Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Izi uz poznam a sofka k nám tedy dorazí
treba to půjde dobre a kdyžtak me zavolas ![]()
@izinka-s jo izi berem v potaz, já mám poradnu na 11 hod., tak doufám ve 12 už budu na místě a vyhlížet Vás ![]()
Ja jsem na 11:45 ale za pul hodky jsem hotova jdu jen na uz. Po 13.hod musim valit domu jelikoz jedu pro malou do skolky. Takze tak na hodinku a pul kafco nebo obed
@Janez pisni mi na fcb cislo jak budu hotova zavolam ti
Holky, prosím vás, jak je to u KET? Jdu na konzultaci 22.3. budu 10dc, zajímá mě, jestli se KET může udělat ještě v tomhle cyklu nebo budu muset čekat na další. @Janez Jo, ptala ses jestli máme blastocystu, takže odpovídám -máme v mrazáku jednu hatchující blastocystu, ale už to není 1 ale 2. Tak snad se mu nebo jí u mě bude líbít. Pokud ne, zkusíme ještě další IVF. Začala jsem brát homeopatika a bylinky, tak třeba to pomůže. Uvidíme.
@Prostějov ahoooj
Vidím ze toho 22.se nam tam uz sejdou aspoň 3
V kolik jdete? Mužem zas udělat další seanci ale to jede se mnou chlap
ket ti udělají hned v tomhle cyklu ak bude ivulka a dobra sliznice.bud v klidu my ted měli taky 2 a chytla se bohutel blbe dopadlaale to neznamená ze to bude u vás!!! ![]()
@sofka34 Po ET ne, ale druhý den ano. Dneska jsem se začala cítit jako by nachlazeně a děsně unaveně,
tak si asi do konce týdne vezmu volno.
Těžko soudit, paní by si měla vyzkoušet pár měsíců v naší kůži. Souhlasím s tím, že dítě není majetkem rodičů, ale je přirozené a logické po něm toužit. Já jsem nikdy nebyla zastáncem IVF a už vůbec né za každou cenu. Podle mě ho žádná z nás nepodstupuje „jen“ ze své netrpělivosti. Všechny jsme se různě dlouhou dobu snažili o přirozené početí. Hodně jsem nad podstoupením IVF přemýšlela a dospěla jsem k tomuto závěru. Na moji nemoc je těhotenství nejlepší léčbou, kdybych měla rakovinu, asi by se nikdo nepozastavoval nad tím, že podstupuji chemoterapii, ozařování atd. a nikdo by mě nenutil trpělivě v bolestech čekat na smrt. Dále, proč se pisatelka nepozastavuje i nad nechtěným těhotenstvím, potraty, rodiči trápícími své děti atp.. Pokud nazažiju pohled z druhé strany, nemohu ho v žádném případě jakkoliv kritizovat, soudit, či určovat nesprávnost lidského jednání.
Mimochodem dítě přeci nelze vyrobit, i při IVF hraje příroda obrovskou roli, jinak by mělo 100% úspěšnost..
@monat je to tak a radeji pomoct k diteti IVFkem rodicum kteri si ho preji a daji jim lasku nezvkoukat na ty co jim ho priroda dala sama a ted ho tyraji
Holky mám dotázek berete nějaký bylinky nebo vitáminky co Vám kdo doporučil? Mě známé doporučovaly gynex neužíváte to někdo? Nebo co užíváte..napište ![]()