Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Taky jsem to tak měla. Známka naděje a pak nic
drž se a bojuj dál ![]()
@Asky to me mrzi
my jsme vcera byli zkontrolovat miminko. Nebylo mi po ceste z dovolene dobre, pichal me spodek, trochu se mi tocila hlava, ale mimco si tam spokojene vegetilo. Ale lekla jsem se radne…
@Sisres nechápu to co se stalo.
pátek jsem celý proležela. Bolest břicha a zad, střídavě zimnice a horko
a v sobotu ráno lepší, ale test negativní, pak jsme byly na oslavě, tam jsem nemohla dlouho sedět jako pobolívalo.
tak poslední test v pondělí a na krev se musím objednat. Ještě chci prodiskutovat s Dr divný výtok. Doufám, že to nebude zánět vejcovodu bo tak, na lpk jsem byla před 2 lety a vše v pořádku ![]()
@LBL to chápu, člověk se stále hlídá. Ale věřím, že se bude držet.
brzy přijdou nějaké příznaky a to teprve budou nervy.
Hlavně být v klidu a žádné stresy.
@Asky no, to uz mam za sebou 😂 zvracim tak 5krat denne 🤮 Uz se mi zda, ze to lehce ustupuje.
Jsem v 10tt.
@Asky já jsem taky teď po posledním transferu nemohla pořádně sednout a budila se furt v noci na záchod břicho mě pobolivalo snad pořád
prý všechno v pořádku. Doktorovi jsem řekla že jsem měla pozitivní test ale pak krev negativní a on že se to tak prostě stává
uvidíš co ještě krev. Možná i nějaká chřipka když zimnice ![]()
@LBL ty brdo 5 krát za den
no to se mám na co těšit
teda jestli se někdy dockam vůbec
a jinak vše v pořádku?
@Sisres kazdy to ma Jinak, kamoska ani naznak…Jinak klepu, ze jsme oba v pohode. Ja moc nesnasim pachy, jsem jak cmuchaci pes…a celkove teda unava, silena a neustala.
@LBL tyyjo tak to zvracející období přišlo brzo
je dobře, že jste hlavně v cajku a prcek roste.
často říkají, že s druhým trimestrem se to trošku uklidní ![]()
@Sisres jo, že by se nám to nechtělo nějak chytnou
toho se bojím nejvíc. Myslím, že těch samovolných potratů mám dost už z přirozených cyklů. Nejstarší došel do 6-7 týdnu bez jakýchkoliv léků.. dávám předposlední utz, než to šlo do háje.
vše bylo v pořádku a najednou bez
a šlo to do háje.. a teď když nemůžu už ani otěhotnět, tak se bojím
v přirozeném těhotenství je spousta pokusů, ale na ivf mám pouze 4. ![]()
@Asky tak to mě mrzí
to mi povídej o pokusech já už se v tom úplně topím
jen furt doufám, že to štěstí se jednou posadí i na mě „na vás“ spoustu pokusu je ale jen pokud máš na to sílu dál bojovat
a o penězích ani nemluvě. Někdy mám chuť se na všechno vykašlat a smířit se, ale z toho vidím kočárek a už je to zas ve mě ![]()
@Sisres člověk by to zkoušel stále dokola, ale finančně je to náročné už teď, natož bez pojišťovny
o psychice radši ani nemluvím, když se s tím ženská smíří, tak někdo v okolí vždy popíchne a je to zpět
jako malé si přejeme velkou rodinu, ale časem člověk by byl rád za to jedno
prostě ženská to má v sobě geneticky dané ![]()
@Asky no, hned paty den po IVF. Ja mela hodne vysokou hodnotu hcg…
@LBL páni, fakt jsi si jistá, že je jen jedno
ale je to dobré, že rychle stoupá ![]()
Taky jsem na jednu stranu doufala, když se mi udělalo zle ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.