Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
15.7.20 08:36

@Sisres rozhodně spodem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.7.20 12:51

@Asky no prave, ze ja jsem uplny nativ…neberu vubec nic! Jenom jsem ted dostala po te ovulaci gynprodyl 0-0-1. Asi je to neco jako utros? Netusim. No uz se to blizi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
15.7.20 17:21

Holky, Tak mam u sebe 5denni lehce hatchujici blastocystu. A 5 dalsich u ledu ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.7.20 22:36

@LBL tak to je krásné :srdce: držím pěsti. Ja si jdu pro svého bojovnícka v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 10:03

Zdravím děvčata, mohu se přidat k vám?
Jsem nováček a moc ještě neznám všechny ty pojmy :D
Zítra mě čeká odebrání vajíček…mám tedy strašně moc vajíček, podle posledního ultrazvuku včera tak 30-40 na každé straně, takže vajíčka jen odeberou a na vložení půjdu až příští cyklus až se mi tělo uklidní… Už se těším až to budu mít všechno za sebou, jsem celá nafouklá, bolavá a unavená…
Začínám se zítřka trochu bát…
Jinak abych se představila, je mi 28let a jednoho syna už mám z předešlého vztahu, nynější přítel je po rakovině, takže neplodný, ale spermiky má zdravé zamrazene ještě před léčbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.7.20 10:35

Ahoj statečné bojovnice. Take se pridávám. Moc tomu jeste nerozumím. Vcera na prvním pohovoru a kontrole. Zrovna probihajici oboustranna ovulace. Ale u nas doma chlap stoji za houby. Spermiky dobry, ale ma problemy s erekci. Takze stejne nic nebylo.Pry je zdravi a ma to v hlavě. Je mi 38 let tak a pry zdrava, ovulace ok, ale uz nechci čekat. Tak se hold musim obetovat já. Jsou nějake vedlejší účinky umeleho oplodneni? Jdeme na icsi a picsi. Nevim co ty zkratky znamenaji, vysvetlil mi jen postup. Jako treba vetsi riziko vady plodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
16.7.20 10:37

@Kopretinka8 take preju hodne stesti ❤️️ At se nam chytnou ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 14:46

@Sisres mě je právě tak všelijak, 2 dny po ket jsem vesměs prospala, je možný že psychika pracuje a jsem ráda, že to mám za sebou, onen první pokus :lol:
Jinak s tím utroušem před KET jsem ho polykala, lékařka se mě na to ptala, zda nejsem po něm unavená, že lepší je spodem. Jenže mě je to nepříjemný :( ale jelikož mi do lékařské zprávy napsala po 8h spodem, tak jedem spodem :oops: co by ženská pro to neudělala :D
Plus ten estrofem, listovku a železo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 14:49

@Kopretinka8 asi jsme každý individuál :mrgreen: aspoň nemusíš mít 3 budíky po 8h na braní léků :lol: už se ti to blíží, jen dva dny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 15:04

@zuzis8 bohužel profi nevysvětlím ale aspoň lajcky. ICSI je zavedení spermie přímo do vajíčka. PICSI je zavedení té nejzralejší spermie do vajíčka(poznají pomocí hyaluronanu), je to taková vylepšená metoda icsi. Víc k pročtení zde: https://fertility-ivf.eu/

My kvůli špatnému spermiogramu máme za sebou icsi. Většinou tyto metody se všeobecně používají při snížené kvalitě spermií bo embryí.

Rizika vady plodu doufám, že ne. Radši bych to ani moc neštudovala, člověk se zbytečně vyplaší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.7.20 15:14

@Asky ahojky já dva dny taky prospala :lol: trochu mě pobolíva břicho tak nevím. Jinak beru ty samé léky co ty :lol: drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.7.20 15:16
@Asky píše:
@zuzis8 bohužel profi nevysvětlím ale aspoň lajcky. ICSI je zavedení spermie přímo do vajíčka. PICSI je zavedení té nejzralejší spermie do vajíčka(poznají pomocí hyaluronanu), je to taková vylepšená metoda icsi. Víc k pročtení zde: https://fertility-ivf.eu/

My kvůli špatnému spermiogramu máme za sebou icsi. Většinou tyto metody se všeobecně používají při snížené kvalitě spermií bo embryí.

Rizika vady plodu doufám, že ne. Radši bych to ani moc neštudovala, člověk se zbytečně vyplaší. :nevim:

Aha. No mě v ceniku zaskrtl icsi i picsi. Partner spermiogram ma ok. Ja jsem snad taky ok. Tak nevim. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 19:44

@Sisres aspoň vím, že v tom nejsem sama :lol: taky se drž a za pár dní víš jak, jen ty dvě potvory tam // mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.20 19:50

@zuzis8 to je divný, když jste ok. :nevim: zas ve 38 letech ti tam nasypat takhle drahý metody. Pozor aby to taky nebyl nějaký rejžunk na peněženku. 8o rozhodně být tebou bych chtěla vědět důvod. :think: jestli jste ok, mělo by stačit klasické ivf :nevim: popř. metody co si navolíš tak nějak pro sychr. Ty už jsi samoplátce viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.7.20 21:36

Ahoj holky, mohu se přidat? Jsem sice už devátý den po KET, ale přítel na táboře a mně už z toho samotný trochu hrabe. I když on na tyto diskuze stejně není, takže mezi ženami mi bude líp :wink: K utrogestanu, já ho polykám, špatně mi po něm není a to zavádění jsem snášela hůř. Každá doktorka mi řekla něco jiného. Je to můj pátý transfer a až tento vypadá, že vyšel. :lol: od 6. dne byl fakt slaboulinký duch a teď už silnější. Tak se bojím, aby se mimi vyvíjelo a test sílil i nadále. Doteď jsem nikdy pozitivní test neměla, tak se fuet chodim koukat, jestli ta druhá čárka nezmizela. Prostě blbnu, no. Potřebovala jsem se asi trochu vypovídat, tak se omlouvám za román. Všem vám přeju moc moc štěstí a brzy tu druhou vytouženou čárku na testu. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.