Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
31.10.20 11:31

@Sisres děkuji snad ano. 12.11. kontrolní utz tak snad bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.10.20 11:36

@Asky a kolik bylo hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.10.20 11:38

@LBL nebyla jsem na krvi, v CAR to zatím nechtějí. Leda, že bych sama se objednala na krev na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
31.10.20 14:15

@Asky aha 🤔 Ja musela 14.den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.10.20 14:19

Já jsem taky šla po 14 dnech na Hcg asi bych to nevydržela do té doby :D je to na dobré cestě určitě tam bude :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.11.20 11:43

@LBL @Sisres zajímavý, asi každý CAR to má jinak. :nevim: ale na krev bych musela pouze při negativním testu. Ale i tak budu do utz kontrolovat obden zda čárky jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.11.20 12:07

Věřím já jsem si i po vysokém Hcg stejnak po 4 dnech dělala test jestli tam fakt je :lol: už jsi na dobré cestě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.11.20 12:34

@Asky @Sisres Ja jsem delala posledni test 2 dny pred odberem hcg 😊 a nejak se mi nechce verit, ze uz jsem v 5.mesici. Vcera jsme jeli prcka zkouknout na pohotovost. Mela jsem takovou bolest v podbrisku, az se mu zatmelo pred ocima. Nastesti je ok, ale usidlil se nekde u stustu po operaci a kope mi z jedne strany nohama a z druhe tlaci hlavou… 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.11.20 12:39

@LBL ty jo 5 měsíc to letí neskutečně :potlesk: tak už se tam pěkně velebí mimisek :andel: já začínám 9 týden další týden krev a screening to budou nervy ať je vše ok :P to už víš i pohlaví že? A do kdy jsi měla všechny ty prášky utrogestan atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.11.20 12:53

@Sisres vim, 😂 byla jsem na genetice…ale jelikoz bylo mimcu vcera videt mezi nozky, doktor nam rekl jine.. 🙈 😂 Takze jsem trosku v soku. Utrogestan jsem nemela, mela jsem jiny progresteron, ten jsem brala do 10tt. Ted beru jen Anopyrin na zvysene riziko preeklampsie, ale co znam holky, tak vlastne kazda 😂, beru klasicke tehotenske vitaminy a magnesium. Uz tam mimino obcas i docela citim…ale neutika to. Za prvni trimestr jsem problila, co jsem mohla, coz ostatni obcas I ted 🤦🏻‍♀️ 😂 Takze jsem zhubla 11 kg a k tomu se ted dostavila jeste dost neprijemna nespavost…😂 tak si to uzivam. O bolestech bricha a zad nemluvim. Tak jsem se tesila na plavani…a prd z toho 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.11.20 13:10

@LBL vam řekl jiné pohlaví :lol: tak uvidite možná se i ten doktor popletl. Myslíš genetiku embrii? Tu máme taky ale pohlaví nám neřekli spíš jsem se ani neptala. Tak uvidíme co nám dali :lol: mám to napsané do 12 týdne tak uvidím jestli mi to sníží beru jich nějak moc těch prasku :roll: já jdu zase s váhou nahoru :lol: zjistili mi i štítnou zlazu. Po měsíci váha 3 kg nahoru jsem myslela že mě švihne :lol: musím se držet jinak budu jak méďa Béďa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.11.20 13:17

@Sisres Nn, my jsme si dali jeste genetiku NIPT. Ten neinvazivni test. Sice nam screening vysel dobre, ale chteli jsme mit jistotu. No, pan doktor je v tomhle docela zkuseny a mimco melo nohy hodne od sebe 😂 🙈 Tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.11.20 13:31

@LBL tak to vůbec ani neznám :lol: jen jsme chtěli genetiku embrii se vším šudy :nevim: hlavně že to vyšlo teď už jen aby všechny výsledky dopadly dobře :P tak teď uvidíte co se narodí :lol: hlavně že bude zdravé a ty se cítíš dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.11.20 13:42

@LBL já teď čtu že ten test NIPT se dělá z krve matky po 8 týdnu. Ten myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.11.20 14:04

@Sisres po 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.