Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sisres já myslím, že ty testy mě po utz přejdou. Přes den nevím, že mi něco je. V noci až vše začne, bolesti atak. Semtam je mi blivno. Tak aspoň vím, že tam ještě je. ![]()
@LBL tyyjo stále ti dává těhotenství celkem zabrat. Ale hlavní že jste oba zdravý
Nedovedu si představit, že bych dny problila ![]()
Já přes den taky nevím že mi něco je ale ráno a večer stojí někdy za to. Hlavně když vyhladnu
…a přesně tak zvyklá by sis
hlavně že je mimi v pořádku
@LBL to je dobrá zpráva
já se toho bojím, nikdy nezvracím jen je mi šíleně zle, tak nevím co bych v těhotenství dělala ![]()
@Sisres
Nechci si předčasně něco nalhávat, ale i když se něčeho najím, za chvíli mám pocit hladu, přitom cítím že jsem plná, nevím jak to vysvětlit
už aby bylo toho 12.
![]()
Ahoj, zase nemůžu mít klid a objevilo se mi lehké špinění. Večer proběhlo krátké mazlení s přítelem a od rána je mi šíleně.
Je mi zle a špinim, jsem tak naštvaná. Sestra z caru mi sdělila, že se to stává a že s tím nic nenadělají, buď to bude v poho nebo o to přijdu.
Stalo se to někomu?
@Asky ja spinila 1odpo, pak nic tyden, po tydnu znovu, nic nebolelo, rano jsem vstala a proud krve
žádné mazlení neproběhlo, snad bude u tebe vše ok
@katka-365 a vše v pořádku?
Nemůžu říct že bych měla bolesti spíš tlaky a jsem z toho na větvi.
@Asky bohužel to právě dopadlo špatně
ted jsem po 1KET v 24tt
@Asky spinit muzes, pry to je kolem data MS normalni ❤️️ Drzim palce, at je vse ok.
@katka-365 to mě mrzí, doufala jsem že to dopadlo dobře. Ale špatnou zprávu vystřídala dobrá tedy 24tt už je půlka ![]()
@LBL děkuju, no já mám pcos. Bez léků téměř nemám ms. Teď vše stále hlídám a jen ležim
přemýšlela jsem zda nejít k Dr, ale nechci v době pandemie vypadat jak hysterka. ![]()
@Asky taky mám pcos, bez ms, ovu..ale všechny se určitě dočkáme dobrého konce ![]()
@katka-365 doufám, většina z holek už je dál, ale myslím, že všichni máme stejné starosti..achjoo
@Asky to tak nemužeš brát, my čekali 3,5r, někdo 8 a někdo třeba hned..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.