Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ajkule Ahoj,to jsme na tom podobne
.Taky to mam do konce tohohle tydne dostat a pak me ceka KET.Ja teda jeste nebyla ani na ET, mela jsem nabeh na hyperstim. s. tak je rovnou zamrazili
.Tak budu drzet palce at mens taky brzy prijde
.
@Biedronka13 vítej mezi námi ![]()
@Bramborky pokud jich je „jen“ méně, tak to je fajn a IUI určitě vyjde (počet pokusů je na vás) a co se týče sex. abstinence, tak 2 až 3 dny je značka ideál
tady neznamená, že čím déle, tím lépe
ta kvalita se dokonce časem zase horší a to spermijky zrají prý 3 měsíce ![]()
@Werushk Jj, sestřička říkala, že všechno ostatní má manžel dobře. Že jich je „jen“ méně. Takze to na IUI prý vyhovuje. Ale zajímalo by mně, když je to tedy takto tak zda je šance třeba i přirozeně ![]()
Protože ten problém mám nejspíš tedy já. Mám pouze jeden vejcovod a jsem i po konizaci
@Bramborky možná je to více faktorů u vás a IUI určitě zvýší šanci, zřejmě by si otěhotněla i přirozeně, jen by to déle trvalo… Záleží jak na to „spěcháte“ ![]()
@Bramborky My jsme na tom podobně a už máme za sebou 2 IUI a vzdali jsme to přes to
už se snažíme rok a půl a nic. Ale já věřím, že v mém případě tam hraje role i psychika, mám spoustu stresu v životě a tohle tomu nepřidává a vypnout to taky nejde, jak každý říká ![]()
@peta19888 já doufám že MS dorazí, nejdřív jsem do sebe čekala clostylbegit, pak stimulace na IVF, tak v to mám teď rozhazeny. No uvidím snad nebudu dlouho čekat. A kolik máš mrazácku?
@Ajkule Jasne to je clovek rozhozeny po tom vsem.No ja to mela po OPU po Utrogestanu akorat o 3 dny driv nez jsem mela mit.Ale to mi prijde jeste v pohode.Ted nevim jak to mam cekat, no uvidime.Mame zamrazeno 11
.
@peta19888 tak to je krásná urodicka
já mám po genetice 6 embryjek zdravých, tak se to snad povede. Já taky nevím kdy přesně to čekat, ale dneska jsem zkoušela jen tak změřit BT a byla 37.1 a to je vysoko, tak ovulace už byla. Takže nejdyl do 10 dní. Ale nehlidala jsem to, tak nevím kdy přesně. Akorát už se nemuzu dočkat ![]()
@Ajkule Presne tak, taky uz chci aby to bylo
. Jinak 6 je taky super ale
. Ja si BT nemerila nikdy jeste, ale nevis jestli klasicka teplota s tim ma taky spojitost? Byla jsem v utery v CARu a nejdriv mi merili teplotu a mela jsem 37,1, tak se sestricka lekla jestli nejsem nemocna abych je tam kdyztak nenakazila
.Ale nic mi neni, tak jestli to s necim nemohlo souviset..nekdo ma asi 37 normalne teplotu, ale asi mirne zvysenou jsem ji mela. Jestli to nemuze mit neco docineni s blizici se mens.. no nevim ![]()
@peta19888 tak to netusim, ale já mám normálně bazalni 36.4 a po ovu přes 37. A teď jsem se zkoušela měřit a normální teplotu mám 36.2 takže to spolu nesouvisí
Ahoj, snad i mě to brzy čeká 7.5. jdu na kontrolní utz, podepsat papíry a snad dostanu už i léky. Bude to 1. ivf. Jednou mimoděložní a nakonec bez obou vejcovodů. Tak snad se podaří. Jsem v tom úplný nováček. Je mi 24.