Ivf Olomouc 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4581
16.3.16 10:23

No já taky muzu dřív. já mam zubare uz v 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
16.3.16 10:24

No já taky muzu dřív. já mam zubare uz v 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
16.3.16 10:25

Izi uz poznam a sofka k nám tedy dorazí :) treba to půjde dobre a kdyžtak me zavolas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.3.16 10:29

@izinka-s jo izi berem v potaz, já mám poradnu na 11 hod., tak doufám ve 12 už budu na místě a vyhlížet Vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
16.3.16 12:37

Ja jsem na 11:45 ale za pul hodky jsem hotova jdu jen na uz. Po 13.hod musim valit domu jelikoz jedu pro malou do skolky. Takze tak na hodinku a pul kafco nebo obed ;) @Janez pisni mi na fcb cislo jak budu hotova zavolam ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.3.16 12:56

Holky, prosím vás, jak je to u KET? Jdu na konzultaci 22.3. budu 10dc, zajímá mě, jestli se KET může udělat ještě v tomhle cyklu nebo budu muset čekat na další. @Janez Jo, ptala ses jestli máme blastocystu, takže odpovídám -máme v mrazáku jednu hatchující blastocystu, ale už to není 1 ale 2. Tak snad se mu nebo jí u mě bude líbít. Pokud ne, zkusíme ještě další IVF. Začala jsem brát homeopatika a bylinky, tak třeba to pomůže. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
16.3.16 13:08

@Prostějov ahoooj :mrgreen: Vidím ze toho 22.se nam tam uz sejdou aspoň 3 :mrgreen: V kolik jdete? Mužem zas udělat další seanci ale to jede se mnou chlap ;) ket ti udělají hned v tomhle cyklu ak bude ivulka a dobra sliznice.bud v klidu my ted měli taky 2 a chytla se bohutel blbe dopadlaale to neznamená ze to bude u vás!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
16.3.16 13:35

22.? @Janez ja myslela ze 21.3. Se sejdeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
16.3.16 13:42

@izinka-s ne izi s vami jasne ze 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
16.3.16 13:46

@Janez uz jsem se lekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.3.16 13:58

@izinka-s žádná panika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.3.16 14:47

@sofka34 Po ET ne, ale druhý den ano. Dneska jsem se začala cítit jako by nachlazeně a děsně unaveně, :roll: tak si asi do konce týdne vezmu volno.
Těžko soudit, paní by si měla vyzkoušet pár měsíců v naší kůži. Souhlasím s tím, že dítě není majetkem rodičů, ale je přirozené a logické po něm toužit. Já jsem nikdy nebyla zastáncem IVF a už vůbec né za každou cenu. Podle mě ho žádná z nás nepodstupuje „jen“ ze své netrpělivosti. Všechny jsme se různě dlouhou dobu snažili o přirozené početí. Hodně jsem nad podstoupením IVF přemýšlela a dospěla jsem k tomuto závěru. Na moji nemoc je těhotenství nejlepší léčbou, kdybych měla rakovinu, asi by se nikdo nepozastavoval nad tím, že podstupuji chemoterapii, ozařování atd. a nikdo by mě nenutil trpělivě v bolestech čekat na smrt. Dále, proč se pisatelka nepozastavuje i nad nechtěným těhotenstvím, potraty, rodiči trápícími své děti atp.. Pokud nazažiju pohled z druhé strany, nemohu ho v žádném případě jakkoliv kritizovat, soudit, či určovat nesprávnost lidského jednání.
Mimochodem dítě přeci nelze vyrobit, i při IVF hraje příroda obrovskou roli, jinak by mělo 100% úspěšnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.3.16 15:30

@monat krásně napsáno, naprosto s Tebou souhlasím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
16.3.16 18:10

@monat je to tak a radeji pomoct k diteti IVFkem rodicum kteri si ho preji a daji jim lasku nezvkoukat na ty co jim ho priroda dala sama a ted ho tyraji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.3.16 10:01

Holky mám dotázek berete nějaký bylinky nebo vitáminky co Vám kdo doporučil? Mě známé doporučovaly gynex neužíváte to někdo? Nebo co užíváte..napište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí