Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mik.Martina moc držím palce, ať Ti zbydou krásná embryjka a hned to první se hezky uchyti ![]()
@Any30 děkuju, budu věřit že ano a jeden klidně dva sourozenci na potom
.
Tak zdravym jsem 7 den cyklu a stimuluju dnes prvni ultrazvuk a 8 folikulu v rozmezi 14-18 mm a jeste nejake mensi pocet nevim zitra jdu znova ultrazvuk pry mi rychle rostou takze opu ve ctvrtek nebo patek jsem zvedava kolik vajicek z toho bude jinak poboliva podbrisek ale nic hrozneho a nalivaji se mi prsa ![]()
@Sisres já nabrala 20kg s hormony, bylo to také změnou pozice v práci, sedává práce ![]()
Mladá no 26 let už není nejmíň, hrozně to utíká
2 roky v caru, páni. I když u mě to asi taky už budou ty dva roky
a předtím snažení s clostikem a laparka když stále nic. Začla jsem se snažit už kdysi s ex, to jsem byla ještě mládě
jinak promiň, že jsem neodepsala.. Potřebovala jsem chvíli na vše nemyslet
ale teď už rozbiju prasátko a mám termín na další ket, budu opět doufat ![]()
@Any30 tak v sobotu jdu na ET
, zatim 3 embrya jsou krásná, jedno teda opožděné a dvě to vzdala. Sice byla zralá, ale nebyla kamaradska se spermikama ![]()
@Asky a kdy máš další ket? Já budu mít v září naplánovaný
taky jsem se potřebovala otřepat a nabrat síly ![]()
@Sisres další ket mám v pondělí. Člověk je zklamaný když to nevyjde. Teď jsem mluvila s kámoškou, která má stejný problém ale vyšlo ji to hned napoprvé a už máš 2 letou holčičku. Tak neztrácím naději. Jen je šílené jak ceny caru jdou nahoru
tak u tebe bude vše v normálním cyklu že? Že to nebude uměle. Jestli si správně pamatuju ![]()
@Asky chtěla jsem v normálním cyklu tento měsíc ale měla jsem malou sliznici
tak doktor nechtěl riskovat prý by to bylo taktak. Tak čekám na menzes a příští měsíc budu mít řiizeny. Normalně závidím holkám, kterým to vyjde na poprvé
asi jsem divná
o penězích to už ani nemluvě u nás bych už měla i auto
ale co už všechno něco stojí. Teď v pondělí budu na tebe myslet a držet palečky ![]()
@Sisres tak snad příští měsíc a nic nebereš na sliznici? Necháváte to úplně na přírodě?
Nejsi divná
taky závidím
vše je o penězích, v tomto ohledu to ženská obětuje, ale taky bych už vše nejradši měla za sebou, teď máme rekonstrukci kuchyně a trochu to na penězích stojí
ale když to nevyjde snad se zadaří změnit po 3 letech práci a vyčistit si hlavu a třeba si udělám i ty papíry na motorku do kterých mě přítel nutí
ale rodiče už by radši vnouče
někdy mi přijde, že to chtějí víc než já ![]()
Děkuju za podporu, já doufám, že vše bude v pořádku. Vedrem mi hupsla na chvíli imunita tak snad to nic nebylo.
a vše bude cajk
@Asky tento měsíc jsem nic nebrala, že zkusím ten přírodní cyklus, ale nejde to u mě
Tak začínám jíst estrofem a utrogestan v příštím měsíci a pak se skočí na Ket v září
taky furt cosik pomalu rekontrujeme. Na podzim máme dělat taky kuchyň, ale uvidíme když tak to odložíme. Papíry na motorku to chce pořád můj manžel, ale já mu to furt vymlouvam, že nechci být vdova
já myslím že u tebe je věkově ještě čas, ale budu držet palce ať ti teď vyjde
drž se ![]()
@Sisres tak to budu držet na září palečky, ať doženeme holky s //.
jinak po tom estrofemu sliznice je paráda
jen je to vopruz po 8 hodinách jet.
ale na druhou stranu zdali to pomůže. Já teď zase jedu ten estrofem 1-1-1 a utrouš 2-2-2
jinak co se týče rekonstrukce, tak u nás už se to odkládat nemůže, celá kuchyň je v suti
no taky mám strach z té motorky, letos kvůli úrazu na to ani pořádně nevlezl
bych ji nejradši prodala, servis samej a k ničemu.
věkově čas je, ale horší se projevy pcos
a bojím se kam to až dojde ![]()
@Asky jak pak se daří? Už jsi určitě po ket
já mám termín v půlce září. A taky to budu mít s estrofem a utosem plus ovitral bych měla dost. Tak uvidíme. Už se začinam i těšit ![]()
@Sisres ahoj, tak znáš to, smíšené pocity.
dnes jsem 7.den po ketu. Oproti předchozímu se mě drží lehké píchání v podbřišku a piju jako bezedná
ale víc to neštuduju radši, jen doufám, že se tam morula, bo co to 4 denní je, uvelebila.
tentokrát chci s testováním vydržet aspoň do toho 12 dne
ale upřímně, spíš než že chci testovat, tak se toho bojím
nechci další zklamání.
Někdy mám pocit, že tam něco je, ale vsugerace pod vlivem hormonů dělá své
a jsem tentokrát po utrouši slušná vodní koule ![]()
Za chvíli ti to uteče, září je už za dveřmi.
na druhou stranu, možná ty hormony pomůžou více s udržením i přesto, že se říká, že je to lepší přirozeně.
snažím se vše vidět v růžových barvách ![]()
Ahoj taky jsem 7 den po ET bricho me najednou uplne prestalo bolet a prsa jen tak trosku mas v planu testovat nebo pockas jeste tyden? ![]()
Jo promin ted jsem cetla ze vydrsis no ja vcera testla a nic uklidnuju se ze 6 den je stejne brzy ale stejne jsem to probrecela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.