Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 to vůbec nic neznamená.. Někdo příznaky má, někdo ne… Uvidíme, času dost ještě na to, aby se testik vybavil ![]()
@leylen o jeee, takže máte podezření na covid? držím palce, ať je to v klidu. A děkujeme za podporu ![]()
@Maky1234 Ja jsem z PCR negativní, ale to mi je k ničemu, kdyz jsem hlášena jako kontaktní osoba. Takže pozor i na to, ne jenom, ze se můžete nakazit, stačí, když se s někým vidite 2 min a on to vyhodnotí, že vás nahlásí ![]()
@leylen ach jo… tak to si mu poděkovala vid.. mrzí mě to, ale jak říkáš, hlavní je, že tam máte ty mrazáčky! že jste to stihli
ale to čekání vid..
@leylen
Kámoška seděla s covid pozitivní u stolu víc jak 20 min a nechytla, dvě kolegyně se stavily na 2 minuty a obě covid pozitivní…
Nikdy nevíš- je to divný
@Tvojeteta Samozřejmě. Proti tomu vůbec nejdu 😊 Jen mi je lito, ze i s negativním testem po 5 dnech nemůžu jít o pár hodin na pro mě důležitý zákrok
aspon mam oproti svým kolegyni čisté svědomí, že chodím po pracovišti s respiratorem. ![]()
@leylen
Vezmi to tak, že to bylo znamení, že by to nevyšlo a příště to vyjde a ty si ušetříš mrazáčka na další pokusy…
Ale všechny víme, že to čekání je dlooouuhý…
Já jsem 1DC a vlastně do tří týdnů bude KET- což je vlastně za chvilku, ale bude se to strašně táhnout… ![]()
@leylen jo takhle…hmm tak to je bezva no, to teda byl aktivní člověk…
no hele přesně, třeba by to teď nevyšlo…a to i přes neg.test máš karanténu 14dní? ![]()
@Maky1234 Vždycky když tě nahlásí, tak si v hajzlu. Nikdy jsem nad tím tak nepřemýšlela. Nikdo v praci zatim kolegy co s ním nejsou v kanclu nahlásil, hlavne jsem tam nesla plkat.
až teď premyslim, že si nechám neschopenku do dalšího transferu. Bojím se spíš co udělá ta endometrioza, jak se to posouvá.
@leylen a ty máš endometriozu už nějak víc? to snad tak rychle nepostupuje ne? ![]()
@Maky1234 to ti nikdo nerekne. s každou další menstruaci se zadelava na problém kdekoliv v tele. někomu víc, někomu min
ja mela v říjnu malou cystu a v listopadu pomalu ucpaný pravý vajecnik ![]()
@leylen
Jo, endometrióza je mrcha, i my jsme kvůli ní na ivf…jsem po jedné laparo a mám spoustu srustu, mám srodtly levý vaječník s delohou a strevem, endo cysty, takže po dětech poměrně rozsáhlá operace, bude se muset vzít i kus střeva… Ja už se skrz bolesti desila každé další ms
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.