Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adri56 píše:
@ninanina25 Aha ahaNo já byla teď v únoru na laparoskopii na odstranění druhého vejcovodu a prý tam je vše jinak v pořádku tak snad mě už nic nepřekvapí 😃 A od kdy mám počítat první den menstruace? Od vyloženě krvácení nebo i když je to slabé?
Mne rikali, ze to musi byt do 18.00 a poradne krvaceni, zadny spineni. Jinak se to pocita uz za druhej den ![]()
@Adri56
První den menstruace se počítá první den silného krvácení slabe a spineni se nepočítá. Na to mě teď taky upozorňoval první den se počítá silné krvaceni řekl mi to asi 4× ![]()
@Mik.Martina Ja teda přišla o oba vejcovody a jinak vše bych měla mít v pořádku a přítel má vše také bez problému. Je mi 24 tak snad se to povede na poprvé 😑 Jojo to čekání je asi fakt hrozný… Netesim se na to, ale zároveň se snažím být v klidu a pohodě, aby to vyšlo 🙂
@peta19888
Já to mám tak když to začne ráno tak je odpo silné když večer tak až druhy den takže to neřeším buď je to tak nebo tak ![]()
@ninanina25 píše:
@peta19888
Já to mám tak když to začne ráno tak je odpo silné když večer tak až druhy den takže to neřeším buď je to tak nebo tak
Jasne tak uvidis
Ja to dostala kolem 14.00 v patek 28.2. (jak jsem prisla z ultrazvuku
) a druhy den v sobotu 29.2. uz jsem si pichla poprve.
@peta19888
Tak to já už si při prvním nepamatuju
a teď čekám až to přijde a stále čekám a furt nic ![]()
@peta19888 @ninanina25 Díky za objasnění
Já jsem si do teď nebyla vůbec jistá jak to mám počítat 😃 Doktorka mi říkala že ty injekce jsou na 12 nebo 14 dní teď si nejsem jistá, to budu z toho celý modrý břicho se bojím 😑
@Adri56
Oni by ti to v car měli říct kam chodíš? Jsou na 12 -14 podle toho jak budou reagovat tvoje vaječníky oni si to koriguji ze ti daj pak menší nebo větší dávku. A já měla modrý jen když jsem si to píchla rychle. Ale když pomalu a dobre tak nebylo vidět ze jsem si něco píchla ![]()
@ninanina25 chodím do Prahy do Gennetu 🙂 Jo to mi asi řeknou az tam pojedu. A m smysl si připlatit nějakou tu metodu nebo je to jen tahat na peníze? Například to lepidlo nebo ten monitoring embrya atd…? 🙂
@ninanina25 píše:
@Adri56
Oni by ti to v car měli říct kam chodíš? Jsou na 12 -14 podle toho jak budou reagovat tvoje vaječníky oni si to koriguji ze ti daj pak menší nebo větší dávku. A já měla modrý jen když jsem si to píchla rychle. Ale když pomalu a dobre tak nebylo vidět ze jsem si něco píchla
@Adri56 píše:
@peta19888 @ninanina25 Díky za objasněníJá jsem si do teď nebyla vůbec jistá jak to mám počítat 😃 Doktorka mi říkala že ty injekce jsou na 12 nebo 14 dní teď si nejsem jistá, to budu z toho celý modrý břicho se bojím 😑
Ja si picham 5 dni a mela jsem jen jednou trosku modrinku jeden den, ale spis mam problem, ze to asi rychle vytahuju z bricha a nejak blbe a vzdycky mi to trosku krvaci.Asi jsem neschopna spis, poprve se mi to nestalo ![]()
@Adri56
V Genetu ti všechno řeknou je tu par holek co tam chodili a nemuzou si to vynachválit. Jedna to měla určitě na druhé IVF ale všechny jsou nakonec těhotny
já nevím já jsem si priplacela na ten asistovany hatchink a prodlouženou kultivaci embrii v podstatě vše co mi nabídli a ani jednou se to nepovedlo ale teď si to stejně připlatim znova. Už proto ze vím ze jsem pro to udělala všechno ![]()
@peta19888
Mě se i stávalo ze když jsem to rychle vytáhla tak mi zpět tekla ta Vodička
tak jsem pak chvíli pockala a dobrý ![]()
@Adri56 píše:
@ninanina25 chodím do Prahy do Gennetu 🙂 Jo to mi asi řeknou az tam pojedu. A m smysl si připlatit nějakou tu metodu nebo je to jen tahat na peníze? Například to lepidlo nebo ten monitoring embrya atd…? 🙂
Ahoj, některé ty metody se asi napoprvé nevyplatí, protože ani nemusí být potřeba, ale zrovna nad prodlouženou kultivací, díky které se do pozdějšího stadia vývoje dostanou jen ta kvalitnější a zdravější embrya, a monitoringem, díky kterému se s embryi vůbec nemusí při sledování manipulovat a umožňuje to podrobnější kontrolu růstu, bych uvažovala
Kromě dalších ![]()
@Luxx
Mě se na poprvé nevyplatila žádná metoda
A stejně to zaplatím znova ![]()
@ninanina25 @Luxx Jo já přemýšlím že si dám ten monitoring, kultivaci a icsi 🙂 Ono to všechno vyjde na šílené peníze… 😑