Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak včera volali, ze se oplodnilo 8 z 10, tak snad budou držet ❤️️
Ahojda, tak to je super, že tu je někdo, kdo bude stimulovat ve stejnou dobu:-) A do jakeho centra chodis??Jestli se muzu zeptat,??:)
@Kl.ad
Jo je to na jednu stranu fajn, ze je nas v tom vice a muzeme se podporovat navzajem ![]()
My jsme u Repromedy, co ty?
@Kopretinka8 tak už mám po ket, byla to rychlovka a už jen čekat.
Snad už víš taky termín ať můžeš semnou počítat dny
![]()
Chtěla jsem napsat dříve, ale měli jsme nějaký krušnější víkend ![]()
Holky, tak jsem dneska po kontrole a jsem zmatena trosku. Minuly cyklus jsem dostala pred ovulaci ovitrell a podle toho se planoval KET. Dneska jsem prisla 13 DC a prej ovulace uz probehla. Jenomze ja podle pocitu si myslim, ze jsem mela ovulaci dneska rano pred kontrolou. Tak doktorka teda nebyla nadsena, ale prej kdyz si sem jista, tak ze mi teda dneska napise den ovu a na transfer jdu uz 18.7. v sobotu. Na jednu stranu jsem stastna, ze konecne vim termin, ale nadruhou mam strach, ze se to nestihlo pohlidat. Mate nekdo podobnou zkusenost??? Ted nad tim furt premyslim
ale jinak teda 18.7. Sobotaaaaaa ![]()
Tak Ja mam ET ve stredu, zatim se nam drzi 8 z 8, ale uvidime, ktera to jeste zvladnou do toho 5.dne
@Asky Jeeee tak jsem zvedava :smiling_face_with3_hearts: ja mam nakonec v sobotu. Tak se zachvilku k tobě pridam 😘
Holky dneska je den D
mám Ket pocity šílené čekání na test je neskutečně dlouhý. Přeji všem ať najdou //
![]()
@Kopretinka8 tak to je super
jinak s tou ovu je to zajímavé. Tedy pro mě, jelikož já ovu mít nemohla jinak by mi to překazilo vše. Asi u mě je to jiné.
Tak či tak, držím ti palce ať se vše vydaří.
Jinak co bereš za hormony? Já estrofem 1-1-1 a týden před KET + utrogestan 2-2-2.
@Sisres tak to přeji za dva týdny krásné //.
jinak jak ti je po zavedení? Nevím jestli mi z toho hrabe, ale cítím se divně a hubu si zíváním můžu urvat
asi jsem magor ![]()
@Asky pobolívá mě břicho a jsem taky unavená ale u mě to bude asi tím, že jsem po dlouhé době doma ![]()
Holky která berete utrogestan jak zavadíte po Ket? Spodem nebo vrchem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.