Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky věřím tomu, že když se na to nemyslí (což pochopitelně nejde) tak to pak jde samo
kamarádka nemohla otěhotnět nakonec chystala svatbu a prásk! Byla jsem v prosinci na JIPce v OL a tam byla holčina, která už se chystala na IVF, že už má aji termín na konzultaci a nakonec zjistila, že čeká miminka (jednovaječná dvojčátka) no mazec! Musíme věřit…
@sofka34 píše:
@Jitula245 mrkni tady na stránku 100 a dle odkazu se k nám přidej na FB(teda jestli tam už nejsi, nějak ztrácím přehled
)
sem se přidala děkujiii
![]()
@Jitula245 dva roky jsem na to totalne nemyslela mela jsem malou dvouletou doma skolu ktera se mi libila ale vysadilajsem prasky ze uvidime co bude a prd. Tak jsme to resit zacaly ja srusty po prvnim sc a manzel pomale ze ani k vajicku nedopluly…tak ne vzdy je to psychyka @Janez tomu bych verila tak na 30% zbylych 70% jak rikal machac je vdne embryo a tomu bych verila pac nam to rikal i jiny dr.ve skole
@Efka2015 ahojky, kde jsi byla na imuno a kdo tě tam poslal? Děkuji ![]()
@izinka-s Mně se tomu taky nechce věřit, víš ale co ona je to pravda, když je člověk relativně v pořádku
a né my co máme jeden vaječník apod…
28. dubna jdem na konzultaci, chodím k Vrublovi a Machač se Souškovou a Michnovou mi moc pomohli…to bylo jak v ordinaci
![]()
@Jitula245 ti co jsou v poradku tak jo ale ti co se snazi uz sest let to uz normalni nebude. neplodnost se bere po roce 3 roky jeste dejme tomu ale fakt nesmi mit nic zena ani chlap. u janci bych necekala endoska je svina
@sofka34 Ahoj, MUDr Madar v Podolí, ale chtěla bych pk přejít k Malíčkové, pokud se nebude dařit.
Ve Frýdku Místku ale spolupracují s Madarem, tak nebylo na výběr.
Koza jsem už tehdy měla jít k Malíčkové a rovnou přejít do OL
![]()
@izinka-s Já mám taky endošku a 4 operace za sebou takže u mě to půjde těžko
cysta byla minule na levém vaječníku, takže nevím, jestli mi tam zůstala nějaká ovariální tkáň… ![]()
@Jitula245 prave ze u endosek bych moc nehrala na cas jako ze psychika a ze se samo zadari. Proto jance rikam ze at nepremysli nad tou konferenci a jde do toho
Příspěvek upraven 22.03.16 v 15:22
Jo holky mate recht..dam si Max. pohov do června mezitím bych dala ty lázně než se udělají taky ta vyšetření a navíc budou nějaké love. Ale nebudu dlouho cekat ani to oddalovat nebojte