Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ninanina25 ono je to placebo ten embryoglue Ld člověk si pak řekne udělal jsem pro to vše. S tím souhlasím a my ho měli taky
@Vejalu
Tak jestli se povedlo tak si můžete myslet ze to pomáhá
tomu komu ne tak zas řekne ze to nepomáhá ![]()
@ninanina25 tak samozřejmě. My to dali taky proto že je to první pokus a nechtěli jsme si říci že jsme pro to neudělali maximum. Ale taky chápu že když to někomu nevyšlo X krát že už za to neplatí protože si myslí že to nefunguje. Každý k tomu má svoje. Takto dopadly naše testy 1.3 6 den po ET a dnes 10 den po ET
@Vejalu
Tak to gratuluji moc
nám první IVF 2× ket nevyšlo tak teď jdem do druhého a zkousime menší dávku abych mohla jít na et jenže zrovna spozdeni ![]()
@ninanina25 děkujeme. Ještě to není potvrzeno z krve to jdu zítra a kdo ví jak to dopadne ale věřím tomu malému ve mě. Takže zkoušíte dalsi. Určitě to vyjde buď teď nebo později. Vše má svůj čas a je potřeba klid. Já třeba mám nemocenskou a nenervuji se v práci. Tomu taky přikládám hodně dle mého. Ale vše je individuální a na každém ![]()
@Mik.Martina Děkuji tobě taky držím
Já ještě přesně nevím, za 14 dní bych to měla dostat a v ten den menstruace se mám objednat teprve na 21-27den cyklu takže to jeste bude na dlouho 😑
@Vejalu
To už je jen potvrzení zítra
pak ještě srdíčko a teď už bude strach furt
Teď už to určitě vyjde, věřím tomu. První bylo na zkoušku a druhé už se povede ![]()
@ninanina25 přesně tak z toho mám obavy. Aby prospivalo a bylo tam srdíčko vporadku ale strach bude pořád. Taky moc držím palečky. Já si to taky říkala že bude fajn když to vyjde ale když ne tak máme další pokusy a musí to přeci vyjít. Tak moc přeji aby druhý pokus vyšel pozitivně
@Vejalu
Děkuji
určitě dej vědět jak na krvi a pak na srdíčku a dal ať máme něco pozitivní i my ostatní co teprve čekáme
jo a při prvním jsem měla jen dovolenou a mezi chodila do práce. Teď jsem doma už od začátku abych byla v klidu ![]()
@ninanina25 jasně dám vědět. Pro mě to totiž není žádné vychloubani ale i já brala takové testy od ostatních jako velkou motivaci… Dám pak vědět. Pořád to může být mimodelozni nebo cokoliv. Ale hlavu vzhůru. No já byla 2 týdny doma. Měla jsem i antibiotika přišla jsem krátkodobé o hlas a pak jsem měla začít stimulovat a na caru mi převzali nemocenskou že mám zůstat doma a odpočívat. Sice dělám v kanceláři ale dost psychicky náročnou práci a teď jak bylo tolik nemocných tak jsem si říkala že to nechci ohrozit takže tě chápu že jsi doma. Klid je klid. A to je důležité
@Vejalu
Na to vůbec nemyslí ze by tam mohlo byt něco jinak, když už se to povedlo tak je vše vporadku a za 9 měsíců se narodí zdravý prcek a bude vám dělat jen samou radost ![]()
@ninanina25 no jasně ale nechci se moc těšit abych zatím nebyla zklamaná. Ale věřím že ta prdola to zvládne. Hlavně teď u tebe držím moc palečky