Ivf květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
22.4.20 13:22
@Ajkule píše:
@kveta112 A brali ti před IVF a během stimulace krev? Díky tomu můžou nastavit stimulaci. Jak jsem tak četla, tak spousta center to nedělá a střílí od boku. A pak je spousta nešťastných, že mají malo. Ono mít pak zase hodně taky není ideální. Většinou jsou pak velký ztráty, protože jsou vajíčka nekvalitní, nebo nedazraji. Myslím že tak 12 až 15 je asi ideální.

Bohužel krev nebrali.

• Citovat
  • Upravit
116
22.4.20 15:17

Ahoj holky, tak se přidávám do party, snad se na nás v máji usměje už konečně štěstí :srdce:
Na začátku května začínám stimulovat na 1. IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
22.4.20 15:31
@Werushk píše:
Ahoj holky, tak se přidávám do party, snad se na nás v máji usměje už konečně štěstí :srdce:
Na začátku května začínám stimulovat na 1. IVF.

Určitě to bude úspěšne. A kolik ti je? A děti už máš?

• Citovat
  • Upravit
2035
22.4.20 15:36

@kveta112 A to je přesně ono. Tohle mě fakt štve, člověk za to platí spousty peněz, je plný naděje, tak by to aspoň mohli udělat pořádně a ne způsobem pokus-omyl.
My jsme si s partnerem teda dupli a nadiktovali jsme si co všechno chceme, když už to platíme. Paní doktorka ani nijak neodporovala. Sice jsme si počkali na výsledky genetiky, ale vůbec toho nelituji. My jsme ji teda řekli, že jsme si neco nečetli a chceme proto maximum a jestli nám potvrdí nebo vyvrati jestli jsou různá vyšetření potřeba. Ne že by jsme tam vtrhli a začali si diktovat co chceme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 15:37

@Werushk Ahoj vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 15:45

@Ajkule děkuji :kytka:

@kveta112 je mi čerstvých 30, snažíme se přesně rok a zatím bez úspěchu, manžel má špatný spermiogram :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 15:54

@Werushk takže jste nezkoušeli ani IUI kvůli spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 16:16

@Ajkule jednou nám ho odvolali přímo v ten den kvůli výsledkům spermia, že to nemá ani smysl a podruhé jsme si ho vyprosili s šancí více než minimální a podle toho to taky dopadlo :zed: u nás IUI zbytečné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 16:23

Ahoj holky taky se přidávám ;) čeká nás v květnu první IVF, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 16:35

@Werushk tak to je pro vás IVF určitě lepší. A doporučili manželovi aspoň nějakou léčbu nebo je to nějaké nezvratné poškození. Třeba můj partner prodělal v dospělosti priusnice, tak jsme se dost báli, aby to vůbec šlo. A měl přitom oboustranný zánět varlat, ale kupodivu vcelku dobrý. Nemá ho teda nějaký super, ale žádná tragédie. Tak si připlatíte za PICSI, myslím že vám ho určitě doporučí. A nebo jsou i jiný metody. A určitě to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 16:36

@medgirl : ahoj vitej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 17:04

@Ajkule snad máš pravdu, buď PICS nebo MACS, úplně se v tom nevyznám. Celkově špatný - malé množství, méně pohyblivé a špatná morfologie, ale na IVF prý bohatě stačí, tam jsou schopni najít to málo zdravých, naštěstí :dance: ale to tady asi všichni ví…
Ty už máš stimulaci za sebou? Pokud ano, popíšeš mi trošku průbě, čím si stimulovala, jakou dávkou, jak ti bylo a tak?
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.4.20 17:29

@Werushk vítej.
Tak jsme na tom podobně. Přítel špatný spermiogram, já za chvilku 29. A taky se snazime přes rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 17:34

@Evi91 to jsme na tom opravdu podobně, ty už máš ale stimulaci za sebou, viď? Jak to probíhalo a čím si stimulovala, mám z toho trošku strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 17:38

@Werushk ji, já už mám stimulaci za sebou. Měla jsem od 2DC - 7DC gonal 250j, od 5DC - 8DC decapeptil (aby nenastala predcasna ovulace) 8DC 2injekce cetrotide( tj jako ovitrel) a 10DC OPU. Po OPU je to bříško takový bolavy, ale nic co by se nedalo vydržet. Já je měla poslany na genetiku a mám jich 6 v mrazáku. Víc asi neporadím, tak moc v tomhle zkušená nejsem. Teď budu podstupovat první KET :dance: ale musím počkat až dorazí ta potvurka červená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí