Ivf březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
4.3.20 20:41
@Adri56 píše:
@ninanina25 Aha aha :) No já byla teď v únoru na laparoskopii na odstranění druhého vejcovodu a prý tam je vše jinak v pořádku tak snad mě už nic nepřekvapí 😃 A od kdy mám počítat první den menstruace? Od vyloženě krvácení nebo i když je to slabé?

Mne rikali, ze to musi byt do 18.00 a poradne krvaceni, zadny spineni. Jinak se to pocita uz za druhej den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 20:42

@Adri56
První den menstruace se počítá první den silného krvácení slabe a spineni se nepočítá. Na to mě teď taky upozorňoval první den se počítá silné krvaceni řekl mi to asi 4× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.3.20 20:44

@Mik.Martina Ja teda přišla o oba vejcovody a jinak vše bych měla mít v pořádku a přítel má vše také bez problému. Je mi 24 tak snad se to povede na poprvé 😑 Jojo to čekání je asi fakt hrozný… Netesim se na to, ale zároveň se snažím být v klidu a pohodě, aby to vyšlo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 20:44

@peta19888
Já to mám tak když to začne ráno tak je odpo silné když večer tak až druhy den takže to neřeším buď je to tak nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.3.20 20:46
@ninanina25 píše:
@peta19888
Já to mám tak když to začne ráno tak je odpo silné když večer tak až druhy den takže to neřeším buď je to tak nebo tak :)

Jasne tak uvidis :) Ja to dostala kolem 14.00 v patek 28.2. (jak jsem prisla z ultrazvuku :D :D ) a druhy den v sobotu 29.2. uz jsem si pichla poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 20:48

@peta19888
Tak to já už si při prvním nepamatuju :lol: a teď čekám až to přijde a stále čekám a furt nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.3.20 20:59

@peta19888 @ninanina25 Díky za objasnění :) Já jsem si do teď nebyla vůbec jistá jak to mám počítat 😃 Doktorka mi říkala že ty injekce jsou na 12 nebo 14 dní teď si nejsem jistá, to budu z toho celý modrý břicho se bojím 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 21:05

@Adri56
Oni by ti to v car měli říct kam chodíš? Jsou na 12 -14 podle toho jak budou reagovat tvoje vaječníky oni si to koriguji ze ti daj pak menší nebo větší dávku. A já měla modrý jen když jsem si to píchla rychle. Ale když pomalu a dobre tak nebylo vidět ze jsem si něco píchla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.3.20 21:23

@ninanina25 chodím do Prahy do Gennetu 🙂 Jo to mi asi řeknou az tam pojedu. A m smysl si připlatit nějakou tu metodu nebo je to jen tahat na peníze? Například to lepidlo nebo ten monitoring embrya atd…? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.3.20 21:25
@ninanina25 píše:
@Adri56
Oni by ti to v car měli říct kam chodíš? Jsou na 12 -14 podle toho jak budou reagovat tvoje vaječníky oni si to koriguji ze ti daj pak menší nebo větší dávku. A já měla modrý jen když jsem si to píchla rychle. Ale když pomalu a dobre tak nebylo vidět ze jsem si něco píchla :)
@Adri56 píše:
@peta19888 @ninanina25 Díky za objasnění :) Já jsem si do teď nebyla vůbec jistá jak to mám počítat 😃 Doktorka mi říkala že ty injekce jsou na 12 nebo 14 dní teď si nejsem jistá, to budu z toho celý modrý břicho se bojím 😑

Ja si picham 5 dni a mela jsem jen jednou trosku modrinku jeden den, ale spis mam problem, ze to asi rychle vytahuju z bricha a nejak blbe a vzdycky mi to trosku krvaci.Asi jsem neschopna spis, poprve se mi to nestalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 21:45

@Adri56
V Genetu ti všechno řeknou je tu par holek co tam chodili a nemuzou si to vynachválit. Jedna to měla určitě na druhé IVF ale všechny jsou nakonec těhotny :) já nevím já jsem si priplacela na ten asistovany hatchink a prodlouženou kultivaci embrii v podstatě vše co mi nabídli a ani jednou se to nepovedlo ale teď si to stejně připlatim znova. Už proto ze vím ze jsem pro to udělala všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 21:46

@peta19888
Mě se i stávalo ze když jsem to rychle vytáhla tak mi zpět tekla ta Vodička :lol: tak jsem pak chvíli pockala a dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.3.20 21:55
@Adri56 píše:
@ninanina25 chodím do Prahy do Gennetu 🙂 Jo to mi asi řeknou az tam pojedu. A m smysl si připlatit nějakou tu metodu nebo je to jen tahat na peníze? Například to lepidlo nebo ten monitoring embrya atd…? 🙂

Ahoj, některé ty metody se asi napoprvé nevyplatí, protože ani nemusí být potřeba, ale zrovna nad prodlouženou kultivací, díky které se do pozdějšího stadia vývoje dostanou jen ta kvalitnější a zdravější embrya, a monitoringem, díky kterému se s embryi vůbec nemusí při sledování manipulovat a umožňuje to podrobnější kontrolu růstu, bych uvažovala :) Kromě dalších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.3.20 22:01

@Luxx
Mě se na poprvé nevyplatila žádná metoda :) A stejně to zaplatím znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
4.3.20 22:11

@ninanina25 @Luxx Jo já přemýšlím že si dám ten monitoring, kultivaci a icsi 🙂 Ono to všechno vyjde na šílené peníze… 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí