Ivf květen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
22.4.20 17:44

@Ajkule děkuji za info, 10 DC OPU, to je docela brzy, že? Míváš taky kratší cykly? Já 24-25 den většinou. Přeji Ti ať KET vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 18:09

@Werushk právě že vůbec ne, já mám cykly delší :D ale doktorka říkala že reaguji na léčbu moc pěkně. Já jsem právě taky byla překvapená, že už 10DC a bála se, že vajíčka nebudou dozrála, ale byla. A doktorka taky říkala, že to není nijak výjimečný. Některá reaguje rychle, některá pomaleji.
A děkuji :srdce: tobě taky IVF určitě vyjde :palec: Já myslím že jsem proto udělala maximum.
A kdy tak asi začínáš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 19:20

@Ajkule aha, to je zajímavé, takže to je podle toho, jak rychle žena zareaguje :think: pač já se bála, že když ovuluji 11. DC, tak třeba propásnu to OPU, které mi plánují až 13. DC :mrgreen: chápeš mě? :lol:
Zřejmě 3. 5. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 19:31

@Werushk @Ajkule Aspoň už víte přibližný termín :D já mám tak nepravidelné cykly, že vůbec netuším kdy začnete, protože někdy mám 24 dní, 32 dní, pak někdy musím na vyvolání :roll:. Ale ještě jsem si nebyla ani pro léky, to až začátkem května, ale cca by nám to mělo vyjít v půlce měsíce. Nevíte jak dlouho se čeká než to pojišťovna schválí? Mě doktorka říkala 14 dní, tak snad to nebudou prodlužovat v téhle situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 19:38

@medgirl mě říkali 2 - 3 týdny max., co je u tebe za problém, smím-li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 19:45

@Werushk Lehká endometrióza (což prý problém není), vyšší ASA protilátky a partner má trochu horší spermiogram, ale v zásadě je to spíš víc věcí dohromady. Lékařka nám i říkala, že bychom mohli mít děti časem přirozeně, ale že nám nedokáže říct, kdy to bude, ale musela bych brát systémově kortikosteroidy, což jsem odmítla :nevim:. Ale prý po těhotenství by endometrióza i protilátky mohli s vysokou pravděpodobností zmizet :D no teď ještě otěhotnět že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 19:58

@Werushk toho se vůbec neboj. Budeš chodit na ultrazvuk a budeš mít injekce, aby k ovulaci nedošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 20:00

@medgirl ja dávala papír na pojišťovnu, když jsem fasovala léky na stimulaci. Víc jsem se o to nezajímala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 20:05

@medgirl tak to vypadá na velkou šanci :palec: snad to vyjde hned na první pokus… Kdy jdeš na další kontrolu a pro léky?
@Ajkule tak teď už jen aby nebyl OHSS a klaplo dalších tisíc věcí a dočkám se :srdce:
Taky byste holky chtěly popohnat čas? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 20:14

@Werushk ani mi nemluv, ja uz se nemuzu dockat, az dorazi MS a budu se moct objednat na ultrazvuk a pak hurá na KET :dance: už aby to bylo. Jsem jak malý dítě :mrgreen:
Holky a chodite do práce? Já teda ne, nemáme práci a vetsina lidi je na 60 procentech doma :( Já jsem teda sla osetrovak na syna a vlastně jsem ráda že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.4.20 20:32

@Ajkule jeee tak ty už máš jedno dítko doma :srdce:
No já mám teď díky korone home Office, tak se jen modlím, aby to tak šlo takhle ještě měsíc, pač za běžného provozu si to moc neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
22.4.20 20:53

@Werushk jj,přirozeně, ale s bývalým manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.4.20 22:58

@Werushk Já chodím pracovat normálně :) ale po směnnách, pár dní jdu a pak mám volno, aby jsme se nepotkávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.4.20 08:46

Ahoj, mohla byste mi některá říct co si o tom myslíte? Dnes jsem volala do Gennetu pro výsledky manželova spermiogramu. Sestra mi řekla, že všechno je v pořádku. Jak pohyblivost atd. Jediný problém prý je, že jich je méně. Né vyloženě málo, ale méně.
Může na to mít vliv počet dnů sexuální absence? My měli pauzu 3 dny před odběrem. Dále nám bylo doporučeno, že podle manželova výsledku je u nás vhodné IUI. Ale víc mi sestra neřekla, prý si mám počkat do 10.6 až půjdeme na konzultaci ohledně výsledků z genetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.4.20 09:50

Ahoj holky, přidávám se k vám :) Dnes jsem dostala Zoladex a za 14 dni začínám stimulovat. Je to moje 2.IVF, snad bude dlouhý protokol úspěšnější a budou kvalitní vajíčka. ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí