Ivf květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
24.4.20 15:38

Ahoj :mavam:, ja se k vam pridam. Ceka me 2 ivf s dlouhym protokolem. 30.4 dostanu Zoladex a cca za 14 dni bych pak mela zacit stimulovat. OPU cekam koncem kvetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 15:39
@Biedronka13 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám :) Dnes jsem dostala Zoladex a za 14 dni začínám stimulovat. Je to moje 2.IVF, snad bude dlouhý protokol úspěšnější a budou kvalitní vajíčka. ;) :andel:

ahoj, tak to jsme na tom stejne, akorat ja jsem tyden za tebou :D tak aspon budu mit cerstve info. Cim budes stimulovat? a proc dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 15:44

Take jsem laiden heterozygot, pri 1 ivf jsem se zacatkem stimulace zacla pichat Clexan a ten jsem pak mela az do MS

Příspěvek upraven 24.04.20 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
24.4.20 16:28

@Toluma, @Biedronka13 : Holky sleduji vás, jak se to s Vámi bude vyvíjet, taky mně čeká dlouhý protokol nejspíš v červnu, tak si ještě chvíli počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.4.20 16:39

Co je kratky a dlouhy protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 16:48

@Len123l
kratky - dostanes MS a vetsinou 2 DC zacnes stimulovat
dlouhy - 20 DC dostanes bud jednu depotni injekci nebo si zacnes pichat denne, pripadne spray do nosu na zastaveni cinnosti vajecniku - umely prechod. Po 14 dnech zacnes se stimulaci, tvoje vlastni tvorba hormonu je v tu chvili na nule. Existuji jeste nejake dalsi varianty, ale ja budu mit tuto s jednou depotni injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.4.20 16:49

To jsou vyhlidky teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.20 17:07

@Len123l To me mrzi, urcite se to vysvetli v tom CARu co se delo proc to bylo mimod. Jestli to teda uz nevis..Verim, ze to pujde az se vyresi kde je problem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.20 17:10

@Toluma Ja jsem heterozygot Leiden. Jestli se nepletu, je to tak, ze to mam po jednom z rodicu a u Tebe se to seslo, ze maji oba? Jestli jsi homozygot. :) Mozna proto jsem nic nepichala, heterozygot je pry lehci forma. Jestli se pletu, klidne me oprav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.20 17:12

@Len123l Já měla krátký protokol, ale nevím podle čeho to doktoři určují. Takže jsem se ani nějak nezajímala o ten jiný protokol, než jsem měla, tak teď s taky aspoň něco přiučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 17:17

@peta19888
jee, ja to blbe napsala, jsem take heterozygot - mam to po mame, po tatovi mam zas jinou mutaci, tak ale uz neni tak vyznamna.
ja myslim, ze pri stimulaci bychom meli mit hormony vsechny - je to darda a normalni hormonalni antikoncepci bychom take nemeli.
leda, ze bys pichala male davky? jakou mas stimulaci - cim a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 17:18

@peta19888
ten kratky se pouziva mnohem casteji, pri 1 ivf jsem ho mela take

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.20 17:23

@Toluma Aha jasně :) Já ještě nevím, po kom to mám. Rodiče chtěli jít na odběr a zrovna se zavřeli nemocnice pro neakutní případy, když to začlo s koronou :)
Jinak asi to bude vypadat divně, ale já už nevím kolik jednotek jsem měla, vím že Gonal, ale málo jednotek oproti holkám, co jsem tu třeba četla a pak k tomu ještě něco posledních pár dní, ale to už ani nevím název. Jsem hrozná na to. :D Bylo to v březnu, už mám stimulaci i OPU za sebou, teď v květnu budu mít KET, ET jsem neměla, měla jsem náběh na hyperstimulák, tak je radši zamrazili všechny a nechali mě na měsíc v klidu, měla jsem jít na KET v dubnu, ale CAR byl zavřený, ale v květnu už bude. Jen ještě nevím kdy :) Možná jsem měla malé dávky a proto si nepíchala nic na to ředění krve, nevím. Ale naštěstí jsem ok a nic špatného se nedělo. Doktorka mi říkala, že mi ty vajíčka zrála sama dobře, proto jsem stimulovala slabě a proto budu mít i ten KET v nativu. Jsem se trošku rozepsala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
24.4.20 17:26

@peta19888
no ja mela Bemfolu, coz je hodne podobne Gonalu, ale od jineho vyrobce. mela jsem ale ty max davky 300 mg.
jinak ty dalsi injekce byli proti ovulaci, ja pichala od 5teho dne cetrotide a pak necele dva dny pred OPU se dava na dozrani - ja mela Otvirelle.
Byla jsem na stimulaci v lednu, ale vubec to nedopadlo :zed: dalsi jsem mela mit v dubnu (uz bych skoro koncila), ale prave kvuli koronaku nebylo nic. Minuly tyden zas zacli, tak uz jsem objednana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.4.20 17:28

@Toluma To me mrzi :? A nevydlo jakoze nebylo zadne embryjko k prenosu? Ja mela zatim jen 1 stimulaci ale mame zamrazene tak uz jen transfery by mely byt.No ja ten Cetrotide taky mela a Gonal myslim 150jednotek jsem pichala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí