Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
4.7.20 20:57

@Sidien Ahoj, tak to mě mrzí, vím jaké to je (už mám jeden ET neúspěšný za sebou😒).
Odběr tedy děs - i přestože jsem měla nižší dávky a jiný stimulační lék, tak z toho bylo 32 oocytu :zed: Takže je mi fest zle a je možný, že transfer, který je zatím naplánovaný na čtvrtek, ani nebude, pač mám naběhnuto na hyperstimulacni syndrom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.7.20 22:08

@Sidien Ach jo, to mě moc mrzí. Takové zklamání to musí být. Zůstaly ti ještě nějaké mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.7.20 22:09
@sharkac píše:
@Sidien Ahoj, tak to mě mrzí, vím jaké to je (už mám jeden ET neúspěšný za sebou😒).
Odběr tedy děs - i přestože jsem měla nižší dávky a jiný stimulační lék, tak z toho bylo 32 oocytu :zed: Takže je mi fest zle a je možný, že transfer, který je zatím naplánovaný na čtvrtek, ani nebude, pač mám naběhnuto na hyperstimulacni syndrom…

Ahoj, to tě teda nastimulovali hodně. Dostala jsi na místě kapačku? Nebo to zatím zvládáš doma bez léků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.7.20 19:21

@bella bamba Dali mi kapačku. Ale doma už jsem si zatím nic nevzala. Dnes mi volali ze máme 18 oplodnených vajíček a ptali se jak mi je. A protože mi přijde, že se to spíše horší, tak půjdu zítra ráno asi na kontrolu a transfer necháme na jindy. :nevim:
Asi prasknu :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.7.20 20:44

ET 2 pokus konec července

Ahojda holky, čeká tady někoho ET na konci července? Už sr nemůžu dočkat :P :)

Jen bych se chtela zeptat zda pri prvním neúspěšném, Vam doktor navrhoval změnu, léků /délku stimulace, nebo prostě něco co by tomu mohlo pomoct? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
5.7.20 21:51

Ahoj holky :mavam: příští týden mě čeká Ket. Je to moje 2 Ivf. Už se moc těším a zároveň bojím :srdce: někdo kdo bude bojovat semnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.7.20 23:00

@Mik.Martina @Sisres ahoj holky příští tyden jdu na kontrolu pred KET, kde se dozvim priblizne datum…vidim to na cca 20.7. :) tak muzeme bojovat spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.7.20 23:41

@Kopretinka8 taky jdu příští týden na kontrolu před KET, jsem zvědavá jak to dopadne. Bude to náš první pokus. ET jsme zmeškali kvůli dlouhé stimulaci. Tak na nás čekají dvě mraženky jen. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.7.20 14:11

@Asky jsem na tom uplne stejne! Ja ET nemela kvuli genetickemu testovani embryí a ze 7 mrazáčků se nám vrátila zdravá pouze 2 embryjka. Takže jdu taky na první KET a taky mam 2 bojovníky. Zavádět budeme jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.7.20 12:02

Ahoj holky, snad nevadí, že se přidávám. Ja si jdu příští týden pro injekce a začnu snad píchat 19.cervence..Mam dost nerva z toho, jak to budu snášet.. Snažíme se 3 roky, tak snad už se na nás usměje štěstí alespoň takovouto cestou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.7.20 12:05

@Kl.ad injekce jsou fajn, jen je pak otázka jak na to zareaguje tělo :P :) Ale vse se dá zvládnout.

Držím pěsti, určitě se na Vás usměje štěstí. Tak jako na každou z nas. Jen musime verit :hug: :kytka:

A jaky ne u Vas problem? :roll: A kolik ti je let, zda to neni tajné. Kdyztak sz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.7.20 12:24
@Kl.ad píše:
Ahoj holky, snad nevadí, že se přidávám. Ja si jdu příští týden pro injekce a začnu snad píchat 19.cervence..Mam dost nerva z toho, jak to budu snášet.. Snažíme se 3 roky, tak snad už se na nás usměje štěstí alespoň takovouto cestou..

Vítej v klubu :) Injekcí se vůbec neboj, zkus během stimulace hodně pít čistou vodu a aspoň trochu se hýbat a bude to dobrý. Já jsem s tímhle přístupem stimulaci zvládala úplně bez problému a až den před odběrem po ovitrelle mě trochu bolelo břicho, jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.7.20 12:27

@Mik.Martina díky moc.. 🙂U nás žádný problém nenašli.. Prostě se jen nedaří.. Jinak je mi 27,manzelovi 28..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.7.20 12:32

@bella bamba děkuji za uklidneni:-) Vzala jsem si během stimulace dovolenou.. Kdyby byl náhodou nějaký problém.. Ale nervy opravdu pracuji.. Tajim to nadřízenýmu, do toho řeším, kdy jít na test na covid.. Asi to moc prožívám 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.7.20 12:40

Holky, do jakyho chodíte centra? Já do IVF Cube v Praze.. Akorát jsem trochu zklamaná, protože mi poslední dobou přijdou dost nepříjemný.. Už jsme jedno centrum měnili, takže to chci dotáhnout do konce a překousnout to.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.