Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adri56 záleží jak to s tebou bude vypadat a s přítelem
, jinak my do Sanusu nastoupili v listopadu 2019 a ted v breznu bychom meli uz začít s prvním IVF.
Čekali jsme od 10.12. Na vysledky genetiky, ktere budeme vedet ted v pondělí.. Děs, běs to čekání ![]()
@Adri56 @Mik.Martina
Jo ta genetika ta je na tom to nejdelší čekání. Ale pak když daj embryo zpět tak těch 14 dni je nekonečných to nějaké 3 měsíce na genetiku nejsou nic ![]()
@ninanina25 To věřím, to zna kazda z nas, kdyz jsme čekaly jak dopadne v případě přirozeného snažení ![]()
@Mik.Martina
To jsem taky zažila ale tohle je ještě jiné mi přijde ![]()
@Vejalu Zacala jsem nakonec uz v sobotu 29.2.
A vsechno zatim v pohode, citim se dobre. Dneska jsem byla na kontrole, pry reagujou moc rychle zbytecne, tak mi snizili davku a zitra si ke Gonalu jeste mam uz pichnout Cetrotide a tenhle patek jdu na dalsi kontrolu. Tak snad bude vsechno ok. Dej vedet, jak dopadla krev, na tu jdes v patek?:) Jsem zvedava jak se budu citit po tom Cetrotidu, jestli me nezacne bolet bricho nebo nezacnu mit nalady ![]()
@Vejalu A jak ses citila ten den kdy bylo OPU? Bylo TI zle? Jak dlouho jsi zustala jeste tam nez jsi sla domu? Asi je dobry mit odvoz a nejezdit pak MHD vid…asi blby otazky..ale radsi se ptam na vsechno
A potom ten zbytek dne jsi doma jen lezela a bolelo to? Neumim si vubec totiz predstavit, jak se budu citit. I kdyz mi je jasny, ze je to individualni…ale jen tak zhruba aspon abych vedela ![]()
@ninanina25 Moje doktorka mi řekla že se mám objednat v den kdy to dostanu ![]()
@ninanina25 Upřímně jsem v tom nováček a ani přesně nevím co to je, ale když jsme nastupovali na tu kliniku tak nám brali krev i moc na nějaké testy
@Evi91 mechali mi rovnake davky, vraj je 9vajicok v poriadku, ani vela ani malo
mne to pride malo ![]()
@Adri56
Já nevím jak ste daleko ale začátek MS se bere většinou hormonální profil. A když už je vše testované tak druhy den ms začíná stimulace do toho jdu teď já teda až to dostanu. Ale jelikož už mám druhé IVF tak vím tak nějak do čeho jdu. Takže když budu vědět klidně poradím ale moc toho nevím ![]()
@ninanina25 No já to upřímně také moc nepochopila, řekla mi že až to dostanu tak se mám objednat na 21-27 dc a že se podívá na ultrazvuku vaječníky a že dostanu nějaké injekce, takže asi stimulovat budu asi až od té další menstruace nebo netuším co mnou chce provést 😃
@Adri56
Tak dostaneš injekce a hned druhy den MS začneš stimulovat
když nebude cysta
@ninanina25 Aha aha
No já byla teď v únoru na laparoskopii na odstranění druhého vejcovodu a prý tam je vše jinak v pořádku tak snad mě už nic nepřekvapí 😃 A od kdy mám počítat první den menstruace? Od vyloženě krvácení nebo i když je to slabé?