Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jee sraz? Tak já vzhledem k dálce holky přidám až ke srazu s kočárky
![]()
@Efka2015 no tak doufám že se brzy všechny zas dočkáme!
a odkud že dojizdis? ![]()
Holky a neuděláme i totonjako uzavřenou skupinu?
necháme stejný název jen nevím jak to udělat. Musí se poslat asi žádost těm adminum ![]()
@Janez neee, nazavírat tuto skupinku, pak by se holky už nepřidaly, je jich spousta, které čtou a až třeba později seberou odvahu nám napsat. Kdo to s námi bude myslet vážně, tak ho přidáme na FB
, tady ať je to veřejné ![]()
@Efka2015 tak aspoň FB si zařiď a přidej se k nám do skupinky ![]()
Holky ja v tom mam zmatky nevim jestli psat sem nebo na fcb
sraz super koukam ze zachvili fakt vsechny sraz na cliniku a pak v hane
uz jsme nahlodali Moncu
vid? @Janez
![]()
@Jitula245 mrkni tady na stránku 100 a dle odkazu se k nám přidej na FB
(teda jestli tam už nejsi, nějak ztrácím přehled
)
@izinka-s no joo, zmatky, to brzy, hlavně že jsme chtěly založit skupinku a už máme chaos
, asi spíše na FB a tady budou psát holky, které mají třeba jen občasný dotaz a kdo se bude chtít nám více věnovat a dělit se, tak se přidá na FB a je to, co na to říkáš správcová??
@Janiikaa ještě si tady s námi psala Janiikaa, Prostějov, Leník 12 - holky, kde jste? Nezapomněla jsem na někoho?
Jo jo taky bych radeji fcb tak aspon mame tvar
ale spravne jmenujes Prostejov a Lenik nevim co s nima je
@sofka34 OK
holky já se jinak vrátila z přednášky, jsem úplně z toho mimo
říkali že vše má svůj důvod, proč třeba dochází k potratům že to souvisí s událostmi a vztahy v rodině.. No úplně rozebraná, na zítra už vlastně ani nevím co chci, jestli hned do toho jit nebo si dat pauzu…
bojím se že dokud něco teda jako nevyřeším že se to bude stále opakovat..
![]()
@Janez Ses dnes nezmínila, že jdeš na přednášku, na FB napiš o jakou šlo
, zajímavé, už fičím spát, na zítra se holky na ty vaše kontroly pěkně vyspěte ![]()
Holky, technický dotaz. Když bylo OPU ve středu 9.3. bude fiktivní termín 1. dne poslední MS 24.2, nebo 25.2. Píchala jsem Diphereline a poslední MS jsem měla 9.2. a teď přemýšlím, jak se dopočítat. Názory se trochu různí, dle kalkulaček vychází na 24.2. a Dr. Texl jinde psal, že termín je od 1. injekce FSH, což bylo 25.2., ale u krátkého se FSH píchá až od 2 DC nebo se pletu a termín se pak počítá od 1 DC.
Ve své podstatě na tom nezáleží, ale mě to nedá. ![]()
@Janez Teprve se chytám, dojíždět budu z Ostravy, jedna dobrá dáša z této diskuze mě přesvědčila ![]()
Čekám jen na výledky z imuna, ty budou v květnu :-/