IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
26.3.21 15:11

@Innaaemma dekuji za podporu :srdce: a krasne slova :srdce: v pondeli jdu jeste na jeden odber a tak se uvidi co a jak.. urcite to nevzdame a pujdeme do ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
26.3.21 15:15
@Domca1111 píše:
@Innaaemma dekuji za podporu :srdce: a krasne slova :srdce: v pondeli jdu jeste na jeden odber a tak se uvidi co a jak.. urcite to nevzdame a pujdeme do ketu

Tohle je hrozně důležitý, kolikrát já si říkala že už nikdy a jdu do toho znovu :palec: I teď vím, že když to nedopadne jdu do 6IVF… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.3.21 15:21

@Innaaemma nam zustalo 5 snehulacku, tak mame jeste 5 pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
26.3.21 15:25

@Domca1111 Tak to je skvělý, máte další naděje. :srdce: Ale třeba tohle bude ok a v pondělí bude HCG nárůst přesně jak má být… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
26.3.21 20:53

@Domca1111 neviděla bych to tragicky, ono jako 13.den po ET je na jednu stranu fakt ještě brzo… uvidíš podle pondělního odběru, držím palce, jsou to nervy no :? 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.3.21 21:22

@Maky1234 dekuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
27.3.21 12:02
@Domca1111 píše:
@Innaaemma nam zustalo 5 snehulacku, tak mame jeste 5 pokusu

5 sněhuláčků je krása. To ti moc přeju..
My nemáme žádného, takže věřím, že nám to s jedinou bublinkou v bříšku vyjde. Jen jsem se dneska testovala 7. den po ET, samozřejmě sněhobílo. Takže mám trochu depku, ale snažím se věřit, že je to moc brzo. Spousta holek měla pozitivní test až později…

• Citovat
  • Upravit
131
27.3.21 12:20

@Oblu tak jsme na tom úplně stejně, já blbka opět nevydržela.. Taky jsem 7 dní po KET a dnes ráno test negativní.. Další pokus v pondělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
27.3.21 15:23

@Oblu @Jíňa03 holky 7.den je ještě brzo…až ten 9. nebo 10.den bych brala jako něco vypovídající, u někoho i tak může být brzo…
držím palce vám i sobě :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.21 16:11

@Maky1234 já vím, zkusím vydržet do úterý, tzn 10 den po KET… Pořád mě poboliva břicho jako na MS.. To mě bolelo i minule a povedlo se, tak doufám že klaplo.. I když někde jsem četla že to dělá utrogestan, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
27.3.21 17:11

@Jíňa03 já taky chci testovat v úterý, taky budu 10 dní po ET…
mě už bříško ani nebolí, dneska mě pro změnu děsně bolí hlava :roll:
Jinak já osobně se těhotně necítím, tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.3.21 17:24

@Maky1234 ta hlava bude asi tlakem, taky mne dnes Třešti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
27.3.21 17:25

Krasnou sobotu holky :mavam: tak se mi ET odkládá na dalsi cyklus z důvodu karantény. Jsem ráda, že se naše prdelky podařilo zavcas vytahnout a daří se jim dobre. Přeji všem úspěšně zakončení březnovém snažení, budu na vás myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oblu
27.3.21 18:14

@leylen Tos mela poradne stesti.. Nekde jsem cetla, ze odlozeny ET je mozna i lepsi, tak treba to bude i Tvuj pripad.. :kytka:

@Maky1234 @Jíňa03 Zkusim taky vydrzet do utery.. Drzim palce!

Me jen priserne boli prsa (a to mam jednicky), ale to dela nejspis Progesteron. Mam to od te doby, co jsem ho zacala brat. Nebo vlastne asi od stimulace… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1506
27.3.21 18:30

@Oblu Nebo smůlu, kdyby mě kolegyne nahlasila až vecer?! :think: Taky jsem o tom cetla 🤗 Pozitivních věci si na tom nastesi dokážu najít víc, tak už nezurim.
Me prsa boli od stimulace, to k tomu patří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.