Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
25.8.20 08:43

@Asky jee to už je 7 dnů tak to ti budu držet palce :hug: na morulku je brzo s testováním i tak. Já chci taky vydržet do 10 dne víc to asi nedám :P chápu tě já se vždycky bojím a obrecim to :oops: pokaždé si říkám, že už další zklamání nedám a pak jdu do toho znovu :dance: drž se a dej pak vědět :srdce: všechno dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.8.20 02:55

@Petrachomutov tady holky testovali třeba 8 den. A už tam něco bylo. Ale také tu je testování 10 den a až ten něco bylo znát. Když jsem četla na jiných diskuzích, objevili se // třeba až 12 den. :nevim: ale prvně jsem taky nevydržela :oops: nakonec to nedopadlo. Zatím se držím, stále doufám, že tam něco je :roll: testovat jsem přemýšlela že budu v sobotu, to by bylo 12 den, ale uvidím, fakt se bojím 8o to je tvé první zavedené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.8.20 16:14

@Asky ano je to prvni ivf :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
26.8.20 17:20

@Petrachomutov Kazdy to ma Jinak, Ja uz 5 den po ET dost vyrazneho ducha, 6.uz carku…nekdo pozdeji. Rika se, ze ten 8-9.den je rozhodujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 01:07

@Sisres asi počkám do toho úterý, stejně i když tam nic nebude tak musím počkat do toho 14 dne :lol: stále doufám.. Po kolikáté už zkousíš?
A děkuju, samozřejmě také držím palce :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 01:12

@Sisres noo vychází to na úterý, stále doufám. :roll: zkoumám na sobě cosi, i když vím, že se absolutně nic projevit nemusí, asi jsem nemocná už z toho :lol: já zatím když se nepovedlo, tak prvních pár dnů se mi vždy rozpadl svět, je to hloupost ale člověk se cítí naprd :(
Děkuju a samozřejmě taky držím palce, už abychom dohnali holky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 01:16

@Petrachomutov tak to se nedivím, že tak brzy testuješ, taky jsem byla prvně jak na trní :mrgreen:
Ale jak říká @LBL u každého je to jinak. S tím 8-9 dnem nevím, ale věřím, že doktoři mají důvod proč testovat až za 14 dní, moje doktorka dokonce tvrdí, že dokud neuvidí test z krve tak nebude mít jistotu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.8.20 06:49

Dnes devaty den nic mi neni ani prsa neboli proste nic a to jsem mela vzdy PMS tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.8.20 06:51

Uz se rozhlizim po jinem caru nekdo zkusenost? Unica a iscare praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.8.20 09:00

@Asky Ja se o Tom osobne bavila se dvema doktory z CARU. Nikdo ti to naplno nepovi, protoze ty zensky nechteji predem zhrouceny, protoze opravdu asi 1-2% zen ma falesne negativni, ale takhle to vidi dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
27.8.20 09:00

@Petrachomutov nevim, kam chodim, za me top Gennet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 11:25

@Petrachomutov žádný příznak být nemusí ;) taky na sobě cokoliv hledám. Ale většinu jakože příznaků má člověk z hormonů. 8) zrovna včera jsem se o tom bavila s kámoškou, jí se to podařilo hned na poprvé a žádný příznak do testu, který si dělala ten 14.den neměla 8)

Můžu se zeptat proč chceš měnit car? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 11:29

@LBL jo takhle, takže v pozdějších dnech se jedná pouze o malé výjimky, pokud to chápu správně, neboli se počítá s vadným testem…
Asi jsem se do toho zamotala :roll: :mrgreen: ale radši mě nepokoušet, fakt chci vydržet netestovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
27.8.20 11:47

Chtela bych znat i jine nazory a postupy caru nad tim genet praha jsem taky premyslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 12:09

@Petrachomutov ahaa, ale stejně jsem toho názoru, že ověřený recept na úspěch není. :oops: Hodně holek měnilo car podle cen nebo toho jak to tam funguje. Třeba já jsem u Apolináře, ale někomu nevyhovuje střídání doktorů co tam je. Ačkoliv já si na všechny už zvykla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.