Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eliška026 Ahoj, já bych zavolala, ať ti řeknou v CARu. To budeš mít hned jasno. Hodně štěstí ![]()
@Eliška026 ja to dostala taky celke. Brzy po punkci 23DC. A urcite si zavolej a objednej si kontrolu podle MS.
Ahoj holky, nezbyly některé z Vás po úspěšném IVF léky? Mám už vycerpany pokusy na pojišťovnu, hodil by se mi Gonal, Decapeptyl nebo Diphereline a Menopur
Jsem z Prahy.
Ahoj holky, tak maly update od nas ❤️️ Carka se zda, ze sili a snad I krasne ❤️️🤞🏻 Co vy?
@Pavluja snad je to na dobre ceste ❤️️ Kdyz porovnavam ob den, tak jsou to radne skoky…ale clovek je porad nohama na zemi
@LBL úplná nádhera, fakt 👍
U mě to tak pěkné nebylo. Furt jsem si řikala, že asi zrovna ty moje testy mají málo barviva..a tak jsem testila každý den, abych se ujistila, že to tam furt je. Ob den ale trochu ty rozdíly vidět byly. Teď 14. a dnešní 16. den už je to stejný. Už testovat nebudu, nemá to už smysl. Ale je to divný pocit, nemít možnost si ověřit, jak roste…chodit ob den na krev by už bylo praštěný a taky pěkně drahý
Na krev asi zajdu ještě zítra, abych viděla, zda se od pondělí hodnota správně zvedá a pak až ultrazvuk. Uff, hrozný to čekání ![]()
Přikládám to moje testovací šílenství ![]()
@katy3011 ahojky mě nikdy nic nezbylo doktor mi to vždy vypočítal tak ať mi to vyjde přesně. Jinak ti držím palce při dalších pokusech ![]()
@Pavluja no, Presne. Ale mne taky prijde, ze ti silily krasne…tesim se na nejakou poradnou carku.
@LBL ze začátku byly dost slabé..i když ono jak to zaschlo, tak to bylo hůř vidět…neboj, brzy se dočkáš, ty jí budeš mít dřív, už teď máš hezké čárky ![]()
@Sisres díky, jsi hodná
taky na tebe i ostatní myslím a čekám na vaše dobré zprávy
Jak ti je?
Ahoj holky..tak já jsem pěkně v loji:-D Měla jsem začít stimulovat o víkendu 18.7. a pořád jsem to nedostala. MS se mi zpozdila jen jednou v životě asi před 5 lety…Doma už čekají v ledničce injekce a já nevím, co bude… Test negativní, bolí mě břicho…Stalo se to některé z Vás? Možná nervy…Když nic nebude, v pondělí zavolám do CARU.. ![]()
@Kl.ad naložila bych se po břicho do horké vany, co sneseš a červené víno ![]()
Horkou vanu dávám každý večer. Ale to červené víno zkusím.
Děkuju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.