenom 15 zralých, všechny oplodněný a noc jich zvládlo jenom 6..tak snad se budou držet všechny ![]()
@MaRou z toho si nic nedělej já z 22 jen 13 zralých a jen 9 jich oplodnili. A nakonec do 5 dne jsme měli jen 2 embrya kvality 1 a další 3 se nechávaly do 6 dne a to zvládly další 2 embrya kvality 2. Opravdu záleží jak jsou kvalitní. Udrží se jen ty nejlepší aby potom měly větší šanci u tebe. Ale určitě z takového množství budou nějaké embrya. Tak kdy máš mít transfer?
@Vejalu zítra budu volat a budeme se domlouvat, byla bych ráda kdyby vydržely do 5.dne..naposled jsem šla na transfer 3 den protože jsem měla jenom 1 embryo a nic z toho nebylo..Ale teď tomu věřím, že to konečně vyjde ![]()
@MaRou to je důležité. Věřit. Já taky věřila že to vyjde. Ale taky jsem si říkala že kdyby ne, máme další nanuky v mrazáku ale doufala jsem že se uchytí první a věřila mu. Tak teď uvidíme jak to dopadne. Super. Tak zítra uvidíš. No právě ono z toho 3 dne do 5teho ještě může změnit a nemusí přežít a tím nemusí přežít ani v děloze
ale věřím že dojdou do 5.dne
@ninanina25 do Pardubic k paní doktorce Dvořákové
určitě to dopadne, první se většinou říká, že je o štěsti. Tak doufam taky, ze na nejvíc dva pokusy. Ale musíme věřit.
Kolik ti je, máš už doma nějaký pisklata?
@Vejalu já vím, stejně s tím nic neudělám
tak budu čekat
a v jaké fázi jsi ty?
@Mik.Martina
Já Jihlava, je mi 28 už dva roky se snažíme věk mám dobrý ale spermio tomu se moc nechce ![]()
@Mik.Martina
A tobě je kolik? Nemám ještě žádné děti ty už nějaké máš?
@MaRou píše:
Tak u mě nakonec z 21 odebranych, jenom 15 zralých, všechny oplodněný a noc jich zvládlo jenom 6..tak snad se budou držet všechny
Super úroda, gratuluji. Já měla bohužel jen 2 vajíčka a z toho jedna zmrzlinka čekající na KET.
Ahoj holky tak má 3. Den cyklu.
Zatim vše ok. Stimulace taky. V pondělí jdu na UTZ a tam se dozvim, co a jak.
Kdo ještě stimulujeme?
Ahoj holky, dnes prvy UTZ, 6D cyklu. Mame len 9 vajicek, 3 vetsi a 6 malinkatych
som. trochu sklamana. Pri prvom ivf z 11 vajicek ostalo 1 embryjko ![]()
@Zuzana_ana někdy lepší méně o to více kvalitní
držím palečky ať ten jeden největší bojovník vydrží az do 9. měsíce ![]()
Ahoj, já čekám na menstruaci která by měla přijít kolem 16.3. a pak se mám prý objednat na 21-27dc
Tak jsem zvědavá co se bude potom dělat, dít… Čeká mě první Ivf tak vůbec nevím ale je to docela děj na dlouhou trať..