Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
27.8.20 12:23

@Petrachomutov je to na tobě, třeba ten gennet vím že je modernější, hezčí prostředí apod. Chodí tam už několik let kámoš s manželkou. Bohužel bez úspěchu. Rozhodně netvrdím, že za to může gennet. Další známí chodili na nějakou soukromou, doufali že jim to zaručí úspěch. Nechali tam balík. :roll: nakonec jsem je potkala u Apolináře a konečně s pupkem a rovnou dvojčaty. :lol:
Pro začátek pokud ti chybí některá vyšetření, trvala bych na nich. A ostatní je jen na tobě, kde se budeš cítit dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.8.20 19:31

Špinění po ket(10den)

Holky po ket, chtěla jsem se optat, začala jsem fakt hodně lehce špinit, ale jsem držená utroušem. Stalo se některé, že by to i přes hormony dostala? 8o úplně si nejsem jistá co s tím, zítra radši budu volat do car, zda nezvýšit utrouš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.8.20 21:28

@Asky mě se to teda ještě nestalo vždycky mi to zadržel utroš a to jsem brala 3 2 3 skoro pokaždé. Ale může se uhnizďovat a je to na dobré cestě. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.8.20 00:04

@Sisres děkuju. :srdce:
Je to sic změna, ale s doprovodem bolesti se mi to nelíbí. Jestli to dostanu, tak mě asi klepne 8o Ráno si přivstanu a volám :oops: jsi měla slušnou dávku utrouše, mám zatím o něco menší 2-2-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
28.8.20 07:35

Ahoj ja myslela ze se uhnizduje 2-3 den po ET :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.8.20 09:55

@Petrachomutov ahoj, máš pravdu, že nidace začíná dříve cca 6.den. A do 10-12.dne se zanořuje do sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.8.20 10:34

@Sisres za mě už je to jasné.. Mám zvýšené dávky hormonů.. Ale test negativní :zed: zkusím to ještě zítra ráno, jelikož test jsem počůrala celý i s rukou 8o jediné co nechápu, tak jindy ms nepřijde 2-3 měsíce a teď si usmyslí i přes léky, že chce na čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.8.20 11:04

@Asky já měla právě vždycky víc a nikdy jsem nešpinila nic jen až jsem vysadila prášky. Já zkouším jen ty papírové testy přijde mi, že tam vidím každého ducha. :mrgreen: ještě počkej ještě se může objevit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.8.20 11:23

@Sisres už spíš plánuju co a jak dál..11.den jsem a nic. To je zlé. Taky se mi nikdy nestalo, že bych přes utrouš něco. :nevim: musela jsem vždy vynechat. Příště čapnu ten papírový, tenhle byl očistec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
28.8.20 15:29

No mam doma dva testy dnes jsem desaty den pichani v brise jako blazen az jsem sla na gyndu vajecniky nezvetsene zadna tekutina v brise takze dobry hospitalizaci jsem odmitla takze lezim uz mi je lip vzala jsem si brufen :? Uplne se bojim udelat si test :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.8.20 15:41

@Petrachomutov na to břicho mi bylo poraděno magnezko, že to mohou být svalové křeče, tedy pokud se jedná pouze o to píchání. Jinak s testem asi já neporadím. Sama tam mám pouze cosi jako stín. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.8.20 12:17

@Asky ale máš tam nějaký náznak něčeho. Já bych zkusila ještě jiný test. Neztrácejí naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
29.8.20 16:15

Ahoj tak ja jedenacty den a bilo :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
29.8.20 21:04

@Asky Ja tam u tebe ducha vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 09:56

@LBL Noo kéž by, spíš mi to přišlo jako stín, jak byl slabý. A druhý den už test nenesl ani známku druhé čárky. :oops: sice už nešpinim, ale jinak nic z toho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.