Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
26.9.20 13:04

@Sisres o nervech mi povídej :( už jsem přemýšlela, že fakt to nechám být. :( Noo hormony 8o to je jak dokola prožívat PMS. :lol:
Ještě to nevzdávej, co mě diskuze tady naučili, tak to, že pozitivní výsledek nemusí mít příznaky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
2.10.20 11:59

@Asky ahojky já dnes potvrzeno z krve těhotenství :dance: :srdce: i já se dočkala po takové době. :hug: přeji ti ať se taky brzo dočkach a najdeš // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.10.20 16:42

@Sisres to je krásná zpráva :dance: :srdce: :kytka: mám radost, tak snad i my se dočkáme. Táta před Vánocemi bude mít narozeniny, tak prý by chtěl k té 50 vnouče. Tak snad mu to budeme moci splnit. :oops:
Určitě dej vědět až bude :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.10.20 16:57

@Asky ahojky tak dneska potvrzené :srdce: skvělá zprava. Začala jsem totiž krvácet a měla jsem obavy jak to dopadne. Ale je to bojovnicek a drží se :dance: a ty jak pokračujeme? Držím ti palce ať se taky brzo dočkas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.10.20 17:28

@Sisres juuu, to je dobře že máte potvrzené :srdce: Děkuju snad by to už mohlo vyjít, vajíčka byly teď daleko lepší. Ve čtvrtek mi zavedli jedno, tak mě čeká čekání. :roll: ještě v pátek jsem cítila jak když mám v podbříšku brouka :lol: dnes už jsem trošku vylezla z postele ale motá se mi hlava a je mi divně. Tentokrát mám jiný progesteron- Gynprodyl, bůhví co to semnou dělá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.10.20 18:05

@Asky již tak super drž se a odpočívej :hug: a dej vědět jak jste dopadli :pankac: mě už začíná být soufl :poblion: takže si to užívám se vším sudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
17.10.20 18:49

Holky, hodně štěstí. Já jsem teď přelom 17-18tt, podle MS zítra začínám 17tt, podle UZ 18tt. Doufám, ze u vás vše půjde jako po másle. Občas na vás nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.10.20 19:07

@Sisres snad vše dopadne dobře, jestli ne tak příště se zavádějí 2 :lol: 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.10.20 19:08

@LBL tyyyjo utíká to :srdce: přeji ať máš pohodové těhotenství až do konce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.10.20 14:19

@LBL ty jo to utíká ty už jsi popředu teda :pankac: já začínám 7tyden a už mi je :poblion: :lol: snad to brzo skonči. Držte se holky :* my to dotahneme do konce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
18.10.20 15:19

@Sisres mne to trvalo skoro do 15tt, zhubla jsem kolem 11kg, jeste ted je mi obcas blivno a mam nechutenstvi. A k tomu vsemu mam velkou nespavost. Uz jsem 14 dni na neschopence a min. dalsich 14 budu…takze zadne nejkrasnejsi obdobi 🤦🏻‍♀️ Ale posledni 4 dny cas od casu citim mimco, tak to je pozitivni ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.10.20 18:02

@LBL no tak to se mám na co těšit :lol: ty jo to si dost zhubla 8o já jsem na neschopence od začátku a i si to nedovedu představit být teď v práci. Drž se a mysli pozitivně půlku už máš za sebou :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.10.20 03:43

@LBL už zbývám jen já :oops: už mám pocit, že dříve mě z toho klepne než tam budou ty // :lol:
Držím palce ať je ti líp a zbytek těhu brzy v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.10.20 09:32

@Sisres Ahoj, tak něco tam je :oops: :srdce: 14 den po ket se mi to zdá málo, tak uvidíme. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
29.10.20 15:57

@Asky ahojky :mavam: skvělá zprava :dance: hlavně že tam je //. Držím palce ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.