Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monat no to já právě nevim
ale když bych měla jít do 2.IVF tak to budu chtít vědět
no ale už to trochu utíká.. Překuli se víkend, pondeli máme nabité a je úterý
jen abych nebyla zklamaná jeho plánem
i když po 1.revizi mi chtěl udělat KET hned další měsíc ![]()
@Janez To si piš, že to uteče. Ze začátku všechno vypadá nekonečně dlouhé a najednou lup a je tu den D.
Čaute holčiny, chvíli tady člověk není a vy toho teda nakecáte
@Janez jak čtu ten tvůj příspěvek, tak být tebou, tak zkouším přirozeně, kolik je případů, že se to povede, a právě po revizích se prý zadaří, říká se, že je tělo pohnojené.
. Já už nemám vejcovody, takže u mě je to pasé. K tomu horm. profilu se někdo ptal - mě ho v mém CAR neudělali znovu - po 3 letech jsem tam šla a použili ten starý a samozřejmě tělo reagovalo jinak než tehdy, co čekají, když je ženská starší o další 3 roky, že? Je mi holky 34 ![]()
Holky ktere jste zadali o clenstvi jste ve skupine jen nevim podle jmen ktera jste ktera
ha ha
@izinka-s
Dekujem za vytvoreni skupiny. Ja jsem Mirka Verwoerd
Fuper tak se tambtesim na vase prispevky a fotky zacneme tema pozitivnima testama uz konecne ![]()
@sofka34 Sofi uz jsi u nas na fcb? a doufam ze to pondělí platí! ![]()
Dobré ranko holky, pondělí platí, jak bude čas, mrknu na ten FB, pěknou sobotu všem ![]()
Holky, tak si píší s jednou paní, podstoupila ve fn Olomouc 4 neúspěšně pokusy, pak jeden v Brně, a ma ve 46 holčičku, tak jsem se ji ptala kde a prý v reprofitu, u dr. machace, a její kamarádka taky 46,a ma na první pokus taky holčičku, a taky u dr. machace, takže je rozhodnuto..
psala jsem email do Ivf clinic, tak si mám zavolat na objednání…takže zítra volam
na vše se zeptam, hlavně co vše budeme platit, dosetrime korunky a jdeme na to. zacinam věřit ze se to ted povede…
@lentilka 1 novtak jestli se to panim povedlo takhle pozdě tak to mam jeste 12 let pohov..
Machač je fakt borec. kamoska co ted rodila tak tam byla paní a ta mela od něj ve 42dite..tak snad mame taky nadeji ![]()
@Janez určité se nám to povede, zase mě to pěkně nakoplo..
tak třeba se tam někdy v cekarne potkáme.. ![]()