Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
30.8.20 09:59

@Sisres druhý den, už tam nic nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.8.20 10:11

Taky jsem to tak měla. Známka naděje a pak nic :oops: drž se a bojuj dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
30.8.20 10:14

@Asky to me mrzi :( my jsme vcera byli zkontrolovat miminko. Nebylo mi po ceste z dovolene dobre, pichal me spodek, trochu se mi tocila hlava, ale mimco si tam spokojene vegetilo. Ale lekla jsem se radne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 11:12

@Sisres nechápu to co se stalo. :nevim: pátek jsem celý proležela. Bolest břicha a zad, střídavě zimnice a horko :( a v sobotu ráno lepší, ale test negativní, pak jsme byly na oslavě, tam jsem nemohla dlouho sedět jako pobolívalo. :nevim: tak poslední test v pondělí a na krev se musím objednat. Ještě chci prodiskutovat s Dr divný výtok. Doufám, že to nebude zánět vejcovodu bo tak, na lpk jsem byla před 2 lety a vše v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 11:19

@LBL to chápu, člověk se stále hlídá. Ale věřím, že se bude držet. :srdce: brzy přijdou nějaké příznaky a to teprve budou nervy. ;) Hlavně být v klidu a žádné stresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
30.8.20 11:27

@Asky no, to uz mam za sebou 😂 zvracim tak 5krat denne 🤮 Uz se mi zda, ze to lehce ustupuje.
Jsem v 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.8.20 12:21

@Asky já jsem taky teď po posledním transferu nemohla pořádně sednout a budila se furt v noci na záchod břicho mě pobolivalo snad pořád :nevim: prý všechno v pořádku. Doktorovi jsem řekla že jsem měla pozitivní test ale pak krev negativní a on že se to tak prostě stává :zed: :zed: uvidíš co ještě krev. Možná i nějaká chřipka když zimnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.8.20 12:22

@LBL ty brdo 5 krát za den :zed: no to se mám na co těšit :mrgreen: teda jestli se někdy dockam vůbec :think: a jinak vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
30.8.20 12:42

@Sisres kazdy to ma Jinak, kamoska ani naznak…Jinak klepu, ze jsme oba v pohode. Ja moc nesnasim pachy, jsem jak cmuchaci pes…a celkove teda unava, silena a neustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 15:15

@LBL tyyjo tak to zvracející období přišlo brzo :lol: je dobře, že jste hlavně v cajku a prcek roste. :srdce: často říkají, že s druhým trimestrem se to trošku uklidní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 15:23

@Sisres jo, že by se nám to nechtělo nějak chytnou 8o toho se bojím nejvíc. Myslím, že těch samovolných potratů mám dost už z přirozených cyklů. Nejstarší došel do 6-7 týdnu bez jakýchkoliv léků.. dávám předposlední utz, než to šlo do háje. :zed: vše bylo v pořádku a najednou bez :srdce: a šlo to do háje.. a teď když nemůžu už ani otěhotnět, tak se bojím :( v přirozeném těhotenství je spousta pokusů, ale na ivf mám pouze 4. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.8.20 16:19

@Asky tak to mě mrzí :oops: to mi povídej o pokusech já už se v tom úplně topím :oops: jen furt doufám, že to štěstí se jednou posadí i na mě „na vás“ spoustu pokusu je ale jen pokud máš na to sílu dál bojovat :nevim: a o penězích ani nemluvě. Někdy mám chuť se na všechno vykašlat a smířit se, ale z toho vidím kočárek a už je to zas ve mě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 17:09

@Sisres člověk by to zkoušel stále dokola, ale finančně je to náročné už teď, natož bez pojišťovny 8o o psychice radši ani nemluvím, když se s tím ženská smíří, tak někdo v okolí vždy popíchne a je to zpět :roll: jako malé si přejeme velkou rodinu, ale časem člověk by byl rád za to jedno :oops: prostě ženská to má v sobě geneticky dané :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
30.8.20 19:16

@Asky no, hned paty den po IVF. Ja mela hodne vysokou hodnotu hcg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.8.20 23:31

@LBL páni, fakt jsi si jistá, že je jen jedno :lol: ale je to dobré, že rychle stoupá :kytka:
Taky jsem na jednu stranu doufala, když se mi udělalo zle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.