Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
18.11.21 07:52

Holky a kam do centra Chodite? My do Eurofertilu do Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4674
18.11.21 07:56

Ahoj @Eniii, ja pracuju z domu, tak to je ok. Navic ten transfer ani necitis, spis je mi od nej lip nez pred. Asi jak mi jeste dojizdelo hcg z opu a uz jsem brala progestron, tak jsem byla strasne nafoukla, bylo mi blbe, krasny tehotensky priznaky bez toho, abych v sobe mela vubec embryo 😅 Od ET je mi dobre.
Ockovana jsem, my se nechali na zacatku nejak, bylo to pohodlnejsi kvuli cestovani a chteli jsme do Italie za rodici a nic neresit.
Ty jo na krev jdu az 29.11.!! Takze stopro se budu testovat driv.. 😄
Chodim do ReproGenesis v Brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.11.21 11:57

@Eniii ahoj, vítej :mavam: V první řadě ti přeji, aby to vyšlo hned na první dobrou :palec: Jinak já očkovaná nejsem, ptala jsem se v caru a tam mi řekli, že buď budu těhotnět, a nebo se očkovat.. a odkládat se mi to nechce, tak hold očkovaná zatím nebudu.. dneska mi psal přítel, že už jde na 3. dávku, pracuje v DE :nevim: a já chodím na Smetánku do Plzně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.11.21 12:22

Ahoj holky, tak mám OPU za sebou. Trochu mě bolí břicho, ale skoro to necítím. ;)
Jinak mi odebrali tři vajíčka, tak snad z nich něco bude…
Díky, že jste na mě mysleli. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4674
18.11.21 12:26

Tak to mam velkou radost a budu drzet palce, at embryjka dobre rostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.11.21 12:30

Uvidíme, zítra mám volat do laboratoře. Snad budou všechna zralá a pustí se do boje :andel: :andel: :andel:

Bála jsem se. že tam nebude žádný…. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.11.21 12:42

Ahoj holky, já taky očkovaná nejsem, nechtěla jsem čekat…a jinak folikuly mám je jich dost, ještě počkáme zda nějaký ještě nepovyrostou a v sobotu další kontrola a pak se domluvíme na Opu :dance: a chodíme do Unici v Brně.
Ale začínám teda cítit dost tlaky v podbřišku tak si říkám že to znamená že se tam aspoň něco děje :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.11.21 12:45

@Arabeska22 @Danča155 holky, to je super :potlesk: Myslím na Vás a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4674
18.11.21 13:07

No to mam radoost!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.11.21 13:56

Ahojte holky, můžu se k vám přidat? My už jsme podstoupili 2× neúspěšný KET, teď čekám na menzes a půjdeme zkusit 3. pokus. Dělali Vám v CARu nějaké vyšetření krom spermiografu? Mě dělali až po 2. pokusu imunologii, ale jinak právě žádný vyšetření nedělali. Začínám z toho být celkem dost nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.11.21 14:34

@Klangr Ahojky tak nám dělali vesměs všechny vyšetření hned, hormonalni profil, imunologie, spermiogram podrobný, ještě chtěli genetiku jo a hned ze startu kontrolovali průchodnost vejcovodů to jeste pred IUI. To vše jsme museli podstoupit, než jsme přešli k IVF a genetikou manžela se přišlo na to proč nám to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.11.21 17:20

@Klangr Ahoj ono každý centrum a každej doktor to dělá jinak :nevim: taky záleží asi jaky mas problém, ale určitě si všechna vyšetření můžeš oblitat sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4674
18.11.21 17:34

Nas to prave nedelal, ze to zkusime a kdyby to neslo, tak se to pak udela. Rikal, ze na imuno vyjde skoro kazdymu neco trochu mimo a nektery lidi to rozhodi a ja byla rada, ze jsme zacali rovnou IUI. Vzali mi teda krev a udelali spermio a prave podle spermio to vypada, ze problem je tam.
A ja v to doufam, protoze tim padem by IVF melo klapnout 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.21 12:12

Ahoj holky, tak mam po kontrole :potlesk: v utery jdu na ket.uz se tesim abojim, aby se embryjko pekne rizmrazilo a vyvijelo…no a pak tech dlouhych 14 dni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.21 12:16

@Shazzou @Klangr ahoj,nam delali pred ivf hormonalni profil, spermiogram a imuno, jinak take nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.