IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
29.3.21 12:55

@Maky1234 já 5 denní… Minule také 5 denní a 8 den jsem měla skoro neznatelneho ducha, tak pořád doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
29.3.21 13:11

@Maky1234 petidenni.
Jestli to vydrzis, vydrz jeste par dni…
Me to dneska semlelo a radeji bych se definitivne smirila s tim, ze nic, nez ted jeste doufat a za par dni byt znovu zklamana.

• Citovat
  • Upravit
675
29.3.21 13:51

Holky tak hcg se mi zvedlo na 152j ve stredu znovu kontrolni odber a do patku bych mela jit jeste k dr. na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.21 14:14

@Domca1111 tak to je super, to jsem na tebe zvědavá… A co říkal dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 14:16

@Jíňa03 s dr. jsem jeste nemluvila.. akorat se sestrickou rikala, ze je to porad nizke, ale ze se to zveda.. a ze uvidime jeste ve stredu podle odberu a pak si me objedna dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
29.3.21 14:59

@Domca1111 to je dobré znamení, budu držet palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 15:23

@Jíňa03 dekuji :srdce: a drzim vam holky vsem palecky aby jsme se uz vsechny dockali drobecka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.3.21 16:56

Já dneska 6den po ET a taky bílo, vždycky když jsem otěhotněla a dopadlo to sice špatně, tak už jsem ducha 6den po ET měla… :nevim: ale pořád tak nějak doufám že se ještě ukáže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.3.21 17:00

Všechny vás zdravím. Jsem na podobném foru poprvé.
Ve čtvrtek jsem byla na první IVF a ráda bych s někým sdílela ty pocity, která podobná zkušenost přináší. Protože kdo to nezažil, nepochopí.
V jednu chvíli jsem optimistická, druhou je vše ztraceno. Bolí mně podbříšek, ale to může být cokoli. Dneska jsem se po jednom komentáři kamarádky rozplakala a v druhé chvíli jsem se smála. Přijdu si jako blázen. Na testování je ještě brzy, navíc nevim, jestli na to za 10 dní budu mít odvahu. V jednom okamžiku si říkám, že nebudu hledat žádné informace a podobné diskuse, za chvilku už zase žhavím internet. Kdyby člověk aspoň mohl vyjet někam na víkend vyčistiti si hlavu, ale nejde ani to.
Jak to zvládáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.3.21 17:02

@Domca1111 Každopádně moc moc moc držím palečky, ať to dopadne úspěšně a jsi těhulka :palec: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.3.21 17:09

@Tatanka01 Ahojky, tak záleží jaké je to tvé IVF… Já jsem první IVF a i KET nějak nehrozila a doma měla jeden test. S postupem času a neúspěchu jsem začala nakupovat víc testu a začínám testovat už od začátku, abych měla jistotu že je ovitrell pryč a pak jestli se ukážou dvě. Myslím že jsme na tom obdobně všechny co navštěvují tyto stránky, ale jen málo kdo to přizná :think: my už se snažíme o miminko pomalu 5let a tohle bylo již naše 5IVF… IUI už bych ani nespočítala :nevim: Je to hrozně náročný jak psychicky, tak i fyzicky. :think: Uvažujeme o darovanému embryu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
29.3.21 18:18

@Innaaemma moc dekuji :srdce: dneska mi to zase dodalo nadej tak zase uvidime ve stredu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.3.21 19:31
@Innaaemma Tak
@Innaaemma píše:
@Tatanka01 Ahojky, tak záleží jaké je to tvé IVF… Já jsem první IVF a i KET nějak nehrozila a doma měla jeden test. S postupem času a neúspěchu jsem začala nakupovat víc testu a začínám testovat už od začátku, abych měla jistotu že je ovitrell pryč a pak jestli se ukážou dvě. Myslím že jsme na tom obdobně všechny co navštěvují tyto stránky, ale jen málo kdo to přizná :think: my už se snažíme o miminko pomalu 5let a tohle bylo již naše 5IVF… IUI už bych ani nespočítala :nevim: Je to hrozně náročný jak psychicky, tak i fyzicky. :think: Uvažujeme o darovanému embryu :hug:

Já Tě obdivuji. A přeji, ať se vám přání splní. A máte od lékařů názor, proč se to nedaří a zda s darovaným embryem by se něco změnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
29.3.21 19:32

@Innaaemma
Velký obdiv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.3.21 19:57

@Tatanka01 chapu, presne! Vitej. Taky jsem ted po 1. ET (sobota) tak to budem testovat cca spolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.