Ivf červen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
23.6.20 21:02
@bella bamba píše:
Ahoj, moc díky za slova podpory. I tobě držím palce, aby vše dobře dopadlo. Určitě z těch 3 vajíček bude minimálně jedno krásné miminko :kytka:

@bella bamba Děkuji za podporu. :* Jak jsi na tom Ty, už jsi začala se stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
24.6.20 10:25

@Sidien Pořád čekám na MS, snad v pátek nebo sobotu. Ještě nikdy jsem se na ni tolik netěšila :lol:
Co ET dnes? Jak vše proběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
24.6.20 14:09

Ahoj holky,
tak konečně mám doma protokol na další cyklus. Máme 2DC 1injekci Elonva 150 a pripichavat začínáme pak až od 7DC. Plus orgalutran od 7DC.
Mate některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
24.6.20 16:41

Ahoj holky, chci se zeptat kdo má zkusenosti s inseminaci. Dneska štíplo něco přítele neví jestli to bylo klíště nebo něco jiného ale má nateklou nohu a bolí ho zítra jde k doktorce, boji se, ze bude brát antibiotika. Může se to dělat při antibiotikach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.20 07:00

@Sidien tak držím palce ať se vše vydaří a prcek se drží :kytka:
Nejdu ve čtvrtek, kvůli té dlouhé stimulaci mě ET mine. Ve čtvrtek, tedy dnes, zjistím jen výsledky, zda půjde něco do mrazáku. Ale s tím, že jsem to včera dostala, doufám že kdyby něco vydrželo, tak půjdeme za 2 týdny na KET. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 08:07

Ahojky holky jsem dnes 10den po Et 3 dny uz maličko spinim a na krev jdu až v pondělí… :zed: jinak jsem stimulovala gonal, cetrotide, ovitrelle a teď beru utrogestan a ten se mnou pěkně clouma :,(

• Citovat
  • Upravit
28
25.6.20 15:38

@bella bamba
To věřím, to čekání se neuvěřitelně vleče :) Ale snad už se brzy dočkáš. ;) ET proběhl v pořádku, oproti všem těm předchozím věcem (stimulace, OPU) je to opravdu docela pohodová záležitost. 8) Celý ten zákrok trval jen pár minutek a nebylo skoro nic cítit. Pak asi 3/4 hodiny odpočívání a jeli jsme domů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.6.20 15:47

@Asky
Moc děkuji. :srdce: Nakonec mám jedno embryo u sebe (aspoň doufám, že tam ještě je :) :roll: ) a druhé zamrazili. To 3. se přestalo vyvíjet, bylo trošku opožděné už od začátku.
Doufám, že ses dnes dozvěděla jen příjemné zprávy a KETu nestojí nic v cestě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.20 19:37

@Koika.ahoj my máme nejblíže Jihlavu takže jezdíme do sanusu. A vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.20 19:45

@cesto můžu se te prosimtě zeptat jaký byl ten přenos? Dostali se k tobě v pohodě. Já jsem z toho celá špatná. U mě to vzdal a poslali mě do špitálu. Jinak moc držím pěsti ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.6.20 21:09

@Sidien nuu veselé, jsme na tom podobně s počty :mrgreen: z 9 oplodněných jen 2 došly 6 dne jako blastocysty. :( Shodou náhod jsem to dřív dostala, tak jsem objednaná 7.7. na kontrolu. Teď beru estrofem a uvidí se co mi pak řeknou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.6.20 06:47
@Anius píše:
@cesto můžu se te prosimtě zeptat jaký byl ten přenos? Dostali se k tobě v pohodě. Já jsem z toho celá špatná. U mě to vzdal a poslali mě do špitálu. Jinak moc držím pěsti ať to vyjde :)

Ahoj, muj transfer je vždy ok, ale problém je že se pak embryo nechytne. Testovat mám tuším až 2.7. a už tak čtvrtý den mě bolí v podbřišku, takže denně očekávám že to dostanu.
Kamarádka má problém s transferem vždy a až ted snad po 10ti pokusech ji řekli že má zřejmě deformovanou dělohu, takže až teď ji posílají na nějaké speciální vyšetření.
Co řekli tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.6.20 20:57

@cesto
Tak budu držet palečky třeba je to uhnizdovani. treba se to teď povede. Třeba ani ms nepřijde. Jakože má problém ta kamarádka při tom transferu že to tam nejde? nebo že to neudrží? Až po 10 to je strašně dlouho my přijde, takhle ji trápit chuderu.
Já mám prý problém že mám moc silné stěny na čípku. Doktor se tam nemůže dostat katetrem. Tak mě posílají zase do špitálu na roztažení ale primář na gynde mi řekl že je to zbytečně že se čípek pak jizvy. Takže teď nevím co mám dělat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.7.20 07:45

Zdravím, tak jak to vypadá s vámi, co už máte ET za sebou? Nějaké dobré zprávy? ☺️️
Já teď čekám v čekárně, v 8h jdu na OPU 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.7.20 16:01
@sharkac píše:
Zdravím, tak jak to vypadá s vámi, co už máte ET za sebou? Nějaké dobré zprávy? ☺️️
Já teď čekám v čekárně, v 8h jdu na OPU 🙈

Ahojky, doufám, že se nějaká dobrá zpráva objeví, ale bohužel ne ode mě. Včera (9. den po ET) přišlo krvácení a dnes už v plné síle pokračuje. :roll:
Jak se cítíš po OPU? A jak to vůbec dopadlo?? Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.