Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yogina ahojky už vím termín 14.7 v út
jeee tak to se budem podporovat všechny
![]()
@Sisres
Tak super
Já jdu na kontrolu v pátek a jestli bude vše v pořádku, tak snad od soboty začnu brát Utrogestan a ve středu (15.7.) by snad mohl být KET. Ale uvidíme, nechci předbíhat nebo něco zakřiknout
Doufám, že bude vše OK.
@Kopretinka8 a už máš termín? Nám to asi tento měsíc neklapne, uvidíme ve čtvrtek z krve.
![]()
@Asky Nene termjnek dostanu v pondeli podle kontroly. Doufam, ze na kontrole bude vsechno dobre. A co je za problen s krvi? Nam v CAR krev vubec neberou pred KET
Ahoj děvčata,
ráno mi volali z CARu, že se oplodnilo 9 vajíček. To byla ta nejkrásnější zpráva takhle po ránu
Příště budou volat až v sobotu, kolik jich budou mrazit a posílat na PGD. To jsou nervy!
@Mik.Martina Nás čeká ET okolo 21.-22.07. Ale uvidíme ![]()
Dnes jsem 5DC (= 4. den stimulace), v sobotu jdu na kontrolní ultrazvuk (8DC; 7. den stimulace), tak jsem zvědavá s jakou přijdeme.
@majdulacek držím pěsti
, me pri první kontrole rekla, ze tam skoro zadny folikul není diky cyste. Takze jsem to obrecela, ale nakonec 3 krásná vajicka získaly.
![]()
@Mik.Martina Tak paráda
Já doufám, že se tam u mě vůbec něco děje
trochu mě občas „táhne“ podbřišek, ale jinak nic
V noci jsem teda měla návaly horka, zimy a pořád dokola. Tak se necháme překvapit, co v sobotu uvidíme ![]()
@Kopretinka8 no já mám PCOS a jak mi vyprázdnili komplet vaječníky, tak na utz jsi doktorka není jistá zda vidí cystu nebo dozrálé vajíčko na ovu. Jakmile bych teď sama ovulovala, nejsou schopni mi nastavit cyklus pro zavedení. Tak mi odebrala krev aby se ujistila. Ale jestliže je tam vajíčko na ovulaci, tak ket až další cyklus.
Přičemž si stejně myslím, že i s klasickou ovu mám utrum kvůli estrofemu a nově nasazenému utrogestanu. ![]()
Držím palce ať kontrola dopadne dobře
a hlavně máš už termín, my se dozvíme ve čtvrtek jestli ket bude podle té krve.
@majdulacek ja taky žádné moc změny nepocitovala
.az ke konci, ale to přisuzuji cyste ![]()
@Asky jo takhle, tak to mas pekne komplikovane. Tak ja drzim pesticky, at ve ctvrtek slysis, jen ty nejlepsi zpravy
urcite dej vedet ![]()
Dobré ráno ženy, tak já mířím na kontrolu a jelikož se už po těch několika protrpěných dnech po opu cítím líp a břicho splasklo, tak snad bude i ET ☺️️ měla jsem 18 oplodnených vajíček, ale nevím, kolik jich do dnes vydrželo.
A prosím, kolik jste platili za zanražení zbylých embryí? Nemůžu najít ceník centra a chci se na to psychicky připravit, aby mě to tam nepolozilo 😂
@sharkac ahojky gratuluji ke krásnému výsledků. Já myslím, že kolem 1 tis jedno ale nejsem si jistá. Mě tenkrát z 17 zbyli 4 krásné a teď z 12 mám 6 ale mám celkovou cenu i s genetikou. Už to ráji ani nepočítám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.