Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evenka píše:
@pcd tech poslednich par dnu utece jako voda.
No ted jsem si vsimla, ze uz jsi testovala. Velke gratulace. ![]()
@aliko držím Ti palce, aby adopce dopadla dobře a dočkali jste se co nejrychleji miminka které vás bude milovat a vy jeho taktéž ![]()
Blahopřeji novým těhulkám, držím palce čekajícím na //čárky a obdivuji pozitivní náladu u těch, kterým to teď nevyšlo… Držte se všechny, jsme v tom spolu ![]()
@Myška87 nechceme čekat, takže jdeme do toho hned. Pokud by to nevyšlo, tak bude aspoň čas na imuno a genetiku před dalším pokusem.
@kat kat píše:
Já myslím, že v této diskusi je procento úspěchu tak 10%a my co jedem dál budem muset založit diskusi novou s názvem „IVF nový pokus léto/podzim 2015“
Jsme trochu slabsi skupina, ale holky uz vyrovnavaji skore! Jeste zbyva Ginus, Ecka, ted se bude blizit transfer Aguti, Veny…a dalsich
KET, pokud drobci preziji, planuji na podzim. Dalsi zklamani v rade bych asi zvladala hur
prazdniny v praci, bude zase plno a nebude cas smutnit! Jeste uvazuji nad Mojzisovou…at pro to jeste neco udelam ![]()
@aliko pokud si dobře vzpomínám, tak žádost už máte podanou, že?
Držím moc palce ať se dočkáte co nejdřív
![]()
@aguti @Ginuš díky holky. ![]()
@aguti jj. Do konce roku bychom mohli mít administrativu hotovou a pak už „jen“ čekat.
@aliko Držím moc palce, ať adopce klapne co nejdřív a moc vám fandím!! Znamená to, že už mezi nás nebudeš chodit…? Aspoň zprávu bys mohla podat, jak se vám to vyvíjí… ![]()
@aliko četla jsem u nějaké holčiny tady na miminu v podpisu, že se nad dočkali do půl roka - přeji Ti, aby jste taky měli takové štěstí ![]()
@aliko: včera jsem procitala diskuzi adopce(od zacatku, myslim rok2012), zatim jenom planujem a uprimne, kdyz jsem si cetla, co jste resily, tak se mi ulevilo. Adopce je pry drsna, sikanuji te dotazy, kontroluji, sprtaji se v tve dusi aj. Kdyz jsem si ty prispevky cetla, pochopila jsem, ze pro ty, co chteji, to neni tak zle a da se to zvladnout. Preji ti, at uz brzy bobiska dostanete! Cist stastne adoptivni maminky, ze by do toho sly znovu, ze je to uzasny pocit je pro nas vahajici prinosem a moc vam preji, at uz si to brzy zazijete! ![]()
@aguti:
moc ti fandim, ani bys neverila
ja budu v nadeji pozdeji ![]()