Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ninanina25 neboj ta taky přijde a pak to začne všechno okolo. Drž se
a pozitivní myšlení.
@Vejalu píše:
@ninanina25 tak samozřejmě. My to dali taky proto že je to první pokus a nechtěli jsme si říci že jsme pro to neudělali maximum. Ale taky chápu že když to někomu nevyšlo X krát že už za to neplatí protože si myslí že to nefunguje. Každý k tomu má svoje. Takto dopadly naše testy 1.3 6 den po ET a dnes 10 den po ET
Házej nám sem fotky miminka z UTZ. Ať nám aspoň z něčeho radost. Když stále jen a jen čekám na KET
@Vejalu píše:
@ninanina25 no jasně ale nechci se moc těšit abych zatím nebyla zklamaná. Ale věřím že ta prdola to zvládne. Hlavně teď u tebe držím moc palečky
Brzo bude na světě prcek
Tehulky,
co takhle v létě sraz s pupkama vy těhotné i my čekatelky na IVF. ![]()
@kveta112 no to bude asi složitější ne? Já jsem třeba z Ostravy ale ais bude potíž se sejít někde v republice ale nápad je to super. Nejsem proti
@kveta112
Já jsem taky pro, ale nejdřív musíme mít ty pupíky a nějaký zlatý stred si myslím ze najdem supr nápad ![]()
@ninanina25 jojo vidím to stejně. Ale pravda nejprve je potřeba mít ty pupky s miláčkama
@Vejalu píše:
@ninanina25 jojo vidím to stejně. Ale pravda nejprve je potřeba mít ty pupky s miláčkama
Tak třeba v květnu mužem něco vymyslet. Nekde, kam to budeme mít všechny zhruba stejně.
@kveta112 no jasně. Nevidím problém. Květen červen
klidně. Záleží kdo by se přidal a kde by jsme se sešly.
@kveta112 @Vejalu
Já bych to viděla až dyl, protože když nevyjde ET tak v dubnu teprve na ket je to na mě strašně brzo
navíc jsem ještě nezačala stimulovat protože MS stále nikde ![]()
@ninanina25 jasně to není problém i někdy v létě. My snažily únor březen budeme mít stejné termín cca listopad prosinec
@Vejalu
Pravé já bych to chtěla aspoň po nějakém větším ultrazvuku takže u září bude dobre ![]()
@ninanina25 píše:
@Vejalu
Pravé já bych to chtěla aspoň po nějakém větším ultrazvuku takže u září bude dobre
Jaj, tak ať mrcha dorazí brzy.