Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rada bych ti pomohla mela jsem kratky protokol takze menstruaci jsem mela jako bezne ![]()
@Petrachomutov dekuju, já mám taky krátký protokol, nejspis ve ctvrtek pujdu na odběr vajíček, ale menstruaci mám neskutecne silnou, co hodinu menim nejsilnější tampon
mám ji nezvykle dlouho a silnou.. mám pocit, ze neskončí. Už je mi i špatně, jsem slabá, je mi zima.. bojim se, abych vůbec mohla odběr vajíček podstoupit, abych místo toho nesla spis na nejakej zákrok jako je kyretaz ![]()
Aha me menstruace behem stimulace trvala jako bezne ctyri dny a desaty jsem mela opu
@Asky Jj, Uz jsem prcka 2×videla na UZ a slysely jsme s dr. i srdicko, tak myslim, ze Jen jedno…to by se muselo nejak velmi sikovne schovavat.
@LBL je hlavní, že se hezky vyvíjí
co jsem tak nějak postřehla, tak mi přijde, že každý embryjko se vyvíjí jinak, nebo možná závisí na tělu matky. Příroda je v tomhle zajímavá. ![]()
Jen chci se optat, po kolikáté se ti to chytlo?
testy mi zeslábly úplně do bíla a já teď nevím, zda má smysl znova stimulovat
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, rada bych se zeptala Vás zkušených na otázku ohledně menstruace během stimulace na IVF. Mám tentokrat velmi silnou menstruaci i se srazeninami, ale vůbec neustává a už ji mám v takové sile 5 dni.Bezne ji mívám prave jen 5 dni a silnou jen 2 dny. Tentokrat mám pocit, ze snad vykrvacim, jsem z toho zdesena.
Chtela jsem se zeptat Vás, kdo jste si stimulaci procházel, jestli jste se taky s timhle setkaly? Nekde jsem se docetla, ze byla menstruace naopak kratší, než je bezne.
Samozřejmě dnes jeste zavolám do centra, ale už zitra mám jít na kontrolu s tím, ze rovnou na konec tydne naplanujeme odběr vajíček.. proste se mi to nezdá
Dekuju za odpovědi!
Nevím, zda ti je na to schopný někdo odpovědět. Každý měl jinou stimulaci, jinými léky atak. Ale neboj při menstruaci jde ven endometrium, nikoliv ovária. Jestli se ti ms nezdá, tak neporadí nikdo víc než lékař. ![]()
@Asky 1.IVF- 1 ET. Ale u nas neni problem s otehotnenim jako takovym, Ja jsem behem roku otehotnela 4krat, z toho dvakrat v jednom mesici z obou vajecniku, ale bohuzel dve tehotenstvi byla mimodelozni a prave, kdyz jsme otehotnela v tom jednom mesici z obou, tak bylo jedno ve vejcovodu a druhe v deloze, jenze lekari me poslali domu, ze mimodelozni je vlastne jen zlute telisko a Ja skoro doma vykrvacela a to uvnitr delohy uz neslo zachranit.
Určitě, pokud nemáš ještě spatne AMh a nebo si to nemusíš hradit sama, bych do toho sla ❤️
@Petrachomutov @Asky to nevadí holky, i přesto dekuju za odpověď. Jedu do nemocnice na vyšetření.
Tak me rekli ze kvuli pojistovne nemuzu driv jak rijen az pry vyprsi tahle zadanka nechapu nekdo zkusenost? Dekuju
@LBL tyyjo to jsi si musela zkusit s tím mimoděložním.
takže se ti samy hezky chytají jen na špatným místě. ![]()
S AMH asi problém nebude, mám PCOS, spousta ovarií ale žádné dozrálé vajíčko připravené k ovu
sestřička mi dnes sdělila, že druhé zavedení jsem si platila sama a na pojišťovnu šlo pouze jedno, tak aspoň jedna dobrá zpráva. Tak mi vrtá stále hlavou, zda do toho opět skočit. ![]()
@Asky skoc ❤️️ Ja dnes 9+1 a mimco odpovida 2,43cm- je ukazkove ❤️️ Dalsi UZ az na screeningu v Gennetu.
@LBL tak to je nádherný
když tam mimi je tak mi přijde, že je vše tak rychlé ![]()
Tak já to zkusím, dokud jsem doma.
zítra potvrzení z krve a mohu začít od začátku. Jen jeden pokus byl na pojišťovnu, tak tam nějaký ještě mám. Snad tentokrát budeme úspěšnější s vajíčky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj všichni, rada bych se zeptala Vás zkušených na otázku ohledně menstruace během stimulace na IVF. Mám tentokrat velmi silnou menstruaci i se srazeninami, ale vůbec neustává a už ji mám v takové sile 5 dni.
Bezne ji mívám prave jen 5 dni a silnou jen 2 dny. Tentokrat mám pocit, ze snad vykrvacim, jsem z toho zdesena.
Chtela jsem se zeptat Vás, kdo jste si stimulaci procházel, jestli jste se taky s timhle setkaly? Nekde jsem se docetla, ze byla menstruace naopak kratší, než je bezne.
Samozřejmě dnes jeste zavolám do centra, ale už zitra mám jít na kontrolu s tím, ze rovnou na konec tydne naplanujeme odběr vajíček.. proste se mi to nezdá
Dekuju za odpovědi!