Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sisres děkuji snad ano. 12.11. kontrolní utz tak snad bude ![]()
@LBL nebyla jsem na krvi, v CAR to zatím nechtějí. Leda, že bych sama se objednala na krev na gyndě.
Já jsem taky šla po 14 dnech na Hcg asi bych to nevydržela do té doby
je to na dobré cestě určitě tam bude ![]()
@LBL @Sisres zajímavý, asi každý CAR to má jinak.
ale na krev bych musela pouze při negativním testu. Ale i tak budu do utz kontrolovat obden zda čárky jsou ![]()
Věřím já jsem si i po vysokém Hcg stejnak po 4 dnech dělala test jestli tam fakt je
už jsi na dobré cestě ![]()
@Asky @Sisres Ja jsem delala posledni test 2 dny pred odberem hcg 😊 a nejak se mi nechce verit, ze uz jsem v 5.mesici. Vcera jsme jeli prcka zkouknout na pohotovost. Mela jsem takovou bolest v podbrisku, az se mu zatmelo pred ocima. Nastesti je ok, ale usidlil se nekde u stustu po operaci a kope mi z jedne strany nohama a z druhe tlaci hlavou… 😂
@LBL ty jo 5 měsíc to letí neskutečně
tak už se tam pěkně velebí mimisek
já začínám 9 týden další týden krev a screening to budou nervy ať je vše ok
to už víš i pohlaví že? A do kdy jsi měla všechny ty prášky utrogestan atd
@Sisres vim, 😂 byla jsem na genetice…ale jelikoz bylo mimcu vcera videt mezi nozky, doktor nam rekl jine.. 🙈 😂 Takze jsem trosku v soku. Utrogestan jsem nemela, mela jsem jiny progresteron, ten jsem brala do 10tt. Ted beru jen Anopyrin na zvysene riziko preeklampsie, ale co znam holky, tak vlastne kazda 😂, beru klasicke tehotenske vitaminy a magnesium. Uz tam mimino obcas i docela citim…ale neutika to. Za prvni trimestr jsem problila, co jsem mohla, coz ostatni obcas I ted 🤦🏻♀️ 😂 Takze jsem zhubla 11 kg a k tomu se ted dostavila jeste dost neprijemna nespavost…😂 tak si to uzivam. O bolestech bricha a zad nemluvim. Tak jsem se tesila na plavani…a prd z toho 😔
@LBL vam řekl jiné pohlaví
tak uvidite možná se i ten doktor popletl. Myslíš genetiku embrii? Tu máme taky ale pohlaví nám neřekli spíš jsem se ani neptala. Tak uvidíme co nám dali
mám to napsané do 12 týdne tak uvidím jestli mi to sníží beru jich nějak moc těch prasku
já jdu zase s váhou nahoru
zjistili mi i štítnou zlazu. Po měsíci váha 3 kg nahoru jsem myslela že mě švihne
musím se držet jinak budu jak méďa Béďa ![]()
@Sisres Nn, my jsme si dali jeste genetiku NIPT. Ten neinvazivni test. Sice nam screening vysel dobre, ale chteli jsme mit jistotu. No, pan doktor je v tomhle docela zkuseny a mimco melo nohy hodne od sebe 😂 🙈 Tak uvidime…
@LBL tak to vůbec ani neznám
jen jsme chtěli genetiku embrii se vším šudy
hlavně že to vyšlo teď už jen aby všechny výsledky dopadly dobře
tak teď uvidíte co se narodí
hlavně že bude zdravé a ty se cítíš dobře ![]()
@LBL já teď čtu že ten test NIPT se dělá z krve matky po 8 týdnu. Ten myslíš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.