Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Asky jee to už je 7 dnů tak to ti budu držet palce
na morulku je brzo s testováním i tak. Já chci taky vydržet do 10 dne víc to asi nedám
chápu tě já se vždycky bojím a obrecim to
pokaždé si říkám, že už další zklamání nedám a pak jdu do toho znovu
drž se a dej pak vědět
všechno dobře dopadne ![]()
@Petrachomutov tady holky testovali třeba 8 den. A už tam něco bylo. Ale také tu je testování 10 den a až ten něco bylo znát. Když jsem četla na jiných diskuzích, objevili se // třeba až 12 den.
ale prvně jsem taky nevydržela
nakonec to nedopadlo. Zatím se držím, stále doufám, že tam něco je
testovat jsem přemýšlela že budu v sobotu, to by bylo 12 den, ale uvidím, fakt se bojím
to je tvé první zavedené?
@Petrachomutov Kazdy to ma Jinak, Ja uz 5 den po ET dost vyrazneho ducha, 6.uz carku…nekdo pozdeji. Rika se, ze ten 8-9.den je rozhodujici…
@Sisres asi počkám do toho úterý, stejně i když tam nic nebude tak musím počkat do toho 14 dne
stále doufám.. Po kolikáté už zkousíš?
A děkuju, samozřejmě také držím palce
![]()
@Sisres noo vychází to na úterý, stále doufám.
zkoumám na sobě cosi, i když vím, že se absolutně nic projevit nemusí, asi jsem nemocná už z toho
já zatím když se nepovedlo, tak prvních pár dnů se mi vždy rozpadl svět, je to hloupost ale člověk se cítí naprd ![]()
Děkuju a samozřejmě taky držím palce, už abychom dohnali holky
![]()
@Petrachomutov tak to se nedivím, že tak brzy testuješ, taky jsem byla prvně jak na trní ![]()
Ale jak říká @LBL u každého je to jinak. S tím 8-9 dnem nevím, ale věřím, že doktoři mají důvod proč testovat až za 14 dní, moje doktorka dokonce tvrdí, že dokud neuvidí test z krve tak nebude mít jistotu. ![]()
Dnes devaty den nic mi neni ani prsa neboli proste nic a to jsem mela vzdy PMS tak nevim
Uz se rozhlizim po jinem caru nekdo zkusenost? Unica a iscare praha?
@Asky Ja se o Tom osobne bavila se dvema doktory z CARU. Nikdo ti to naplno nepovi, protoze ty zensky nechteji predem zhrouceny, protoze opravdu asi 1-2% zen ma falesne negativni, ale takhle to vidi dr.
@Petrachomutov žádný příznak být nemusí
taky na sobě cokoliv hledám. Ale většinu jakože příznaků má člověk z hormonů.
zrovna včera jsem se o tom bavila s kámoškou, jí se to podařilo hned na poprvé a žádný příznak do testu, který si dělala ten 14.den neměla ![]()
Můžu se zeptat proč chceš měnit car? ![]()
@LBL jo takhle, takže v pozdějších dnech se jedná pouze o malé výjimky, pokud to chápu správně, neboli se počítá s vadným testem…
Asi jsem se do toho zamotala
ale radši mě nepokoušet, fakt chci vydržet netestovat ![]()
Chtela bych znat i jine nazory a postupy caru nad tim genet praha jsem taky premyslela ![]()
@Petrachomutov ahaa, ale stejně jsem toho názoru, že ověřený recept na úspěch není.
Hodně holek měnilo car podle cen nebo toho jak to tam funguje. Třeba já jsem u Apolináře, ale někomu nevyhovuje střídání doktorů co tam je. Ačkoliv já si na všechny už zvykla. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.