Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
26.7.20 14:49

@Pavluja ahojky :hug: nezkoušela…zítra zkusím. Ale začíná mě divně bolet břicho jak kdybych to měla dostat :nevim: na krev jdu v ut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
26.7.20 15:09

@Sisres tak to tě obdivuju, že jsi vydržela, ale člověk má strach, viď? :hug: Bolení břicha nic moc neznačí, může to být tak i tak…chjo, nezbývá než vydržet, ovlivnit se to bohužel nedá :zed: Držím palečky, hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.7.20 05:41

Ahoj holky,
pridavam svuj test…dnes 12.den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.20 08:13

Tak nic sněho bílo :,( tak nějak jsem to i cítila že se něco změnilo. Další biochemko ach jo :roll: čekají mě další mražačky budu bojovat dál :hug: kdybych tak věděla čím to je furt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.7.20 08:26

@Sisres ❤️️ To je mi moc lito :( tak snad hned dalsi cyklus budou vytouzene //. Pujdete hned dalsi cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.20 08:38

Jo pujdů hned. :srdce: I když pořád přemýšlím proč mám pořád jen biochemko :nevim: jestli je i nějaké vyšetření? Něčím to asi bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.7.20 08:39

@Sisres Tak to mě opravdu moc mrzí 😞 :hug: Záleží hlavně na kvalitě embrya, což se dá maximálně prověřit genetikou.. a dělali ti imunologii? Někomu se povede až x- tý pokus, takže nevěš hlavu, třeba právě jeden z mrazáčků bude to silné embryjko. :srdce: Já se snažila pracovat i na sobě, prošla jsem si odblokem alergie na sperma, léčbou bylinkami, harmonizací těla na kranyosakrální terapii, změnou stravování atd. Někdy je ta cesta delší a člověk musí něco změnit ve svém životě, aby se zadařilo nový život vytvořit. Já věřím, že úsilí bývá odměněno. Taky tě čeká štěstí. Přeju ti, aby další KET byl ten úspěšnej a šťastnej. Moc moc držím palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.7.20 08:41

@LBL nádhera :lol: :srdce: To už máš stejné čárky, gratuluju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.20 08:48

Právě že po prvním Ivf jsem prošla snad vším imunologie, laparoskopie, hematologie, genetické vyšetření, i embrijka jsme měli gen vyšetřena, půl roku jsem jedla bylinky a zdravě jedla. Nic mi nenašli jen špatnou funkci štítné žlázy ale minimum. Tak si říkám co pro to ještě udělat :nevim: jinak vám holky držím palce ať vám to vyjde až do konce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.7.20 08:57

@Pavluja no, kazdopadne jsem zjistila, ze proste nejde porovnavat dva testy z jinych sarzi. Jen pridavam srovnani kontrolnich carek a rikam, ze se proste uz nikdy nenervuju. Protoze rozdil v barvivu je neskutecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.7.20 09:11

@Sisres Těžko říct :( Já měla imuno taky dobrý, alergii na sperma mi zjistila až moje kamarádka, co dělá alternativu (ona mi to odblokovala, bylo to psychický, v CARu to nezjistili, jen preventivně dávali kortikoidy, což je jen další zátěž organismu), a taky mi zjistila borelii na pohlavních orgánech. S tim se prostě otěhotnět nedá. Dost jí věřim, je to starší paní v důchodu, kdysi MUDr., ale už dlouho dělá alternativu. V CARu vše viděli jako ok. Spoustu věcí doktoři neumějí změřit a najít. Uvidíš, co ti řeknou v CARu, ale myslím, že když máte geneticky zkontrolovaná embrya, tak to asi už moc řešit nebudou. Možná změní některé léky. Já teď naposled mám jen utrogestan. Předtim i vždy vysoké dávky estrofemu. Možná i to pomohlo, že jsem nebyla přehormonovaná. Drž se. Ať je to další embryjko to silné a úspěšné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.20 10:53

@Pavluja ty sis taky hodně toho prošla. Co my ženy vydržíme :pankac: :lol: mě se právě zdá že mám taky hodně toho estrofemu nedělá mi to vůbec dobře v noci jsem se budila se šilenýma snama spocena :nevim: a jak vysokou si měla sliznici když si to nebrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.7.20 11:27

Holky,
puvodne jsem nechtela uz vubec testovat, ale na krev jdu ve stredu a rekla jsem si, ze uz chci aspon vydechnout a proste nestresovat se… takze tady muj posledni test, ktery jsem mela doma ❤️️
Jsem 12.den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.7.20 12:05

@Sisres Dohledala jsem, 9 DC jsem měla 7,2mm. Ale co si vzpomínám, tak jsem vždy měla sliznici při poslední kontrole dobrou a vždy mi dali estrofem..asi kvůli těm dalším injekcím. Nevim. Teď jsem měla KET ve svém přirozeném cyklu, oni říkají v nativu a byla jsem u jiné doktorky a ta řekla, že to je zbytečný. Ale samozřejmě nevím, zda to pomohlo, jen jsem se cítila líp. Což ale mohlo být i tim, že bylo (doufám) konečně kvalitní embryo. Opravdu těžko říct. V jedné diskuzi holčina psala, že i když měla, tak estrofem nebrala, že jí nedělal dobře a otěhotněla. Tim tě nechci k ničemu nabádat, ale můžeš se zeptat v CARu na změnu léků. Samozřejmě pokud budeš mít sliznici nízkou, tak něco na podporu růstu potřebovat budeš. Zkus pít kontryhel před KET ( po něm už ne). Ale to asi taky znáš.. Drž se, hodně sil a hlavně silné embryjko a zdárný konec :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
27.7.20 12:08

@LBL Nemusíš se stresovat, od začátku máš krásné čárky, všechno bude v pohodě. :pankac: Dej pak vědět, podle mě budeš mít hcg víc, než jsem měla já. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.