IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
26.3.21 10:08

@Domca1111 držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.3.21 10:34

Omlouvam se za vetreni do skupiny, ale ctu vas tu od zacatku, libi se mi ty pribehy a vsem vam drzim palce!! :srdce:

@Tereza233 chtela jsem jen rict, aby jsi byla v klidu, protoze me na to na klinice doktor upozornoval, ze po transferu je mozne, ze budu mit bolesti podbrisku jako pri menses. A taky ze jo, dneska 4.den po KET a zaclo me to bolet, zatim ale netestuju, ale je to v pohode 😊 Krasna carka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.3.21 10:51

@Jíňa03 dekuji💛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
26.3.21 12:04

Ahoj holky :mavam: 3 den po oplodnění, 3×8 buněčné, 3×7 buněčné, 1×4 buněčné, to asi natáhne bačkory. Cítím se, jak kdybych cekala, až vyjde další díl Game of Thrones :lol: Kolem 3ti hodiny bych mela mit výsledky PCR testu, zasadila jsem bylinky a přestává me píchat v podbřišku. Dobrý pátek :andel: Dneska proste nechci žádné negativní zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.3.21 12:08
@Jen.Jesterka píše:
Omlouvam se za vetreni do skupiny, ale ctu vas tu od zacatku, libi se mi ty pribehy a vsem vam drzim palce!! :srdce:@Tereza233 chtela jsem jen rict, aby jsi byla v klidu, protoze me na to na klinice doktor upozornoval, ze po transferu je mozne, ze budu mit bolesti podbrisku jako pri menses. A taky ze jo, dneska 4.den po KET a zaclo me to bolet, zatim ale netestuju, ale je to v pohode 😊 Krasna carka!!

Děkuji za povzbuzení :srdce: takže myslíš že je to ok že si tam mimísek dělá jenom místo? A že tam je? :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.3.21 12:21

@Domca1111 Držím palečky.. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.3.21 12:22

@Tereza233 A Tobě taky.. Určitě to vyšlo a jedná se o těhu příznaky.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.3.21 12:24
@Eishka píše:
@Tereza233 A Tobě taky.. Určitě to vyšlo a jedná se o těhu příznaky.. :dance:

Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
26.3.21 13:01

@leylen Pani, to je uroda.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
1506
26.3.21 13:21

@Oblu Ještě dva dny :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 13:23

Jen chci všem říct, že vám úspěch přeji. I když se topím ve zmatku a depce.

• Citovat
  • Upravit
675
26.3.21 13:53

Holky tak mi ted volali z kliniky a HCG mam jen 62 :,( Je to strasne nizke v pondeli jdu na kontrolni krev :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
26.3.21 14:08
@Domca1111 píše:
Holky tak mi ted volali z kliniky a HCG mam jen 62 :,( Je to strasne nizke v pondeli jdu na kontrolni krev :,(

Kolikátý den jsi po ET? A kolika denní embryo? A byl ET nebo KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.3.21 14:18

@Innaaemma dneska 13 den po ET, 5. denni expandovana blastocysta :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
26.3.21 14:43
@Domca1111 píše:
@Innaaemma dneska 13 den po ET, 5. denni expandovana blastocysta :( :,(

Myslím že jedna hodnota nic nevypovídá, určitě to chce ještě kontrolní odběr, aby se vidělo jak HCG roste. Hlavně se nestresuj a buď v klidu i když vím jak moc je to těžký a taky jsem vždycky nervák. Já jsem 3den po ET již 5IVF a nemáme ani mrazáčka, nevzdala jsem to, ani po 4IVF co jsme také měli jedno jediné embryo a nakonec z toho bylo mimoděložní a vzali mi pravý vejcovod. Už jsem si asi vybrala vše co bylo jako špatné k těhotenství možné, biochemické těhotenství, zamlklé těhotenství a mimoděložní těhotenství… Jsme přece silné a nevzdáme to. :dance: musíš tomu drobečkovi v bříšku věřit a dát mu sílu bojovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.