Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky a kam do centra Chodite? My do Eurofertilu do Ostravy
Ahoj @Eniii, ja pracuju z domu, tak to je ok. Navic ten transfer ani necitis, spis je mi od nej lip nez pred. Asi jak mi jeste dojizdelo hcg z opu a uz jsem brala progestron, tak jsem byla strasne nafoukla, bylo mi blbe, krasny tehotensky priznaky bez toho, abych v sobe mela vubec embryo 😅 Od ET je mi dobre.
Ockovana jsem, my se nechali na zacatku nejak, bylo to pohodlnejsi kvuli cestovani a chteli jsme do Italie za rodici a nic neresit.
Ty jo na krev jdu az 29.11.!! Takze stopro se budu testovat driv.. 😄
Chodim do ReproGenesis v Brne
@Eniii ahoj, vítej
V první řadě ti přeji, aby to vyšlo hned na první dobrou
Jinak já očkovaná nejsem, ptala jsem se v caru a tam mi řekli, že buď budu těhotnět, a nebo se očkovat.. a odkládat se mi to nechce, tak hold očkovaná zatím nebudu.. dneska mi psal přítel, že už jde na 3. dávku, pracuje v DE
a já chodím na Smetánku do Plzně ![]()
Ahoj holky, tak mám OPU za sebou. Trochu mě bolí břicho, ale skoro to necítím. ![]()
Jinak mi odebrali tři vajíčka, tak snad z nich něco bude…
Díky, že jste na mě mysleli.
![]()
Tak to mam velkou radost a budu drzet palce, at embryjka dobre rostou ![]()
Uvidíme, zítra mám volat do laboratoře. Snad budou všechna zralá a pustí se do boje
![]()
Bála jsem se. že tam nebude žádný…. ![]()
Ahoj holky, já taky očkovaná nejsem, nechtěla jsem čekat…a jinak folikuly mám je jich dost, ještě počkáme zda nějaký ještě nepovyrostou a v sobotu další kontrola a pak se domluvíme na Opu
a chodíme do Unici v Brně.
Ale začínám teda cítit dost tlaky v podbřišku tak si říkám že to znamená že se tam aspoň něco děje
![]()
@Arabeska22 @Danča155 holky, to je super
Myslím na Vás a držím palce ![]()
Ahojte holky, můžu se k vám přidat? My už jsme podstoupili 2× neúspěšný KET, teď čekám na menzes a půjdeme zkusit 3. pokus. Dělali Vám v CARu nějaké vyšetření krom spermiografu? Mě dělali až po 2. pokusu imunologii, ale jinak právě žádný vyšetření nedělali. Začínám z toho být celkem dost nervozní.
@Klangr Ahojky tak nám dělali vesměs všechny vyšetření hned, hormonalni profil, imunologie, spermiogram podrobný, ještě chtěli genetiku jo a hned ze startu kontrolovali průchodnost vejcovodů to jeste pred IUI. To vše jsme museli podstoupit, než jsme přešli k IVF a genetikou manžela se přišlo na to proč nám to nešlo.
@Klangr Ahoj ono každý centrum a každej doktor to dělá jinak
taky záleží asi jaky mas problém, ale určitě si všechna vyšetření můžeš oblitat sama ![]()
Nas to prave nedelal, ze to zkusime a kdyby to neslo, tak se to pak udela. Rikal, ze na imuno vyjde skoro kazdymu neco trochu mimo a nektery lidi to rozhodi a ja byla rada, ze jsme zacali rovnou IUI. Vzali mi teda krev a udelali spermio a prave podle spermio to vypada, ze problem je tam.
A ja v to doufam, protoze tim padem by IVF melo klapnout 😅
Ahoj holky, tak mam po kontrole
v utery jdu na ket.uz se tesim abojim, aby se embryjko pekne rizmrazilo a vyvijelo…no a pak tech dlouhych 14 dni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.