Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
20.7.20 12:20

@Sisres Držím moc palečky. :srdce: Jestli jsi nedočkavá, což jsi, to je normální :D, klidně zkus. Jak máš starou dceru? Pro mě je tohle první těhu, tak se fakt modlim, aby vše šlo, jak má = ještě 8 měsíců nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.7.20 12:22

@Pavluja jinak já jen doufala, že když je to 6 denní blastocysta, tak už by mohlo jít vidět něco dřív :( :think: zítra bych to mohla zkusit z rána a ne podvečer :roll: jediné co, tak se tomu snažím trochu pomoct aspoň vitamíny, moje máma musela při mě brát železo. A mě na imuno zjistili nedostatek tak už do sebe sypu listovku a železo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 12:28

@Asky fakt těžko říct, ale u tebe to opravdu vypadá, že uvolňuješ hcg do moči pomaleji…byly i ženské s negat. testy a pozitivní krví.. zkus to nezkoumat, stejně to nijak nevykoumáš..zajdi si třeba na dortíka nebo si udělej nějakou radost, rychleji to uteče 🤗 Myslim, že je dobrý znamení, že tě nebolí břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 12:29

@Asky a jo, super, listovka a železo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.7.20 12:56

@Pavluja kdybych nedělala na směny asi bych se radši rozptýlila v práci :D teď jediné s tím břichem, tak tvrdost a napohmat pobolí, ale může to dělat i sliznice a teda ještě teplota na spodku, takovou jsem nenaměřila ani při ovu :lol:
Jinak i v caru mi říkali, test za dva týdny a i když bude negativní, tak ještě na krev, že tomu až pak budou stopro věřit 8)

Jsem magor ale už po 6 letech (8bez antikoncepce) jsem se smířila, že děti nebudou a to ivf je taková poslední naděje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.7.20 13:02

@Pavluja bude ji 10 let měla jsem ji přirozeně. Teď se snažíme 5 let a nic :roll: jelikož jsem po operaci a jinak než po Ivf to nepůjde tak bojujem a bojujem :hug: snad se taky dočkáme // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.7.20 13:19

Ahojky, tak tu čtu samé pozitivní zprávy, všem gratuluji a ostatním držím palečky při testování :) já chtěla dnes testovat, 11cty den, ale včera jsem to dostala, takže druhý pokus opět neúspěšný a nic zamraženo :zed: :( Takže si dám měsíc volno, aspoň si užiju dovolenou, a pak celý kolotoč odznova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 13:54

@Asky já zas dělám v cestovnim ruchu a teď s tim Covidem je to u nás s prací dost špatný..naše ck totiž vozí cizince sem k nám…tak já práci zkrátka aktuálně téměř nemám a jsem doma…to to holt utíká pomalu, takže to znám. Teplotu jsem teď neměřila, zvyšuje jí i utrogestan…ale je fakt, že minule jsem změřila, když jsem začala špinit a teplota i přes utrouš klesla a bylo vymalováno :? Nejsi magor, prostě máš strach, to tady asi prožíváme každá. Přeješ si miminko a čekáš dlouho, naprosto ti rozumím. Věřím, že to klapne. :srdce: IVF je neskutečný pokrok a za pár let to možná bude nezbytnost. Přeju ti, aby to vyšlo už teď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 13:57

@Sisres tak to už je velká slečna a bude ti pomáhat :potlesk: Věřím, že to vyjde. :hug: IVF pomohlo spoustě párům a ty máš velké šance, když už máš dítě přirozeně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 14:01

@sharkac ahoj, tak to mě moc mrzí 😞 Nevzdávej to, jednou se zadaří. Určitě! Přeju hodně sil. :hug: A test si udělej. Spousta žen krvácela a těhotné byly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 14:46

Holky, tak 13. den po KET 5-denni blasty HCG 399. :srdce: Na jednu stranu jsem v tabulkových hodnotách, na druhou stranu spousta holek mělo kolem 1000 i víc. Tak trochu se bojim, zda to neni málo. No, zajdu asi ve čt. znovu. To jsou nervy, uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.7.20 15:05

@sharkac to mě mrzí :( snad dovolená pomůže nabrat spoustu sil a energie aby to co nejdříve vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.7.20 15:07

@Pavluja a já myslela, že už je vyhráno :oops: úplně nevím co znamenají ty hcg tabulky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
20.7.20 15:23

@Asky mělo by to být v normě, prý v CAR berou jako dobré 100-200 ten 14. den po transferu, ale já myslím, že to už je fakt hraniční. Vyhráno není, pořád něco..//čárky, pak ať sílí, pak ať roste hcg, pak srdíčko…no samé nervíky, no. Já těm tabulkám taky nerozumim, jsou tam velké rozptyly. Musím věřit, že se to bude zdvojnásobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.7.20 15:32

@Pavluja tak 399 13. Dní po není nejmíň.
Mě s těmi dalšími fázemi trochu uklidnili v caru. Po té co z oplodněných 9 zbyly jen 2, že možná je to důvod proč to zatím nevyšlo, tak to beru tak, že jsou to ty 2 nejsilnější co by mohly mít šanci. Asi jsem naivka :oops: a to těch raných potratů pár bylo a jen ten jeden došel do cca 7+2tt 8o ale to jsem po rozchodu stresovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.