Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
29.11.20 19:34

@Sisres @katka-365 holky děkuju. Mojžíšku zkusím. Četla jsem i dobré zkušenosti z hormonální jógy. Rozhodně zkusím, kdyby nepomohlo aspoň to tělu uleví. :dance: příští těhu už vím že žádný styk a nenechat Dr ve mě moc hrabat, žádný zrcátko a prohmatávání :cert: aby zbytečně nemačkali už tak malou dělohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
29.11.20 19:43

@Asky hlavně tu Mojzisovou jdi na poprvé k fyzio, která to dělá, protože jsem si celou dobu myslela, jak cvičím a dýchám podle videa dobře a opak byl pravdou 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.21 08:29

@LBL jak jsi na tom? Kdy máš termínek? Já jsem 6 měsíc pěkně to utíká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.2.21 11:40

@Sisres tak já mám měsíc a kousek do porodu. Skoro cele tehotenstvi je mi silene blbě 😔 od půlky 5.měsíce jsem na rizikovem, teď už teda na MD. Poslední mesic musim chodit i na kardiologii. Tlak mám sice dobrý, ale tepovka mi lítá nahoru a dolu. Už se těším, až mimino bude venku a tohle snad pomine.
A co ty? Chodíš do práce? A jak se tesis? Kupujes už oblečení? Já se hrozne těším, ze po 6ti nedeli půjdu na DPP.
Od včera jsme orestehovani, což je super. Bydlíme v domečku, který nám stavěl od dubna developer. Hodně věci nám tu ještě chybí, ale aspoň se nemusíme tísni v 2kk na 55 m2, tady máme místa, ze bychom mohli tancovat a jen kuchyň s obývakem a jidelnou mají tyto rozměry. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.2.21 12:18

@LBL ty brdo tak to už máš za pár. Budu držet palce ať vše všechno dopadne :hug: já už se taky těším až Mimi bude venku ale ještě si počkám do června at se u mě pěkně dopece :lol: já nechodím od začátku do práce měla jsem hematon velký pak placentu moc nízko tak jsem musela jenom ležet do 20 týdne :zed: šílené nejsem na to zvyklá. Teď už se konečně pohybují ale pořád se tak bojím ať se něco nestane. Zatím všechny výsledky dobrý. Já ještě nic nekupují něco mám přebalovak pár věcí. Ale příští měsíc budem dělat novou ložnici tak všechno dokoupim. Tak to máte dobré nové všechno čisté. 2kk je malé i pro mě. My jsme v 140 m2 :mrgreen: domku tak jak vyleze sluníčko tak už budu lítat kolem domu ale opatrně pomaloucku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
20.2.21 15:15

@Sisres my jsme sli do 170m2 a k tomu ještě 700m2 zahradu, takže si piskam…ale my teda zahradu máme pouze na zatravneni. Já nesnáším nějaké rypani v hline 🙈 babička mě k tomu jalo malou nutila a vytvořila mi neskutečnou averzi.
Těším se na postupně zvelebování domu. Dnes mi přivezli pracku a susicku a já si to, poprvé ve svým, strašne užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.3.21 17:59

Tak se nam 26.3.narodil zdravy chlapec Theodor. Vsem preji mnoho stesti :) my si to nase jdeme ted chvili uzivat, nez pujdeme zkusit sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.4.21 07:18

@LBL jeee skvělá zprava :dance: moc gratuluji. Ať jste oba zdraví. A rodilas přirozeně? V termínu? Já už odpočítávam dny do června :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.4.21 21:49

@Sisres moje porodni story je trochu delsi pribeh, zkusim najit a vlozit sem…byl to nakonec akutni CS tyden pred terminem. Uz jsme od utery doma, Ja se hojim dobre a rekla bych, ze maly pribira. Nekojim, ale odsavam. UM mame v zaloze a prijde na radu jen tehdy, kdyz mam malo odsate.
Do cervna to Uz mas za par 🤗 mne to od ledna nejak strasne rychle udelali, ac se vse tvarilo, ze to jde strasne pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
2.4.21 07:07

Tak hlavně že všechno dobře dopadlo :hug: tak si užívej štěstíčka :* jo ubíhá to rychle mám se šetřit tvrdne mi hodně břicho :? Musím ještě vědět ať se krásně dopece :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.8.22 09:50
@Anius píše:
@Koika.ahoj my máme nejblíže Jihlavu takže jezdíme do sanusu. A vy???

já do Gennetu Praha 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.