Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monat tak to zní úplně všechno krásně nadějně!!
tak se budeme těšit konečně na ty //!
tak pěkně odpočívej. já v začátku ne! ohla do sebe nic nasoukat jak jsem byla nafouklá! ![]()
@monat
Taky jsem mela ten gel a mne tvrdili ze se to zavadi rano, jim rikam proc ne vecer ze to tam lepsi vydrzi a oni ze ne ze rano. Tak vidite jak si kazdy dela co se mu libi
@Janez Břicho mám nafouklé, ale jinak jsem zhubla 3 kila. Prý se při stimulaci přibírá na váze.
Jo a ještě jeden problém mě trápí, mám pořád hlad, ne chutě, ale fakt hlad, myslím, že je to spojeno s tou únavou, přitom spím víc než obvykle.
Jestli to tak půjde dál, bude ze mě brzy pěkná koule.
@monat ja taky při stimulce zhubla..ale hodně jsem litala do práce na směny
No a pak v tehu jsem taky zhubla 1 kg a ted z nervů taky je neco dole
takže na jaro ideál ale nedoporučuji opičit se ![]()
@Janez Tak to by chtělo něco nového pěkného na sebe. Snad se nebudu opičit ve všem.
Ještě jsem zapomněla smrskla se mi podprda.
.
@lenncaa ja mela kratky ale folikulu 18 a v poho.to bude ok. pekna uroda…holky vyfotime ale to abysme uz zalozily tu fcb skupinku at tam ty fotky davame…jinak v porodnici kdo vi jestli se sejdem ja rodila ve Sternberku a druhe chci zase
Jo jinak ja pri stimulce 1kg hore ale to asi tim nafouknutim ![]()
@izinka-s nebo můžeme tu soukromou skupinku.jen nevím jak ji vyrobit ![]()
@izinka-s Tam se mi narodil manžel, prý se tam rodí pěkně.
Já jsem rodila ve FN Ol.
@monat jo jo krasna pirodnice a ted i cela nove opraveno moc hodny personal a stanicni moje spoluzacka ![]()
Holky, mate někdo zkušenost s paní tomaskovou z olomouce, která provádí Mojžíšovu metodu???
Děvčata, vím, že už se to tu několikrát probíralo, ale kdy jste po ET nejdříve testovaly? Ofiko mám testnout 26.2., ale upřimně říkám, že tak dlouho já nevydržím. ![]()