Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LBL
3542
23.7.20 14:13

@Pavluja no jo, koukala jsem, že to mám silné cca. jako ty 12.den…tak snad ano <3 člověk by chtěl nejlíp všechno a hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.7.20 08:48

@Pavluja Jinak, Ja jsem taky silena 😂 😂 😂 digital je ze vcera 😂 a dneska rano uz krasna tlusta carka ❤️️ Jen teda me stve, ze to pokazde tak vybledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.7.20 11:30

Ahoj, hezké čárky @Pavluja @LBL :palec:

Za mě sněhobílo :oops: poslední dnes po 2 dnech
11.den po ket a už jsem s neúspěchem smířená. Poslední udělám v pondělí před krví. A ve středu pokud budou výsledky asi vysadím prášky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
24.7.20 11:49

@Asky Tak to mě moc mrzí. :( Může být i duch později, ale také bych na to už moc nespoléhala. Ale zase ty jsi psala, že to je u tebe pomalejší, opravdu můžeš hcg do moči vylučovat hodně málo a pomalu. Někdo neměl pozitivní test, ale měl pozitivní krev. Takže těžko říct. Dokud nekrvácíš, pořád je šance. Ale rozumím ti, já měla 11. den jasno, ale na krev jsem do CARu musela, když jsem ani nešpinila. Každopádně, nic nevzdávej. Ono to vyjde. Drž se, je mi jasný, jak se cítíš, ale my ženy jsme bojovnice.. někdy je cesta dlouhá a trnitá, ale věř, že každé úsilí je odměněno. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
24.7.20 11:53

@LBL Já ti naprosto rozumím. :D Máš krásné čárky. Neni důležitá barva po zaschnutí, ale co tam je v limitu ;) Takže v pohodě a gratuluji :kytka: Já dnes zašla na kontrolní krev, čekám na výsledky. Taky se bojim, aby to hcg správně rostlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.7.20 13:35

@Pavluja tak Drzim palce, aby to tam bylo ❤️️ V limitu byla samozrejme tmavsi…ale cekala jsem vetsi rozdil nebo nevim… 🤷🏻‍♀️Jedna holcina na jedne strance mi zacala psat, ze ji to taky sililo a pak mela biochemicke a Ja se od te doby bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.7.20 13:35

@Asky tak to me moc mrzi…ten 11 den by uz se neco ukazat melo :( mate I nejake mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
24.7.20 14:50

@LBL tak hcg v pondělí 399 a dnes po 4 dnech 1198. Nejdřív děs, že to neni dvojnásobek každé 2 dny, ale má se to dvojnásobit 1× za 2-3 dny, podle hcg kalkulátoru jsem v normálu :D Byla bych radši, kdyby to bylo víc, ale snad je to tedy ok. Taky se hrozně bojim. Stát se může cokoliv… obě musíme věřit, že vše bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.7.20 15:51

Ivf červenec /srpen

Ahojda :), je zde mezi Vámi cekatelka na červenec případně srpen? :kytka:

My jdeme do druhého pokusu IVF, z prvního nám nezbyl žádný mrazacek :zed: A ET nedopadl.

Mam i nové léky pro stimulaci, první sem měla Gonal, ted mam Pergoveris 300j. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.7.20 16:05

@Pavluja to je dobryyyy, uplne super hodnota ❤️️Neboj se nic ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 16:14

@Mik.Martina předpokládám že Gonal si měla s Luverisem. Pergoveris je to stejné..jen je to je už namíchané v peru. Já jsem po stimulaci…nikdy jsem neměla víc vajec jak teď po Pergoverisu.ALE..ze 17vajicek 10nezralych, optimálně oplodněno pět..nezůstalo žádné. Resp..nějaký nehezky mi třetí den zavedli. Do 5.dne vydrzelo jedno, který mi odmítli zamrazit. Tak nevím co s ním udělali.

• Citovat
  • Upravit
4032
24.7.20 17:38

@LBL díky :hug: Ty budeš mít pak hodnoty určitě vyšší, už teď máš silnější čárky :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.7.20 21:15

Luveris jsem neměla, jen Gonal. Tak to je zajímavá zkušenost. :think:

Me díky nízkému AMH a cyste se udělaly jen 3 hezké vajicka. Bohužel kvality jedna pro ET bylo jen jedno, zbytek nebyl vhodný. :roll:

Tak doufam, ze ted to bude lepší, případně ten jeden bojovnik vydrží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 21:20

@Mik.Martina luveris se dává ke gonalu jako „výživa“. Takhle už je to v jednom. Fox

• Citovat
  • Upravit
1127
24.7.20 21:22

Tak uvidime :), ted jsem ho neměla určitě, jen Gonal a poté Cetrotide ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.